X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykropkowało mi "dupę" w poście - jeśli pojawiają się kropki na forum - wiedz, że coś się dzieje ;) - chyba nas obserwuje Wielki Brat

bliska77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Pusurku super wieści :) Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
    Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój ;)
    Miłego dnia.

Pusurek, Mango, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz :)
    Milego dnia!

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, super wieści ;-)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz :)
    Milego dnia!
    moja gin mówiła, że najbezpieczniejszą granicą dla najbardziej miarodajnego wyniku jest 5 dni

Panda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Milego dnia!
    Roznie o tym mowia, najlepsze niby sa po trzech dnia. Moj maz gdy podchodzilismy pierwszy raz do iui miala 8 dniowe plemniki zgodnie z tym co pani gin powiedziala i przy badaniach wyszlo ze sa gorszej jakosci i jest ich mniej, w kazdym razie wynik byl gorszy od tych co po trzech dniach.

Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek bardzo dobre wiadomosci i Paszczakin powodzenia w piatek :)

bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wykropkowało mi "dupę" w poście - jeśli pojawiają się kropki na forum - wiedz, że coś się dzieje ;) - chyba nas obserwuje Wielki Brat
    Czyli kotroluja nas!

bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....

bliska77, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cenzura normalnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:16

bliska77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny kurcze tu ma swistek ze od 2 do 7 dni ehhh chyba nie warto ryzykowac bo jak beda slabe wyniki to ja sie zalamie a on tym bardziej. No kuuuur jak juz chce isc to nie wtedy co trzeba ehhhh. Dzisiaj go wykorzystam na bank zby mogl isc w nastepnym tygodniu ;) i jakos go wysle po 3,4 dniach. O matko znowu musze o tym gadac juz mam dosc :(

Jeszcze raz dziekuje

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cenzura normalnie :P
    no a jak, zawsze i wszędzie, przecież w dzisiejszym swiecie nikt nie jest anonimowy, tym bardziej w internecie ;-)

Iwone lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój zrobił w 11 dniu
    Panda wrote:
    Milego dnia!

Panda lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To ja jestem taką matką która daje się szantażować i jestem pewna że stąd wzięły się problemy. A dałam się szantażować z powodu wyrzutów sumienia że córka miała przechlapane dzieciństwo bo non stop były awantury z jej ojcem a potem rozwód. Zawsze chciałam jej to w jakiś sposób wynagrodzić i zapędziłam się w kozi róg.
    Mam trochę podobny problem - tylko u mnie syn - sama go wychowywałam i też często miałam wyrzuty sumienia, że taki zgotowałam mu los (chociaż to nie mój wybór, a jego ojca). Ale staram się nad tym panować i jak mi inni z rodziny zwracają uwagę, żeby nie traktować go inaczej z tego powodu, to trochę się buntuję wewnętrznie, ale przyznaję im rację i staram się tak nie robić....choć wiem, że to trudne, więc Cię rozumiem..

bliska77, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no a jak, zawsze i wszędzie, przecież w dzisiejszym swiecie nikt nie jest anonimowy, tym bardziej w internecie ;-)
    no ale żeby sobie spokojnie nie móc napisać "du pa" ? Przecież to w kontekście tego forum bardzo potrzebny wyraz...;)

bliska77, grosza, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie. Pusurku super wieści :) Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
    Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój ;)
    Miłego dnia.
    bzyknosercnąć nam cha_my nie wykropkują i nie zabiorą...;)

bliska77, Pusurek, polarmiś, Mango, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....

Dzieki Boziu tak tak zrobie tutaj niestety nie ustala sie terminu tylko sie zawozi i tyle do lab do priv szpitala albo sie to robi tam i oddaje bez kolejki.

Jak mowie wole o 100 razy sluzbe zdrowia w PL bo kurde nie ma problemow ze specjalistami mozesz sobie isc i tyle jak zapacisz a tutaj jak ciaza bez problemu to giekologa nie zobaczysz wiecej niz dwa razy popieprzone troche. Jest jak jest i trzeba z tym zyc. Zazdroszcze wam dostepu do Ginow jak was tak czytam jak sobie idziecie bo chcecie i keidy chcecie to jeju zazdroszcze bardzo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale żeby sobie spokojnie nie móc napisać "du pa" ? Przecież to w kontekście tego forum bardzo potrzebny wyraz...;)
    no niestety, to juz inna sprawa
    tym bardziej że dupa to częśc ciała tak samo jak i ręka czyli łapsko ;-)

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój zrobił w 11 dniu

no i byly dobre? to pewno jest niezle usbrojony, jeju ja to sie boje tych wynikow bardziej niz swoich. Jak sie upsze ze idze jutro to i tak go nie zatrzymam ale wolalabym zeby nie buuuuuu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam szczerze, ze trochę mnie to zirytowało, bo co innego jakies bluzgi ale to juz naprawdę przesada, jestem tu od ponad roku i po raz pierwszy tak naprawdę sie wkurzyłam i zastanawiam sie nad opuszczeniem tego forum a już na pewno nie wykupię abonamentu a miałam to zrobić ale juz podjęłam decyzje, ze nie będę płacić za kropkowanie moich słów, które nikogo nie obrażają i nikomu nie ubliżają D U P A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:31

Simba, Iwone, ania.g, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 2203 2204 2205 2206 2207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Masz objawy duszności wydechowej, ale nie jesteś zdiagnozowany? Lekarz online może pokierować Cię dalej

Duszność wydechowa utrudnia oddychanie, szczególnie podczas wydychania powietrza. Uczucie braku tchu może budzić niepokój. Jeśli doświadczasz takich objawów, a diagnoza wciąż nie jest postawiona, warto skonsultować się z lekarzem. Konsultacja online to szybki sposób na omówienie symptomów, uzyskanie wstępnej oceny i wskazówek dotyczących dalszej diagnostyki.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jakie suplementy i witaminy warto przyjmować w ciąży? Poradnik dla przyszłych mam

Ciąża to czas szczególnych potrzeb organizmu, w którym odpowiednia podaż witamin i minerałów odgrywa kluczową rolę dla zdrowia mamy i prawidłowego rozwoju dziecka. Jakich składników nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy i kiedy warto sięgnąć po suplementy? W artykule wyjaśniamy, które witaminy i minerały są najważniejsze w ciąży, jak wybierać bezpieczne preparaty oraz jak zaplanować suplementację zgodnie z aktualnymi rekomendacjami specjalistów.

CZYTAJ WIĘCEJ