35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
buhahahaha! no to prawdziwa szczesciaraKate 75 wrote:Moja szwagierka mówiła, że kupa jej dziecka pachnie, więc, może uda się trafić na pachnący egzemplarz

oksytocyna w ludzkim organizmie potrafi zdzialac cuda, ale o takim jeszcze nie slyszalam
no coz, trzeba to bedzie zglosic do Watykanu, kwalifikuje sie
albo do psychiatry, bo moze byc to objaw nieseksualnej odmiany koprofilii
Kate 75, Reni, mysza1975, gosia7122 lubią tę wiadomość
-
a co do niańki nigdy bym nie skorzystała chyba żebym musiała w jakimś skrajnym przypadku, nie wierze że zajęła by się dzieckiem z taką samą miłościa jak ja o ile one w ogóle wkładaja w pracę jakieś uczucie....
myśle że maluszek czuje takie rzeczy
samira, Iwone lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:buhahahaha! no to prawdziwa szczesciara

oksytocyna w ludzkim organizmie potrafi zdzialac cuda, ale o takim jeszcze nie slyszalam
no coz, trzeba to bedzie zglosic do Watykanu, kwalifikuje sie
albo do psychiatry, bo moze byc to objaw nieseksualnej odmiany koprofilii 
Czyli co do terapeuty ?
Może potem Watykan, jak ten pierwszy nie pomoże
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 13:17
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczynki

Czytam z partyzanta - widze, ze dzisiaj dobre humorki wszystkim dopisuja.
Wrocilam do regularnego mierzenia temp, @ ma byc za tydzien. To znaczy ma jej nie byc. Pewnie jestem w ciazy, skoro 7 lutego jestem umowiona na rozmowe o in vitro, a w miedzyczasie dostalam propozycje pracy na ktorej mi zalezalo i ktorej pewnie nie dostane przez ciaze (w gre wchodza 3 miesiace roznych testow i badan przed podpisaniem umowy). No ale trudno - wole ciaze i kupe
PS Inessa wracaj na forum jak ci kibel da wolne
Paszczak - naprzod!
Aha jeszcze chcialam powiedziec ze ostatnie zmiany na forum to jest kurwa, taka przesada ze ja pierdole
Reni, Bursztyn, Iwone, mysza1975, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
gdybym miala do czynienia z miekkim stolcem na codzien- to bylabym !EwaT wrote:to musisz być przerażona często jak srasz

a wali napewno bardziej po wińsku niż po mleku
ale konsystencja jest raczej stala i z reguly udaje mi sie kupy nie rozmazac do wysokosci szyi
Reni, Simba, paszczakin lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Reni wrote:Ewa teraz się czepiasz przecież swoje to swoje poza tym nie walisz sobie na plecy nie wylewa Ci się z gaci nooo chyba, że Ty tak masz to współczuję
..
swojego się nie widzi.. ja nie studiuję zawartości..
o czym my mówimy? myśle że dla kobiety która pragnie dziecka i ma problem z poczęciem lub donoszeniem kupa staje tak małym problemem o którym nie warto wspominać -
Ha! no to na bank jestes w ciazySimba wrote:Czesc Dziewczynki

Czytam z partyzanta - widze, ze dzisiaj dobre humorki wszystkim dopisuja.
Wrocilam do regularnego mierzenia temp, @ ma byc za tydzien. To znaczy ma jej nie byc. Pewnie jestem w ciazy, skoro 7 lutego jestem umowiona na rozmowe o in vitro, a w miedzyczasie dostalam propozycje pracy na ktorej mi zalezalo i ktorej pewnie nie dostane przez ciaze (w gre wchodza 3 miesiace roznych testow i badan przed podpisaniem umowy). No ale trudno - wole ciaze i kupe
PS Inessa wracaj na forum jak ci kibel da wolne
Paszczak - naprzod!
Aha jeszcze chcialam powiedziec ze ostatnie zmiany na forum to jest kurwa, taka przesada ze ja pierdole
-
nick nieaktualny
-
nianki bede uzywac do odwalania brudnej robotyEwaT wrote:a co do niańki nigdy bym nie skorzystała chyba żebym musiała w jakimś skrajnym przypadku, nie wierze że zajęła by się dzieckiem z taką samą miłościa jak ja o ile one w ogóle wkładaja w pracę jakieś uczucie....
myśle że maluszek czuje takie rzeczy
do KUPY 
Reni, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
A już po cichu liczyłam, że doradzisz zamknięty oddział zaraz po nieudanej terapi, bo ona mnie strasznie wqrwiaBursztyn wrote:nie wiem, przeciez ja sie na tym nie znam

Na razie zostają mi uniki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 13:22
samira, Bursztyn, Mango, Viv78 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Ha! no to na bank jestes w ciazy

Tak. W dodatku przeciez wlasnie w tym cyklu nie pije, nie jem cukru, maki i mleka. Przez to chodze wymeczona a to wlasnie jedno z zalecen ojca Sroki
A tobie jak idzie?
Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość
-
mowimy o kupie ktora jednych przeraza a drugich nie. Jednym smierdzi a innym pachnie (???EwaT wrote:o czym my mówimy? myśle że dla kobiety która pragnie dziecka i ma problem z poczęciem lub donoszeniem kupa staje tak małym problemem o którym nie warto wspominać
)
a wspominac zawsze warto jesli ktos ma taka potrzebe
Kate 75, Reni lubią tę wiadomość
-
wnies o ubezwlasnowolnienie, a pachnaca kupa bedzie koronnym argumentemKate 75 wrote:A już po cichu liczyłam, że doradzisz zamknięty oddział zaraz po nieudanej terapi, bo ona mnie strasznie wqrwia

Na razie zostają mi uniki

Kate 75 lubi tę wiadomość