X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wykropkowało mi "dupę" w poście - jeśli pojawiają się kropki na forum - wiedz, że coś się dzieje ;) - chyba nas obserwuje Wielki Brat

bliska77, polarmiś, mysza1975 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. Pusurku super wieści :) Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
    Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój ;)
    Miłego dnia.

Pusurek, Mango, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz :)
    Milego dnia!

bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek, super wieści ;-)

Pusurek lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Czesc dziewczynki mam pytanie czy robienie badania nasienia w 7 dniu bez bzykanka ma sens? czy to jest nie za pozno? Bo mi cos przebakuje tutaj ze jutro idze zrobic i nie wiem czy to warto hmmm z gory dziekuje za odpowiedz :)
    Milego dnia!
    moja gin mówiła, że najbezpieczniejszą granicą dla najbardziej miarodajnego wyniku jest 5 dni

Panda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Milego dnia!
    Roznie o tym mowia, najlepsze niby sa po trzech dnia. Moj maz gdy podchodzilismy pierwszy raz do iui miala 8 dniowe plemniki zgodnie z tym co pani gin powiedziala i przy badaniach wyszlo ze sa gorszej jakosci i jest ich mniej, w kazdym razie wynik byl gorszy od tych co po trzech dniach.

Panda, bliska77 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek bardzo dobre wiadomosci i Paszczakin powodzenia w piatek :)

bliska77, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wykropkowało mi "dupę" w poście - jeśli pojawiają się kropki na forum - wiedz, że coś się dzieje ;) - chyba nas obserwuje Wielki Brat
    Czyli kotroluja nas!

bliska77, Iwone lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....

bliska77, Panda, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• grosza Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cenzura normalnie :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:16

bliska77 lubi tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzieki dziewczyny kurcze tu ma swistek ze od 2 do 7 dni ehhh chyba nie warto ryzykowac bo jak beda slabe wyniki to ja sie zalamie a on tym bardziej. No kuuuur jak juz chce isc to nie wtedy co trzeba ehhhh. Dzisiaj go wykorzystam na bank zby mogl isc w nastepnym tygodniu ;) i jakos go wysle po 3,4 dniach. O matko znowu musze o tym gadac juz mam dosc :(

Jeszcze raz dziekuje

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Cenzura normalnie :P
    no a jak, zawsze i wszędzie, przecież w dzisiejszym swiecie nikt nie jest anonimowy, tym bardziej w internecie ;-)

Iwone lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mój zrobił w 11 dniu
    Panda wrote:
    Milego dnia!

Panda lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    To ja jestem taką matką która daje się szantażować i jestem pewna że stąd wzięły się problemy. A dałam się szantażować z powodu wyrzutów sumienia że córka miała przechlapane dzieciństwo bo non stop były awantury z jej ojcem a potem rozwód. Zawsze chciałam jej to w jakiś sposób wynagrodzić i zapędziłam się w kozi róg.
    Mam trochę podobny problem - tylko u mnie syn - sama go wychowywałam i też często miałam wyrzuty sumienia, że taki zgotowałam mu los (chociaż to nie mój wybór, a jego ojca). Ale staram się nad tym panować i jak mi inni z rodziny zwracają uwagę, żeby nie traktować go inaczej z tego powodu, to trochę się buntuję wewnętrznie, ale przyznaję im rację i staram się tak nie robić....choć wiem, że to trudne, więc Cię rozumiem..

bliska77, polarmiś, Iwone, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    no a jak, zawsze i wszędzie, przecież w dzisiejszym swiecie nikt nie jest anonimowy, tym bardziej w internecie ;-)
    no ale żeby sobie spokojnie nie móc napisać "du pa" ? Przecież to w kontekście tego forum bardzo potrzebny wyraz...;)

bliska77, grosza, Iwone lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Witajcie. Pusurku super wieści :) Paszczakin trzymam kciuki za IUI !
    Dzisiaj w końcu zakończyłam okres posuchy i wreszcie mogłam bzyknosercnąć dla relaksu. Nie powiem bardzo mi to poprawiło nastrój ;)
    Miłego dnia.
    bzyknosercnąć nam cha_my nie wykropkują i nie zabiorą...;)

bliska77, Pusurek, polarmiś, Mango, ania.g, malgos741 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Panda- wyniki mogą być zaniżone - bo to już troszkę stare nasienie. Nam w klinice mówili, że optymalnie to od 3 do 5 dni. Tak więc, jeśli jest chętny, to się może bzyknijcie dziś - a on niech sobie ustali termin za 4 dni - jak będzie miał termin, to może się nie wycofa....

Dzieki Boziu tak tak zrobie tutaj niestety nie ustala sie terminu tylko sie zawozi i tyle do lab do priv szpitala albo sie to robi tam i oddaje bez kolejki.

Jak mowie wole o 100 razy sluzbe zdrowia w PL bo kurde nie ma problemow ze specjalistami mozesz sobie isc i tyle jak zapacisz a tutaj jak ciaza bez problemu to giekologa nie zobaczysz wiecej niz dwa razy popieprzone troche. Jest jak jest i trzeba z tym zyc. Zazdroszcze wam dostepu do Ginow jak was tak czytam jak sobie idziecie bo chcecie i keidy chcecie to jeju zazdroszcze bardzo!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:28

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    no ale żeby sobie spokojnie nie móc napisać "du pa" ? Przecież to w kontekście tego forum bardzo potrzebny wyraz...;)
    no niestety, to juz inna sprawa
    tym bardziej że dupa to częśc ciała tak samo jak i ręka czyli łapsko ;-)

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    mój zrobił w 11 dniu

no i byly dobre? to pewno jest niezle usbrojony, jeju ja to sie boje tych wynikow bardziej niz swoich. Jak sie upsze ze idze jutro to i tak go nie zatrzymam ale wolalabym zeby nie buuuuuu...

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:27

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 10:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    powiem Wam szczerze, ze trochę mnie to zirytowało, bo co innego jakies bluzgi ale to juz naprawdę przesada, jestem tu od ponad roku i po raz pierwszy tak naprawdę sie wkurzyłam i zastanawiam sie nad opuszczeniem tego forum a już na pewno nie wykupię abonamentu a miałam to zrobić ale juz podjęłam decyzje, ze nie będę płacić za kropkowanie moich słów, które nikogo nie obrażają i nikomu nie ubliżają D U P A

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 10:31

Simba, Iwone, ania.g, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

‹‹ 2203 2204 2205 2206 2207 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Perimenopauza - czym jest, jak na nas wpływa i jak sobie możemy z nią poradzić!

Czym jest perimenopauza i czym różni się od menopauzy? Czy jeśli masz 40 lat to ten temat może dotyczyć również Ciebie? W jaki sposób perimenopauza się zaczyna? Jakie są typowe i nietypowe objawy spadku i burzy hormonów przed menopauzą? Czy można temu zapobiec, jak sobie radzić z objawami i jak dbać o zdrowie, gdy spada estrogen? Wraz z ekspertami stworzyliśmy dla Ciebie artykuł, z którego dowiesz się wszystkiego, czego potrzebujesz o swoim zdrowiu hormonalnym w okresie perimenopauzy.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ