Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm.. widelec w doopie.. ciekawe jak to ;-)

Kate 75, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jazda ja przy klacji a tu taki smakowity temat hahaha boooosze kupa jak kupa smierdzi i tyle koniec i kropka twarda miekka duza mala smierdzi bo jest kupa ja tam nie jestem jakas bardzo na nie bo mam troche kupnej praktyki pracowalam z dziecmi i ze starszymi osoboami i wierzcie mi te starsze kupska to dopiero amunicja, w sumie to chcialam powiedziec ze podobno jak sie dzieciatko karmi piersia to ta kupa nie smierdzi a jak zacznie sie dokarmiac jedzonkiem to zaczyna sie "impreza" ktos mi kiedys tak powiedzial jakas mamuska;)

Reni, Kate 75, szczęśliwa 2, Bursztyn, nick nieaktualny, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kłaczek? ;-)
    paszczakin wrote:
    o przepraszam, ja jestem dobrze przygotowana, bo moj kot rzyga bardzo czesto.. i nawet wzbudza (oprocz obrzydzenia) wspolczucie, wiec jest szansa, ze przy dziecku tez mi sie empatia wlaczy..

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no widzisz....straszne ....
    tyle tylko ze blad logiczny zasadniczy tutaj popelnilas w rozumowaniu i to niestety przekierowalo cie na falszywy tor: nie mamy DYLEMATOW bo to sugerowaloby wahanie co do posiadania dzieci, tylko najzwyczajniej w swiecie nie przpadamy za kupami.
    Akceptowac gowno- nie oznacza ze trzeba go lubic. Akceptujac wlasne dziecko - akceptuje jego wydaliny i wydzielina - ale nie musze mowic ze sa piekne i pachna.
    A poza tym Ewa, nie mierz wszystkich swoja miara bo ludzie sa rozni, wrzuc na luz troche bo spieta jestes, nie bierz wszystkiego tak cholernie doslownie, bo sie zapowietrzysz jak kaloryfer a to dobre nie jest dla zdrowia ;)

Bursztyn , macierzyństwo z logiką ma niewiele wspólnego
    za kupami nikt nie przepada i trudno żeby było inaczej
    tak, wiem że matki są różne , na nieszczęście dla dzieci nie wszystkie sie nadają do tej roli
    i proponuję o przyszłym dziecięciu i jego kupach wyrażać się z miłością bo może do was nie przyjść ;)

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i właśnie takie dyskusje mnie wqrwiają..szczególnie z osobami, które nie czytają ze zrozumieniem

podtrzymuję..dalsza dyskusja nie ma sensu

Renia nie draznij lwa ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem nerwowa. Ja tylko żwawo i asertywnie reaguję na pieprzenie głupot. ;-)
    Panda wrote:
    Renia nie draznij lwa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:00

Kate 75, szczęśliwa 2, Panda, Simba, Bursztyn, nick nieaktualny, Żanet lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie jestem nerwowa. Ja tylko żwawo i asertywnie reaguję na pieprzenie głupot. ;-)

głupota to pojęcie względne tak samo jak mądrość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak, wiem że matki są różne , na nieszczęście dla dzieci nie wszystkie sie nadają do tej roli
    i proponuję o przyszłym dziecięciu i jego kupach wyrażać się z miłością bo może do was nie przyjść ;)
    o dziecieciu i owszem mogę z miłościa ale o kupie z miłościa ta ja się nigdy nie wyrazę :-P

a dzieci jak maja przyjść to przyjdą :-) w koncu jest się na etapie satarania i pózniej na etapie ciąży tylko każdy ma inny etap w danym momencie ;-)

Simba, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    o dziecieciu i owszem mogę z miłościa ale o kupie z miłościa ta ja się nigdy nie wyrazę :-P

a dzieci jak maja przyjść to przyjdą :-) w koncu jest się na etapie satarania i pózniej na etapie ciąży tylko każdy ma inny etap w danym momencie ;-)

No wlasnie bo juz sie zaczelam bac, ze zachodzenie w ciaze to sfera magii ;)

szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie bo juz sie zaczelam bac, ze zachodzenie w ciaze to sfera magii ;)

kto wie jaka to sfera i co na to wpływa
    tyle par próbuje niby wszystko ok a dziecka niema..
    a zresztą na magii to podobno wy się bardziej znacie bo nie tak dawno zaznałam tutaj krytyki z powodu mojej areligijności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:12

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

eeeee no i po co to ostatnie stwierdzenie niby moze zartem ale jakos tak zlosliwie na prawde nie potrzebnie EwaT

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:12

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak tak dalej pójdzie zatruje się własnym jadem i swoje nienarodzone dziecko..
    oj ewa Ewa
    Panda wrote:
    eeeee no i po co to ostatnie stwierdzenie niby moze zartem ale jakos tak zlosliwie na prawde nie potrzebnie EwaT

szczęśliwa 2, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:

Bo dzieciatka sie kocha a kupe i inne wydzieliny toleruje akceptuje itp itd

Bursztyn, szczęśliwa 2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen

szczęśliwa 2, Panda lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewa jak tak dalej pójdzie zatruje się własnym jadem i swoje nienarodzone dziecko..
    oj ewa Ewa

Nie martw sie, za chwile przejdziesz na kolejny level i bedzie ci to latac ;)

Bursztyn, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie zbieram bonusy ;-)
    Simba wrote:
    Nie martw sie, za chwile przejdziesz na kolejny level i bedzie ci to latac ;)

Simba, szczęśliwa 2, Panda, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    logika nie dotyczyla macierzynstwa tylko twojego rozumowania ktore zboczylo z toru i czytania przez Ciebie postow chyba w selektywny sposob
    nikt nigdzie nie wyrazal sie o przyszlym dziecieciu bez milosci
    natomiast czlowiek lub jak wolisz przyszla matka ma prawo nie kochac jego kup, tak jak nie kocham gowien mojego psa a jego samego kocham bardzo
    no i na koniec proponuje czytac ze zrozumieniem :)

szczęśliwa 2, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    głupota to pojęcie względne tak samo jak mądrość
    naprawde?
    podejrzewm ze dotyczy to rowniez cytatu M.Twain'a ktory masz w podpisie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:23

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

proponuje wyluzować tak jak mi ktoś proponował nie tak dawno :)

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    logika nie dotyczyla macierzynstwa tylko twojego rozumowania ktore zboczylo z toru i czytania przez Ciebie postow chyba w selektywny sposob
    nikt nigdzie nie wyrazal sie o przyszlym dziecieciu bez milosci
    natomiast czlowiek lub jak wolisz przyszla matka ma prawo nie kochac jego kup, tak jak nie kocham gowien mojego psa a jego samego kocham bardzo
    no i na koniec proponuje czytac ze zrozumieniem :)
    o własnie kochajmy dzieci a nie ich kupy w końcu szybko zaczynaja korzystać z nocnika :-P

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 2211 2212 2213 2214 2215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Smog - czy smog w Polsce może obniżać płodność?

Polska jest jednym z najbardziej zanieczyszczonych krajów na świecie. To niestety przykry fakt. Jesteśmy świadomi, że smog negatywnie wpływa na nasz organizm - płuca, serce. Ale czy może również upośledzać naszą płodność? Czy może dodatkowo obniżać parametry nasienia? Czy możemy mądrze się przed tym zabezpieczać, czy to już histeria? Zadaliśmy to pytanie ekspertom, przeczytaj co usłyszeliśmy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieudane in vitro nie przekreśla marzeń o dziecku – sprawdź, jak dobrze przygotować się do kolejnej próby.

Wiele par zmagających się z niepłodnością doświadcza ogromnego rozczarowania, gdy procedura in vitro nie kończy się ciążą. Choć taka sytuacja bywa trudna i często rodzi poczucie bezradności, nie oznacza to, że z marzenia o dziecku trzeba zrezygnować. Niepowodzenie nie przekreśla szans na sukces – przeciwnie, może stać się ważnym momentem, by zatrzymać się, dokładniej przeanalizować przebieg leczenia i lepiej przygotować się do kolejnej próby.

CZYTAJ WIĘCEJ