35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:tak Reni ma rację, vagina i penis, a srom mozna pisać?
Na to wyglada, ze robi sie nam forum dla lekarzy, nazwy anatomiczne przechodza
Ktos kto pisal skrypt, ograniczyl sie tylko do wulgaryzmow, bez wiekszej selekcji czy ma to sens czy nie. Proponuje napisac do Solvay Pharmaceuticals B.V. , ktory produkuje Duphaston, ze na niektorych forach nazwa ich leku jest zakazana. Ciekawe, czy by odpisali i co?
bliska77, grosza, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyo bardzo dobry pomysłPusurek wrote:Na to wyglada, ze robi sie nam forum dla lekarzy, nazwy anatomiczne przechodza

Ktos kto pisal skrypt, ograniczyl sie tylko do wulgaryzmow, bez wiekszej selekcji czy ma to sens czy nie. Proponuje napisac do Solvay Pharmaceuticals B.V. , ktory produkuje Duphaston, ze na niektorych forach nazwa ich leku jest zakazana. Ciekawe, czy by odpisali i co?
-
nick nieaktualny
-
A najlepsze jest to, że ci dowcipni panowie piszący skrypty niechcący zrobili nam przyjemność
Mamy komu dowalić
Myśleli biedacy, że z nami na słowa wygrają
No i wyszła d u p a 
No patrzcie jacy dowci pni
- sami siebie też wycięli
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:00
bliska77, samira, Reni, Bursztyn, mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnymożna powiedzieć, ze mamy nową wersję scrabliMango wrote:A najlepsze jest to, że ci dowcipni panowie piszący skrypty niechcący zrobili nam przyjemność
Mamy komu dowalić ;)Myśleli biedacy, że z nami na słowa wygrają
No i wyszła d u p a 
No patrzcie jacy dowci pni
Mango, Reni, Bursztyn, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnya w sklepachMango wrote:A gdzie ten cudowny napój można kupić?
(takich najzwyklejszych też), wczoraj Bursztynek o tym pisała, najpierw myślała, ze to jakaś nowość ale jak napisała że o rooibos chodzi to juz wiedziałam o czym mowa
Mango, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Witajcie,7 lat temu spadlam że schodów,złamanie trzonu s3,w każdym razie sylwia ccześć po lewej stronie,długie dochodzenie do siebie,rehabilitacja itp.Pamiętam,że lekarz zapytał wtedy czy mam dzieci wtedy to byłam dziś nie daje mi spokoju.wiecie coś na ten temat.pozdrawiam was.
samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:pomyliłam się w 12 dniu

ruchliwe 68%
koncentracja 215 norma >15
więc jak na takie starocie nie było źle
no to jest uzbrojony to wyobraz sobie jak silna jest jego mlodsza armia super!! zyczylabym sobie takich wynikowWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 11:22
-
Pisze szybko na tel i dlatego te gryzdoły:-) 7 lat temu ten wypadek i lekarz wtedy zapytał czy mam dzieci? Wtedy to zbyłam dziś nie daje mi spokoju czy może mi utrudnić zajście i donoszenie.również poród jeśli wiecie coś o polamaniu kości ogonowej i miednicy to dajcie znać.p.s.siostra wczoraj ur córkę
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
ale Reni miała nie do końca szczegółowe badania - bo bez morfologii, która jest najważniejsza - ale skoro pozostałe parametry ok - to pewnie i morfologia też, choć reguły nie ma...Panda - jak będziecie robić badania - weź wersję rozszerzoną, bo można ważne sprawy przeoczyć...Panda wrote:no to jest uzbrojony to wyobraz sobie jak silna jest jego mlodsza armia super!! zyczylabym sobie takich wynikow
Reni, bliska77, Panda, Andzia33 lubią tę wiadomość