X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    hm.. widelec w doopie.. ciekawe jak to ;-)

Kate 75, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ale jazda ja przy klacji a tu taki smakowity temat hahaha boooosze kupa jak kupa smierdzi i tyle koniec i kropka twarda miekka duza mala smierdzi bo jest kupa ja tam nie jestem jakas bardzo na nie bo mam troche kupnej praktyki pracowalam z dziecmi i ze starszymi osoboami i wierzcie mi te starsze kupska to dopiero amunicja, w sumie to chcialam powiedziec ze podobno jak sie dzieciatko karmi piersia to ta kupa nie smierdzi a jak zacznie sie dokarmiac jedzonkiem to zaczyna sie "impreza" ktos mi kiedys tak powiedzial jakas mamuska;)

Reni, Kate 75, szczęśliwa 2, Bursztyn, samira, gosia7122 lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kłaczek? ;-)
    paszczakin wrote:
    o przepraszam, ja jestem dobrze przygotowana, bo moj kot rzyga bardzo czesto.. i nawet wzbudza (oprocz obrzydzenia) wspolczucie, wiec jest szansa, ze przy dziecku tez mi sie empatia wlaczy..

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no widzisz....straszne ....
    tyle tylko ze blad logiczny zasadniczy tutaj popelnilas w rozumowaniu i to niestety przekierowalo cie na falszywy tor: nie mamy DYLEMATOW bo to sugerowaloby wahanie co do posiadania dzieci, tylko najzwyczajniej w swiecie nie przpadamy za kupami.
    Akceptowac gowno- nie oznacza ze trzeba go lubic. Akceptujac wlasne dziecko - akceptuje jego wydaliny i wydzielina - ale nie musze mowic ze sa piekne i pachna.
    A poza tym Ewa, nie mierz wszystkich swoja miara bo ludzie sa rozni, wrzuc na luz troche bo spieta jestes, nie bierz wszystkiego tak cholernie doslownie, bo sie zapowietrzysz jak kaloryfer a to dobre nie jest dla zdrowia ;)

Bursztyn , macierzyństwo z logiką ma niewiele wspólnego
    za kupami nikt nie przepada i trudno żeby było inaczej
    tak, wiem że matki są różne , na nieszczęście dla dzieci nie wszystkie sie nadają do tej roli
    i proponuję o przyszłym dziecięciu i jego kupach wyrażać się z miłością bo może do was nie przyjść ;)

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no i właśnie takie dyskusje mnie wqrwiają..szczególnie z osobami, które nie czytają ze zrozumieniem

podtrzymuję..dalsza dyskusja nie ma sensu

Renia nie draznij lwa ;)

Reni lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 13:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jestem nerwowa. Ja tylko żwawo i asertywnie reaguję na pieprzenie głupot. ;-)
    Panda wrote:
    Renia nie draznij lwa ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:00

Kate 75, szczęśliwa 2, Panda, Simba, Bursztyn, samira, Żanet lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Nie jestem nerwowa. Ja tylko żwawo i asertywnie reaguję na pieprzenie głupot. ;-)

głupota to pojęcie względne tak samo jak mądrość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    tak, wiem że matki są różne , na nieszczęście dla dzieci nie wszystkie sie nadają do tej roli
    i proponuję o przyszłym dziecięciu i jego kupach wyrażać się z miłością bo może do was nie przyjść ;)
    o dziecieciu i owszem mogę z miłościa ale o kupie z miłościa ta ja się nigdy nie wyrazę :-P

a dzieci jak maja przyjść to przyjdą :-) w koncu jest się na etapie satarania i pózniej na etapie ciąży tylko każdy ma inny etap w danym momencie ;-)

Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    o dziecieciu i owszem mogę z miłościa ale o kupie z miłościa ta ja się nigdy nie wyrazę :-P

a dzieci jak maja przyjść to przyjdą :-) w koncu jest się na etapie satarania i pózniej na etapie ciąży tylko każdy ma inny etap w danym momencie ;-)

No wlasnie bo juz sie zaczelam bac, ze zachodzenie w ciaze to sfera magii ;)

szczęśliwa 2, malgos741 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No wlasnie bo juz sie zaczelam bac, ze zachodzenie w ciaze to sfera magii ;)

kto wie jaka to sfera i co na to wpływa
    tyle par próbuje niby wszystko ok a dziecka niema..
    a zresztą na magii to podobno wy się bardziej znacie bo nie tak dawno zaznałam tutaj krytyki z powodu mojej areligijności

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:12

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:

eeeee no i po co to ostatnie stwierdzenie niby moze zartem ale jakos tak zlosliwie na prawde nie potrzebnie EwaT

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:12

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewa jak tak dalej pójdzie zatruje się własnym jadem i swoje nienarodzone dziecko..
    oj ewa Ewa
    Panda wrote:
    eeeee no i po co to ostatnie stwierdzenie niby moze zartem ale jakos tak zlosliwie na prawde nie potrzebnie EwaT

szczęśliwa 2, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Panda Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:

Bo dzieciatka sie kocha a kupe i inne wydzieliny toleruje akceptuje itp itd

Bursztyn, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Amen

szczęśliwa 2, Panda lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Ewa jak tak dalej pójdzie zatruje się własnym jadem i swoje nienarodzone dziecko..
    oj ewa Ewa

Nie martw sie, za chwile przejdziesz na kolejny level i bedzie ci to latac ;)

Bursztyn, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    na razie zbieram bonusy ;-)
    Simba wrote:
    Nie martw sie, za chwile przejdziesz na kolejny level i bedzie ci to latac ;)

Simba, szczęśliwa 2, Panda, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    logika nie dotyczyla macierzynstwa tylko twojego rozumowania ktore zboczylo z toru i czytania przez Ciebie postow chyba w selektywny sposob
    nikt nigdzie nie wyrazal sie o przyszlym dziecieciu bez milosci
    natomiast czlowiek lub jak wolisz przyszla matka ma prawo nie kochac jego kup, tak jak nie kocham gowien mojego psa a jego samego kocham bardzo
    no i na koniec proponuje czytac ze zrozumieniem :)

szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    głupota to pojęcie względne tak samo jak mądrość
    naprawde?
    podejrzewm ze dotyczy to rowniez cytatu M.Twain'a ktory masz w podpisie.....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:23

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:

proponuje wyluzować tak jak mi ktoś proponował nie tak dawno :)

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 14:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    logika nie dotyczyla macierzynstwa tylko twojego rozumowania ktore zboczylo z toru i czytania przez Ciebie postow chyba w selektywny sposob
    nikt nigdzie nie wyrazal sie o przyszlym dziecieciu bez milosci
    natomiast czlowiek lub jak wolisz przyszla matka ma prawo nie kochac jego kup, tak jak nie kocham gowien mojego psa a jego samego kocham bardzo
    no i na koniec proponuje czytac ze zrozumieniem :)
    o własnie kochajmy dzieci a nie ich kupy w końcu szybko zaczynaja korzystać z nocnika :-P

megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 2211 2212 2213 2214 2215 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ