35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydokładnie a luteina można, trzeba zgłosić, ze przy pisaniu programu przeoczyli hahahahPusurek wrote:A zeby nie moc napisac Duphaston??
ja pierdziele zaczyna mnie to wkur.... trzeba będzie się domyślać kto co chciał napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:38
Pusurek, Mango, grosza, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypregnyl, ovitrelle, glucophage, sifor, estrofem minte - o te nie są ocenzurowane, również należy zgłosić,
niech mi ktoś wytłumaczy czym rózni sie duphaston od luteiny ? przecież to są nazwy handlowe progesteronu - gdzie logika????Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:41
-
trzeba zglosic administratorowi, zeby doopy sie nie pozbywal z naszych wypowiedzi bo zubaza kominkacje i wplywy z naszych abonamentowagafbh wrote:dokładnie a luteina można, trzeba zgłosić, ze przy pisaniu programu przeoczyli hahahah
ja pierdziele zaczyna mnie to wkur.... trzeba będzie się domyślać kto co chciał napisacWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:43
polarmiś, bliska77, Mango, grosza, Iwone lubią tę wiadomość
-
pomyliłam się w 12 dniu

ruchliwe 68%
koncentracja 215 norma >15
więc jak na takie starocie nie było źle
Panda wrote:no i byly dobre? to pewno jest niezle usbrojony, jeju ja to sie boje tych wynikow bardziej niz swoich. Jak sie upsze ze idze jutro to i tak go nie zatrzymam ale wolalabym zeby nie buuuuuu...
polarmiś, Mango, Panda, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno fakt, nie denerwuję sie a poniżej podałam jakie słowa muszą jeszcze programiści zablokowaćpaszczakin wrote:aga, nie denerwuj sie pierdolami, w ciazy jestes

cenzura jest z automatu, nikt nie paczy
mozemy pisac:
S T O N
polarmiś lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnymasz rację, niech zastanowi się zy warto a kombinacji jest wiele d u p a, doopa, d.u.p.aBursztyn wrote:trzeba zglosic administratorowi, zeby doopy sie nie pozbywal z naszych wypowiedzi bo zubaza kominkacje i wplywy z naszych abonamentow
Bursztyn, grosza lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyno właśnie, przecież dzieci bocian przynosi!!!!!Bursztyn wrote:No nie! ci pke tez wycieli! i jak tu dzieci robic???
jeśli uwazamy że do zapłodnienia potrzebna jest cipka i fiutek to jesteśmy w błędzie
Bursztyn, grosza, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie! i dodatkowo osiagneli efekt odwrotny do zamierzonego bo d u p a tak napisana jest jeszcze bardziej widocznaagafbh wrote:masz rację, niech zastanowi się zy warto a kombinacji jest wiele d u p a, doopa, d.u.p.a
bliska77, Mango, grosza, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny