35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Witajcie. Pusurku super wieści
Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój
Miłego dnia.
Pusurek, Mango, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz

Milego dnia!
bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymoja gin mówiła, że najbezpieczniejszą granicą dla najbardziej miarodajnego wyniku jest 5 dniPanda wrote:Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz

Milego dnia!
Panda lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyRoznie o tym mowia, najlepsze niby sa po trzech dnia. Moj maz gdy podchodzilismy pierwszy raz do iui miala 8 dniowe plemniki zgodnie z tym co pani gin powiedziala i przy badaniach wyszlo ze sa gorszej jakosci i jest ich mniej, w kazdym razie wynik byl gorszy od tych co po trzech dniach.Panda wrote:Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz

Milego dnia!
Panda, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....
bliska77, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzieki dziewczyny kurcze tu ma swistek ze od 2 do 7 dni ehhh chyba nie warto ryzykowac bo jak beda slabe wyniki to ja sie zalamie a on tym bardziej. No kuuuur jak juz chce isc to nie wtedy co trzeba ehhhh. Dzisiaj go wykorzystam na bank zby mogl isc w nastepnym tygodniu
i jakos go wysle po 3,4 dniach. O matko znowu musze o tym gadac juz mam dosc 
Jeszcze raz dziekuje
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mój zrobił w 11 dniuPanda wrote:Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz

Milego dnia!
Panda lubi tę wiadomość
-
Mam trochę podobny problem - tylko u mnie syn - sama go wychowywałam i też często miałam wyrzuty sumienia, że taki zgotowałam mu los (chociaż to nie mój wybór, a jego ojca). Ale staram się nad tym panować i jak mi inni z rodziny zwracają uwagę, żeby nie traktować go inaczej z tego powodu, to trochę się buntuję wewnętrznie, ale przyznaję im rację i staram się tak nie robić....choć wiem, że to trudne, więc Cię rozumiem..ania.g wrote:To ja jestem taką matką która daje się szantażować i jestem pewna że stąd wzięły się problemy. A dałam się szantażować z powodu wyrzutów sumienia że córka miała przechlapane dzieciństwo bo non stop były awantury z jej ojcem a potem rozwód. Zawsze chciałam jej to w jakiś sposób wynagrodzić i zapędziłam się w kozi róg.
bliska77, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no ale żeby sobie spokojnie nie móc napisać "du pa" ? Przecież to w kontekście tego forum bardzo potrzebny wyraz...agafbh wrote:no a jak, zawsze i wszędzie, przecież w dzisiejszym swiecie nikt nie jest anonimowy, tym bardziej w internecie

bliska77, grosza, Iwone lubią tę wiadomość
-
bzyknosercnąć nam cha_my nie wykropkują i nie zabiorą...ania.g wrote:Witajcie. Pusurku super wieści
Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój
Miłego dnia.
bliska77, Pusurek, polarmiś, Mango, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....
Dzieki Boziu tak tak zrobie tutaj niestety nie ustala sie terminu tylko sie zawozi i tyle do lab do priv szpitala albo sie to robi tam i oddaje bez kolejki.
Jak mowie wole o 100 razy sluzbe zdrowia w PL bo kurde nie ma problemow ze specjalistami mozesz sobie isc i tyle jak zapacisz a tutaj jak ciaza bez problemu to giekologa nie zobaczysz wiecej niz dwa razy popieprzone troche. Jest jak jest i trzeba z tym zyc. Zazdroszcze wam dostepu do Ginow jak was tak czytam jak sobie idziecie bo chcecie i keidy chcecie to jeju zazdroszcze bardzo!Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:28
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:mój zrobił w 11 dniu
no i byly dobre? to pewno jest niezle usbrojony, jeju ja to sie boje tych wynikow bardziej niz swoich. Jak sie upsze ze idze jutro to i tak go nie zatrzymam ale wolalabym zeby nie buuuuuu...Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:27
-
nick nieaktualnypowiem Wam szczerze, ze trochę mnie to zirytowało, bo co innego jakies bluzgi ale to juz naprawdę przesada, jestem tu od ponad roku i po raz pierwszy tak naprawdę sie wkurzyłam i zastanawiam sie nad opuszczeniem tego forum a już na pewno nie wykupię abonamentu a miałam to zrobić ale juz podjęłam decyzje, ze nie będę płacić za kropkowanie moich słów, które nikogo nie obrażają i nikomu nie ubliżają D U P A
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:31
Simba, Iwone, ania.g, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość