X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no tak dzieci z adhd też są ruchliwe a nie są zdrowe
    niestety na badania szczegółowe na razie brak kasy :-( pozostaje mieć nadzieję, że wszystko ok
    Panda wrote:
    no to jest uzbrojony to wyobraz sobie jak silna jest jego mlodsza armia super!! zyczylabym sobie takich wynikow

Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no własnie żałuję, że wtedy nie wzieliśmy rozszerzonych ale babka w recepcji powiedziała, że rozszerzone robi się jak podsatwowe są słabe.. qrwa no, że jej posłuchałam
    Bozia3 wrote:
    ale Reni miała nie do końca szczegółowe badania - bo bez morfologii, która jest najważniejsza - ale skoro pozostałe parametry ok - to pewnie i morfologia też, choć reguły nie ma...Panda - jak będziecie robić badania - weź wersję rozszerzoną, bo można ważne sprawy przeoczyć...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:29

samira, Panda lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mango wrote:
    A gdzie ten cudowny napój można kupić?
    Mango, tutaj masz:
    http://www.teaportal.pl/artykul/herbata_rooibos-wlasciwosci

wszedzie mozna kupic :)

Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    wracam do mojego poprzedniego awataru, chyba bylo mi z nim wyrazniej ;)
    swietny :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witam

dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje nam wszystkim za troskę

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:36

bliska77, Bursztyn, Panda, grosza, Iwone, polarmiś, Mango, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje na wszystkim za troskę
    uf, mdłości w końcu przejdą, może niech skontaktuje sie z lekarzem

• Bursztyn Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    witam

dziewczyny pisałam do inessski nie jest w stanie zaglądać bo bardzo ja mdłości męczą i ma duży problem z jelitami i próbuje to przespać ,jak będzie lepiej to zajrzy ale pozdrawia i całuje,i dziękuje na wszystkim za troskę
    Samirka, dzieki za info :)
    a co u Ciebie?

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no właśnie żałuję, że wtedy nie wzięliśmy rozszerzonych ale babka w recepcji powiedziała, że rozszerzone robi się jak podstawowe są słabe.. qrwa no, że jej posłuchałam
    śmiem twierdzić ze morfologia najważniejsza ,bo podstawa może być super a morfo już nie teges

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:42

bliska77, Panda, polarmiś, malgos741 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ale Reni miała nie do końca szczegółowe badania - bo bez morfologii, która jest najważniejsza - ale skoro pozostałe parametry ok - to pewnie i morfologia też, choć reguły nie ma...Panda - jak będziecie robić badania - weź wersję rozszerzoną, bo można ważne sprawy przeoczyć...

kurde ma na skierowaniu napisane full sesmen analysis no to mam nadziejze to bedzie wszystko zwariwac mozna mowilam doktorce zeby bylo dokladne i morfologia

samira lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a tak odnośnie mdłości, to ja mam dzis fatalny dzień, raz w tygodniu przychodzi do nas radca prawny, koleś ma tak mdłe perfumy, że przed chwila wyszłam do wc bo byłam pewna ze pawia puszczę ale na torsjach sie skończyło, ogóleni jestem bardzo wyczulona na zapachy a teraz to już mam przesrane, głowa mnie boli, rzygac mi się chce i nie jestem w stanie pracowac

Bursztyn, Iwone, polarmiś, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w przerwie śniadaniowej!

Podczytuję Was, ale jakoś nie mam weny żeby pisać.

Dziwne nastroje mnie ogarniają. Z jednej strony bardzo chcę tej zielonej kropki, a jak już ruszyliśmy do przodu, to jakiś strach mnie ogarnia.

Iwone, polarmiś, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztynku pomału i do przodu tempka rośnie i mam nadzieję ze taka już zostanie :) poza tym c ycki mnie bolą dość mocno (a bolą od owulacji)
    biorę dupka bo mi został z kiedyś ale mam tylko 17szt w sumie, najwyżej na te 3dni ja k on się skończy zastosuję lutkę

bliska77, Bursztyn, Panda, malgos741 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    a tak odnośnie mdłości, to ja mam dzis fatalny dzień, raz w tygodniu przychodzi do nas radca prawny, koleś ma tak mdłe perfumy, że przed chwila wyszłam do wc bo byłam pewna ze pawia puszczę ale na torsjach sie skończyło, ogóleni jestem bardzo wyczulona na zapachy a teraz to już mam przesrane, głowa mnie boli, rzygac mi się chce i nie jestem w stanie pracowac
    oj, to musi byc cholernie uciezliwe i nieprzyjemne. A jst jakis zapach ktory wyjatkowo teraz lubisz? Bo pomyslalam zeby nosic jaka chusteczke nasaczona olejkiem eterycznym - jakims przyjemnym dla Ciebie, i w momencie jak poczujesz jakis smrodliwy zapach :) powachac taka chusteczke :) nie wiem czy to by sie sprawdzilo, tak tylko kombinuje :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    Bursztynku pomału i do przodu tempka rośnie i mam nadzieję ze taka już zostanie :) poza tym c ycki mnie bolą dość mocno (a bolą od owulacji)
    biorę dupka bo mi został z kiedyś ale mam tylko 17szt w sumie, najwyżej na te 3dni ja k on się skończy zastosuję lutkę
    Samirka, w takim trzymam kciuki za rosnącą temperaturkę ;-)

samira lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    samira wrote:
    trzymam mocno kciuki za ten cykl :)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny a skąd Wy macie tyle Dydrogesteronum i lutek?
    mi zawsze lekarz dawał jedno opakowanie i to starczało na 2 miesiące
    czy co miesiąc latacie na monitoringi i co miesiąc Wam przepisuje te leki?
    ja nawet jakby coś się działo to nie mam nic na wszelki wypadek

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:45

samira, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, fajny avatar :)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    po psach i fretkach to moje ulubione zwierze..kocham
    Bursztyn wrote:
    Reni, fajny avatar :)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

Dziwne nastroje mnie ogarniają. Z jednej strony bardzo chcę tej zielonej kropki, a jak już ruszyliśmy do przodu, to jakiś strach mnie ogarnia.

Mysza nic sie nie przejmuj to typowe mnie ogarnia strach i niepewnosc co jakis czas bo przeciez to nowosc i cale zycie przewroci sie do gory nogami, ale wierze ze to bedzie fajne przewrocenie ;) no przecie musi byc fajnie :)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 11:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:

rozumiem Cie, tez tak mam.

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2206 2207 2208 2209 2210 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Karuzela łóżeczkowa, która rośnie razem z dzieckiem

Karuzele do łóżeczka to nie tylko dekoracja – pomagają stymulować zmysły malucha i wspierają jego rozwój. Kolorowe, poruszające się elementy przyciągają uwagę dziecka, rozwijając wzrok oraz koordynację. Dodatkowo, delikatna muzyka i spokojne ruchy karuzeli mogą działać kojąco, pomagając maluchowi w wyciszeniu się przed snem.

CZYTAJ WIĘCEJ