35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
no tak dzieci z adhd też są ruchliwe a nie są zdrowe
niestety na badania szczegółowe na razie brak kasy
pozostaje mieć nadzieję, że wszystko ok
Panda wrote:no to jest uzbrojony to wyobraz sobie jak silna jest jego mlodsza armia super!! zyczylabym sobie takich wynikow
Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no własnie żałuję, że wtedy nie wzieliśmy rozszerzonych ale babka w recepcji powiedziała, że rozszerzone robi się jak podsatwowe są słabe.. qrwa no, że jej posłuchałam
Bozia3 wrote:ale Reni miała nie do końca szczegółowe badania - bo bez morfologii, która jest najważniejsza - ale skoro pozostałe parametry ok - to pewnie i morfologia też, choć reguły nie ma...Panda - jak będziecie robić badania - weź wersję rozszerzoną, bo można ważne sprawy przeoczyć...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:29
samira, Panda lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam
dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje nam wszystkim za troskęWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:36
bliska77, Bursztyn, Panda, grosza, Iwone, polarmiś, Mango, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyuf, mdłości w końcu przejdą, może niech skontaktuje sie z lekarzemsamira wrote:witam
dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje na wszystkim za troskę -
Samirka, dzieki za infosamira wrote:witam
dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje na wszystkim za troskę
a co u Ciebie?
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyśmiem twierdzić ze morfologia najważniejsza ,bo podstawa może być super a morfo już nie tegesReni wrote:no właśnie żałuję, że wtedy nie wzięliśmy rozszerzonych ale babka w recepcji powiedziała, że rozszerzone robi się jak podstawowe są słabe.. qrwa no, że jej posłuchałam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:42
bliska77, Panda, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ale Reni miała nie do końca szczegółowe badania - bo bez morfologii, która jest najważniejsza - ale skoro pozostałe parametry ok - to pewnie i morfologia też, choć reguły nie ma...Panda - jak będziecie robić badania - weź wersję rozszerzoną, bo można ważne sprawy przeoczyć...
kurde ma na skierowaniu napisane full sesmen analysis no to mam nadziejze to bedzie wszystko zwariwac mozna mowilam doktorce zeby bylo dokladne i morfologia
samira lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnya tak odnośnie mdłości, to ja mam dzis fatalny dzień, raz w tygodniu przychodzi do nas radca prawny, koleś ma tak mdłe perfumy, że przed chwila wyszłam do wc bo byłam pewna ze pawia puszczę ale na torsjach sie skończyło, ogóleni jestem bardzo wyczulona na zapachy a teraz to już mam przesrane, głowa mnie boli, rzygac mi się chce i nie jestem w stanie pracowac
Bursztyn, Iwone, polarmiś, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry w przerwie śniadaniowej!
Podczytuję Was, ale jakoś nie mam weny żeby pisać.
Dziwne nastroje mnie ogarniają. Z jednej strony bardzo chcę tej zielonej kropki, a jak już ruszyliśmy do przodu, to jakiś strach mnie ogarnia.
Iwone, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztynku pomału i do przodu tempka rośnie i mam nadzieję ze taka już zostanie
poza tym c ycki mnie bolą dość mocno (a bolą od owulacji)
biorę dupka bo mi został z kiedyś ale mam tylko 17szt w sumie, najwyżej na te 3dni ja k on się skończy zastosuję lutkę
bliska77, Bursztyn, Panda, malgos741 lubią tę wiadomość
-
oj, to musi byc cholernie uciezliwe i nieprzyjemne. A jst jakis zapach ktory wyjatkowo teraz lubisz? Bo pomyslalam zeby nosic jaka chusteczke nasaczona olejkiem eterycznym - jakims przyjemnym dla Ciebie, i w momencie jak poczujesz jakis smrodliwy zapachagafbh wrote:a tak odnośnie mdłości, to ja mam dzis fatalny dzień, raz w tygodniu przychodzi do nas radca prawny, koleś ma tak mdłe perfumy, że przed chwila wyszłam do wc bo byłam pewna ze pawia puszczę ale na torsjach sie skończyło, ogóleni jestem bardzo wyczulona na zapachy a teraz to już mam przesrane, głowa mnie boli, rzygac mi się chce i nie jestem w stanie pracowac
powachac taka chusteczke
nie wiem czy to by sie sprawdzilo, tak tylko kombinuje
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySamirka, w takim trzymam kciuki za rosnącą temperaturkęsamira wrote:Bursztynku pomału i do przodu tempka rośnie i mam nadzieję ze taka już zostanie
biorę dupka bo mi został z kiedyś ale mam tylko 17szt w sumie, najwyżej na te 3dni ja k on się skończy zastosuję lutkę
samira lubi tę wiadomość
-
trzymam mocno kciuki za ten cyklsamira wrote:Bursztynku pomału i do przodu tempka rośnie i mam nadzieję ze taka już zostanie
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
dziewczyny a skąd Wy macie tyle Dydrogesteronum i lutek?
mi zawsze lekarz dawał jedno opakowanie i to starczało na 2 miesiące
czy co miesiąc latacie na monitoringi i co miesiąc Wam przepisuje te leki?
ja nawet jakby coś się działo to nie mam nic na wszelki wypadekWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:45
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dzień dobry w przerwie śniadaniowej!
Dziwne nastroje mnie ogarniają. Z jednej strony bardzo chcę tej zielonej kropki, a jak już ruszyliśmy do przodu, to jakiś strach mnie ogarnia.
Mysza nic sie nie przejmuj to typowe mnie ogarnia strach i niepewnosc co jakis czas bo przeciez to nowosc i cale zycie przewroci sie do gory nogami, ale wierze ze to bedzie fajne przewrocenie
no przecie musi byc fajnie
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
rozumiem Cie, tez tak mam.mysza1975 wrote:Dzień dobry w przerwie śniadaniowej!
bliska77 lubi tę wiadomość