35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
uważam Twoje ostatnie zdanie za wyjątkowo chamskie - zważywszy na to, że jesteś sama w ciąży, a udzielasz się na forum, gdzie wiele kobiet się stara i nie wychodzi i mogłabyś zastanowić się choć raz co piszesz - Ty złośliwa babo.....EwaT wrote:i proponuję o przyszłym dziecięciu i jego kupach wyrażać się z miłością bo może do was nie przyjść

Reni, samira, Simba, szczęśliwa 2, Żanet, Bursztyn, paszczakin, gosia7122, Iwone, Mango, malgos741, megan8, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:uważam Twoje ostatnie zdanie za wyjątkowo chamskie - zważywszy na to, że jesteś sama w ciąży, a udzielasz się na forum, gdzie wiele kobiet się stara i nie wychodzi i mogłabyś zastanowić się choć raz co piszesz - Ty złośliwa babo.....
Nie stresuj sie Bozia;) Nie wolno ci!
Bozia3, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
ja napisałam, że pieprzysz..
skoro zarzucasz mi, że skoro nie kocham kupy mojego przyszłego dziecka i wypowiadam się jak 15latka to oznacza, że go mieć nie powinnam..bo co jak będzie wydalało z siebie inne wydzieliny i będzie zajmować mój czas.. to tak w skrócie
to jest pieprzenie głupot.. nie czytasz ze zrozumieniem, łapiesz za słowa
jesteś złośliwa i dzisiaj Cię nie lubię
o!
szczęśliwa 2, Bursztyn, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Niedawno pisałyście, że nie powinnyśmy dyskutować na tematy polityczne i religijne, ale żeby dziecięce kupy wzbudziły tyle emocji, aż się popłakałam ze śmiechu.
Simba, Reni, EwaT, Panda, Bozia3, szczęśliwa 2, Bursztyn, gosia7122, Iwone, Viv78, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:uważam Twoje ostatnie zdanie za wyjątkowo chamskie - zważywszy na to, że jesteś sama w ciąży, a udzielasz się na forum, gdzie wiele kobiet się stara i nie wychodzi i mogłabyś zastanowić się choć raz co piszesz - Ty złośliwa babo.....
natomiast ja wcale je nie uwazam za chamskie
a TY sobie uważaj co bądz
w gronie ludzi wierzących jest taka teoria że dusze dzieci same wybieraja sobie rodziców..
ale przechodząc do rzeczywistości jak najbardziej uważam że o przyszłym dziecku i nawet jego kupach nalezy wyrazać się z miłością poniewaz miłość ma duża siłe sprawczą
-
ogólnie trzeba być miłym nie złośliwym..
bo takie cechy dziecko chyba też jakoś tam przejmuje bądź nabywa
więc uważaj Ewa, żebyś nie miała laleczki Chucky
EwaT wrote:ale przechodząc do rzeczywistości jak najbardziej uważam że o przyszłym dziecku i nawet jego kupach nalezy wyrazać się z miłością poniewaz miłość ma duża siłe sprawczą
Simba, szczęśliwa 2, Bursztyn, Bozia3, paszczakin, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ja też trochę obawiałam się kup i smrodu - akurat u mnie poszło to w miarę bezboleśnie, natomiast miałam kłopot z: bolącymi i krwawiącymi sutkami, twardnieniem i kamienieniem piersi i strachem, że to już zapalenie - a to jest masakra, z opatrywaniem odpadającego pępka dzidziusia i z wkładaniem mu w odbyt czopków przeciwbólowych. Reszta to pestka
mysza1975, szczęśliwa 2, Kate 75, Bursztyn, Panda, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
dobre z tą laleczką,hahaReni wrote:ogólnie trzeba być miłym nie złośliwym..
bo takie cechy dziecko chyba też jakoś tam przejmuje bądź nabywa
więc uważaj Ewa, żebyś nie miała laleczki Chucky
Hejka dziewczynki,za wszystkie kciuki trzymam,choć niewiele się udzielam.
szczęśliwa 2, Panda, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ale ja nigdzie nie powiedzialam ze tak piszeszEwaT wrote:oczywiście
ale ja nie piszę że pieprzycie głupoty
odnosilam sie do twojego twierdzenia o relatywnosci madrosci i glupoty
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:49
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
Bozia Ty sie nie stresuj, bo Ci nie wolno sącz tą herbatkęBozia3 wrote:uważam Twoje ostatnie zdanie za wyjątkowo chamskie - zważywszy na to, że jesteś sama w ciąży, a udzielasz się na forum, gdzie wiele kobiet się stara i nie wychodzi i mogłabyś zastanowić się choć raz co piszesz - Ty złośliwa babo.....
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
zgadzam sie jak najbardziej z powyzszym, tyle tylko ze nalezy zaczac od siebie...i objac tym naprawczym zjawiskiem rowniez innych ludzi... Tak wiec Ewa, KUPA roboty przed TobaEwaT wrote:
w gronie ludzi wierzących jest taka teoria że dusze dzieci same wybieraja sobie rodziców..
ale przechodząc do rzeczywistości jak najbardziej uważam że o przyszłym dziecku i nawet jego kupach nalezy wyrazać się z miłością poniewaz miłość ma duża siłe sprawczą
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 14:48
Reni, Simba, szczęśliwa 2, Kate 75, megan8 lubią tę wiadomość
-
chyba tych z New Age lub innych ezoterycznych czarodziejów, którymi się jarasz....EwaT wrote:w gronie ludzi wierzących jest taka teoria że dusze dzieci same wybieraja sobie rodziców..
EwaT wrote:ale przechodząc do rzeczywistości jak najbardziej uważam że o przyszłym dziecku i nawet jego kupach nalezy wyrazać się z miłością poniewaz miłość ma duża siłe sprawczą
bo jeśli się nie wyrażę z miłością o kupie dziecka, to go nie urodzę? dziwna ta miłość i jej siła sprawcza....w Boga nie wierzysz, a w takie prymitywne pierdelamencje to tak...
Reni, Bursztyn, szczęśliwa 2, mysza1975, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość