X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah Bozia ja niestety też tak mam..
    mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie vomit.gif ... booooooosze kto po mnie sprzątnie ;-)
    aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko! hanghead.gif
    mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...:)

Simba, Iwone, Panda, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    hahah Bozia ja niestety też tak mam..
    mało tego wczoraj pierwszy raz sprzątnęłam po swoim psie.. nowe osiedle kulturka te sprawy... i dorzuciłam coś od siebie vomit.gif ... booooooosze kto po mnie sprzątnie ;-)
    aaaa i jak ja będę przewijać dziecko.. matko! hanghead.gif
    nooooo! kupa- fuj! :/

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mąż Ci pomoże może - bo dziecko to pachnie ładnie jakieś 15 min. po kąpieli - a tak to albo zarzygane albo obsikane albo zasrane niestety...:)
    o Jezu..... o.O
    to bede musiala wynajac nianke

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja pierdziele.. pięknie..
    pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubaw
    Bozia3 wrote:

Bursztyn, nick nieaktualny, Iwone, Mango, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ty...strachliwa...przestań się nakręcać, tylko weź się za robienie dzieci lepiej...;)
    cos czuje ze zaraz jakas klotnie sprokuruje zeby miec pretekst do niebzykania ;)

Reni lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    ja pierdziele.. pięknie..
    pamiętam jak mój chrześniak się urodził i się obkupił po kołnierzyk, że na plecach miał hahah to jego ojciec musiał go przewinąć (bo mamy nie było) sam wymiotował hahaha i dziecko do zlewu pod kran wsadził ale mieliśmy ubaw
    niedlugo to inni beda mieli ubaw z Toba jak sie porzygasz przy przewijaniu ;)

Reni, Iwone lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    o Jezu..... o.O
    to bede musiala wynajac nianke
    na biednego nie trafiło - to zrobisz tak pewnie...a Ty będziesz cieszyć się bejbikiem na spacerkach...;)

nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    cos czuje ze zaraz jakas klotnie sprokuruje zeby miec pretekst do niebzykania ;)
    a potem będziesz pochlipywać na forum- jaki to Twój kogut okropny - wciąż w rozjazdach - a Ty się musisz wkur....., że go nie ma przy Tobie - a tu owulka...;)

Bursztyn, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    na biednego nie trafiło - to zrobisz tak pewnie...a Ty będziesz cieszyć się bejbikiem na spacerkach...;)
    biedny nie biedny, trzeba bedzie kalkulowac. No bo tak, gdybym faktycznie jakims cudem jednak to dziecko urodzila ;) to jestem sama (tzn. przyjaciol mam, ale chodzi mi o babcie, tesciowe, kuzynki i rodzine generalnie, ktora czesto ponoc pomaga) a maz czesto wyjezdza i na dlugo czasem. Tak wiec jakas pomoc - nie mowie ze codziennie ale bralabym powaznie pod uwage. Poza tym mam dwie lewe rece. I nie rzucajcie teraz we mnie kamieniami ;)

nick nieaktualny, Iwone, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a potem będziesz pochlipywać na forum- jaki to Twój kogut okropny - wciąż w rozjazdach - a Ty się musisz wkur....., że go nie ma przy Tobie - a tu owulka...;)
    o to to! dokladnie tak :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam dziewczynki :)
    Ja coś ostatnio źle sypiam i mam przez to lekkiego wkur...wa przez cały dzień, wczoraj dzisiaj, masakra, jak jutro będzie to samo to mój i alternatywna rodzinka powinni się pochować :/
    Kocica najinteligentniejsza z całej bandy i już dzisiaj mnie omija ;)

Pusurku super wieści, że z dzieciątkiem o.k. i te paluszki, rozczulające :)
    A że ty tak potrafisz we wszystkich kierunkach, ciekawe co jeszcze ;)

Paszkin powodzenia jutro :)

Cieszę się, na info o Inessie bo się już zaczęłam martwić :)

A co do morfologi nasienia to zależy ile jest plemniorów ogólnie, bo np. 5 % z 100 mln daje 5 mln sprawnych, a 10 % z 20 mln już tylko 2 ml , więc to sprawa złożona, androlodzy analizując większą wagę przywiązują do liczebności, dopiero potem do morfologi, zresztą WHO obniżyło normę morfologi do 4 % nie bez powodu, takie mam inf., ale warto oczywiście morfologię z ogólnym badaniem zrobić, żeby był cały pogląd na sprawę armii.
    Miłego dnia dla wszystkich :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 12:51

nick nieaktualny, Bursztyn, Panda, mysza1975, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny co znaczy kupa w porównaniu z cudem narodzin? ;)

Reni, nick nieaktualny, Bursztyn, Simba, Iwone, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
    chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią :-)
    EwaT wrote:
    dziewczyny co znaczy kupa w porównaniu z cudem narodzin? ;)

Bursztyn, Kate 75, nick nieaktualny, Alis lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 12:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    wiem wiem Ewa ale póki co przeraża mnie to
    chociaż jak patrzę jak mój pies choruje i jakie zabiegi ja mu osobiście robię i po nim sprzątam to w sumie przy dziecku będzie łatwiej bo moja krew jakiś tam instynkt te sprawy .. liczę na to, że hormony wszystko załatwią :-)

ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie przeczytałaś dokładnie :-/
    EwaT wrote:
    ale co Cie przeraża ?? że bedziesz pielęgnować własne dziecko? a kto inny miałby to robić? Ciebie mama nie przewijała?

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    smrod przeraza i widok rozmazanej sraki :)
    bardziej precyzyjnie sie nie da tego ujac

Reni, Simba, paszczakin, mysza1975, megan8 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziękuję Bursztynku :-)

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

Moja szwagierka mówiła, że kupa jej dziecka pachnie, więc, może uda się trafić na pachnący egzemplarz ;)

Reni, Bursztyn, Simba, Bozia3, mysza1975, Mango, malgos741 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:

to musisz być przerażona często jak srasz :)
    a wali napewno bardziej po wińsku niż po mleku

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa teraz się czepiasz przecież swoje to swoje poza tym nie walisz sobie na plecy nie wylewa Ci się z gaci nooo chyba, że Ty tak masz to współczuję ;-)..
    swojego się nie widzi.. ja nie studiuję zawartości..

Simba, Bursztyn, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

‹‹ 2208 2209 2210 2211 2212 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - stres, obniżony nastrój i depresja po poronieniu.

Poronienie - bolesna strata, często przeżywana w ukryciu, samotności, niezaopiekowana i nienazwana. Dlaczego jest taka trudna? Czy kobieta, która straciła swoje dziecko jeszcze przed przyjściem jego na świat, ma prawo do żałoby? W jaki sposób sobie z nią poradzić? Jak przetrwać? Co zrobić, kiedy pojawi się depresja po poronieniu? Dowiedz się dlaczego warto pozwolić sobie na przeżycie żałoby i gdzie szukać pomocy. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ