X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah Bozia ja niestety też tak mam..
    mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie vomit.gif ... booooooosze kto po mnie sprzątnie ;-)
    aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko! hanghead.gif
    mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...:)

Simba, Iwone, Panda, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah Bozia ja niestety też tak mam..
    mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie vomit.gif ... booooooosze kto po mnie sprzątnie ;-)
    aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko! hanghead.gif
    nooooo! kupa- fuj! :/

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...:)
    o Jezu..... o.O
    to bede musiala wynajac nianke

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele.. pięknie..
    pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubaw
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, samira, Iwone, Mango, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty...strachliwa...przestań się nakręcać, tylko weź się za robienie dzieci lepiej...;)
    cos czuje ze zaraz jakas klotnie sprokuruje zeby miec pretekst do niebzykania ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierdziele.. pięknie..
    pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubaw
    niedlugo to inni beda mieli ubaw z Toba jak sie porzygasz przy przewijaniu ;)

Reni, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o Jezu..... o.O
    to bede musiala wynajac nianke
    na biednego nie trafiło - to zrobisz tak pewnie...a Ty będziesz cieszyć się bejbikiem na spacerkach...;)

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    cos czuje ze zaraz jakas klotnie sprokuruje zeby miec pretekst do niebzykania ;)
    a potem będziesz pochlipywać na forum- jaki to Twój kogut okropny - wciąż w rozjazdach - a Ty się musisz wkur....., że go nie ma przy Tobie - a tu owulka...;)

Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na biednego nie trafiło - to zrobisz tak pewnie...a Ty będziesz cieszyć się bejbikiem na spacerkach...;)
    biedny nie biedny, trzeba bedzie kalkulowac. No bo tak, gdybym faktycznie jakims cudem jednak to dziecko urodzila ;) to jestem sama (tzn. przyjaciol mam, ale chodzi mi o babcie, tesciowe, kuzynki i rodzine generalnie, ktora czesto ponoc pomaga) a maz czesto wyjezdza i na dlugo czasem. Tak wiec jakas pomoc - nie mowie ze codziennie ale bralabym powaznie pod uwage. Poza tym mam dwie lewe rece. I nie rzucajcie teraz we mnie kamieniami ;)

samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a potem będziesz pochlipywać na forum- jaki to Twój kogut okropny - wciąż w rozjazdach - a Ty się musisz wkur....., że go nie ma przy Tobie - a tu owulka...;)
    o to to! dokladnie tak :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Ja coś ostatnio źle sypiam i mam przez to lekkiego wkur...wa przez cały dzień, wczoraj dzisiaj, masakra, jak jutro będzie to samo to mój i alternatywna rodzinka powinni się pochować :/
    Kocica najinteligentniejsza z całej bandy i już dzisiaj mnie omija ;)

Pusurku super wieści, że z dzieciątkiem o.k. i te paluszki, rozczulające :)
    A że ty tak potrafisz we wszystkich kierunkach, ciekawe co jeszcze ;)

Paszkin powodzenia jutro :)

Cieszę się, na info o Inessie bo się już zaczęłam martwić :)

A co do morfologi nasienia to zależy ile jest plemniorów ogólnie, bo np. 5 % z 100 mln daje 5 mln sprawnych, a 10 % z 20 mln już tylko 2 ml , więc to sprawa złożona, androlodzy analizując większą wagę przywiązują do liczebności, dopiero potem do morfologi, zresztą WHO obniżyło normę morfologi do 4 % nie bez powodu, takie mam inf., ale warto oczywiście morfologię z ogólnym badaniem zrobić, żeby był cały pogląd na sprawę armii.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:51

samira, Bursztyn, Panda, mysza1975, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co znaczy kupa w porównaniu z cudem narodzin? ;)

Reni, samira, Bursztyn, Simba, Iwone, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
    chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią :-)
    EwaT wrote:
    dziewczyny co znaczy kupa w porównaniu z cudem narodzin? ;)

Bursztyn, Kate 75, samira, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
    chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią :-)

ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przeczytałaś dokładnie :-/
    EwaT wrote:
    ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    smrod przeraza i widok rozmazanej sraki :)
    bardziej precyzyjnie sie nie da tego ujac

Reni, Simba, paszczakin, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Bursztynku :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Moja szwagierka mówiła, że kupa jej dziecka pachnie, więc, może uda się trafić na pachnący egzemplarz ;)

Reni, Bursztyn, Simba, Bozia3, mysza1975, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

to musisz być przerażona często jak srasz :)
    a wali napewno bardziej po wińsku niż po mleku

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa teraz się czepiasz przecież swoje to swoje poza tym nie walisz sobie na plecy nie wylewa Ci się z gaci nooo chyba, że Ty tak masz to współczuję ;-)..
    swojego się nie widzi.. ja nie studiuję zawartości..

Simba, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość

‹‹ 2208 2209 2210 2211 2212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zrozumieć swoje ciało w każdym momencie cyklu menstruacyjnego. Poznaj nieoczywiste objawy przed okresem!

Większość kobiet doświadcza różnego rodzaju objawów fizycznych i emocjonalnych podczas ostatniej fazy cyklu menstruacyjnego. Warto wiedzieć, że nie tylko nietypowe bóle głowy, uczucie zmęczenia czy wzmożona podatność na infekcje mogą mieć związek z zespołem napięcia przedmiesiączkowego.

CZYTAJ WIĘCEJ