35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...Reni wrote:hahah Bozia ja niestety też tak mam..
mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie
... booooooosze kto po mnie sprzątnie 
aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko!
Simba, Iwone, Panda, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nooooo! kupa- fuj!Reni wrote:hahah Bozia ja niestety też tak mam..
mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie
... booooooosze kto po mnie sprzątnie 
aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko!
-
ja pierdziele.. pięknie..
pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubawBozia3 wrote:mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...
Bursztyn, samira, Iwone, Mango, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
niedlugo to inni beda mieli ubaw z Toba jak sie porzygasz przy przewijaniuReni wrote:ja pierdziele.. pięknie..
pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubaw
Reni, Iwone lubią tę wiadomość
-
a potem będziesz pochlipywać na forum- jaki to Twój kogut okropny - wciąż w rozjazdach - a Ty się musisz wkur....., że go nie ma przy Tobie - a tu owulka...Bursztyn wrote:cos czuje ze zaraz jakas klotnie sprokuruje zeby miec pretekst do niebzykania

Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
biedny nie biedny, trzeba bedzie kalkulowac. No bo tak, gdybym faktycznie jakims cudem jednak to dziecko urodzilaBozia3 wrote:na biednego nie trafiło - to zrobisz tak pewnie...a Ty będziesz cieszyć się bejbikiem na spacerkach...

to jestem sama (tzn. przyjaciol mam, ale chodzi mi o babcie, tesciowe, kuzynki i rodzine generalnie, ktora czesto ponoc pomaga) a maz czesto wyjezdza i na dlugo czasem. Tak wiec jakas pomoc - nie mowie ze codziennie ale bralabym powaznie pod uwage. Poza tym mam dwie lewe rece. I nie rzucajcie teraz we mnie kamieniami
samira, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam dziewczynki

Ja coś ostatnio źle sypiam i mam przez to lekkiego wkur...wa przez cały dzień, wczoraj dzisiaj, masakra, jak jutro będzie to samo to mój i alternatywna rodzinka powinni się pochować
Kocica najinteligentniejsza z całej bandy i już dzisiaj mnie omija
Pusurku super wieści, że z dzieciątkiem o.k. i te paluszki, rozczulające
A że ty tak potrafisz we wszystkich kierunkach, ciekawe co jeszcze
Paszkin powodzenia jutro
Cieszę się, na info o Inessie bo się już zaczęłam martwić
A co do morfologi nasienia to zależy ile jest plemniorów ogólnie, bo np. 5 % z 100 mln daje 5 mln sprawnych, a 10 % z 20 mln już tylko 2 ml , więc to sprawa złożona, androlodzy analizując większą wagę przywiązują do liczebności, dopiero potem do morfologi, zresztą WHO obniżyło normę morfologi do 4 % nie bez powodu, takie mam inf., ale warto oczywiście morfologię z ogólnym badaniem zrobić, żeby był cały pogląd na sprawę armii.
Miłego dnia dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:51
samira, Bursztyn, Panda, mysza1975, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią
EwaT wrote:dziewczyny co znaczy kupa w porównaniu z cudem narodzin?
Bursztyn, Kate 75, samira, Alis lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią
ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?
-
smrod przeraza i widok rozmazanej srakiEwaT wrote:ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?

bardziej precyzyjnie sie nie da tego ujac
Reni, Simba, paszczakin, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:smrod przeraza i widok rozmazanej sraki

bardziej precyzyjnie sie nie da tego ujac
Moja szwagierka mówiła, że kupa jej dziecka pachnie, więc, może uda się trafić na pachnący egzemplarz
Reni, Bursztyn, Simba, Bozia3, mysza1975, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Ewa teraz się czepiasz przecież swoje to swoje poza tym nie walisz sobie na plecy nie wylewa Ci się z gaci nooo chyba, że Ty tak masz to współczuję
..
swojego się nie widzi.. ja nie studiuję zawartości..
Simba, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość