35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyOj, sie dzialo dzis na forum, hormony buchaja z co niektorych

A ja wam powiem, ze kupilam sobie dzis stanik w moim ulubionym stanikowym sklepie w kolorze ROZOWYM! Takim prawie jak kobitka na moim suwaczku. I powiem wiecej, fajnie w nim wygladam
Moze nawet fotke na forum wrzuce
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 17:16
Kate 75, szczęśliwa 2, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie mam wyników bo laboratorium ma opóźnienie i będą może pod koniec stycznia lub na początku lutego. Wkurza mnie to czekanie a z drugiej strony czy ja z samej hist.pat. dowiem się z jakiego powodu. Pewnie jak zwykle będzie tam jedno tajemnicze zdanie po łacinie z którego nic nie wyniknie. Poza tym dwie ciąże donosiłam bez acardu więc jakbym miała ten zespół to chyba by się nie udało. Fakt że obydwie były wspomagane luteiną i to dosyć długo.szczęśliwa 2 wrote:Aniu tez brałam acard i polopirynę na poczatku i było wszystko ok
ale może Ty masz ten zespół
a masz już wyniki dlaczego stało sie jak się stało ?sorry ze pytam bo temat trudny
szczęśliwa 2, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
wrzucaj!Pusurek wrote:Oj, sie dzialo dzis na forum, hormony buchaja z co niektorych

A ja wam powiem, ze kupilam sobie dzis stanik w moim ulubionym stanikowym sklepie w koloze ROZOWYM! Takim prawie jak kobitka na moim suwaczku. I powiem wiecej, fajnie w nim wygladam
szczęśliwa 2, Pusurek lubią tę wiadomość
-
A gdzie masz ten stanikowy sklep, bo jutro w Gdańsku jestem, to może zerknęPusurek wrote:Oj, sie dzialo dzis na forum, hormony buchaja z co niektorych

A ja wam powiem, ze kupilam sobie dzis stanik w moim ulubionym stanikowym sklepie w koloze ROZOWYM! Takim prawie jak kobitka na moim suwaczku. I powiem wiecej, fajnie w nim wygladam

A fotę wrzucaj
Pusurek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Pusurek - kupiłaś jakiś ciążowy, czy normalny? Mnie teraz zaczynają moje cisnąć te z fiszbinami - też coś muszę sobie kupić - tylko nie wiem, czy na ten czas są jakieś specjalne?
Kupilam sobie 2 na wyrost, troche pi razy oko, ale beda dobre na pewno. Wzielam taki na teraz z lekkim zapasem i jeden na za jakies 2 miesiace. Wzielam po prostu wieksze miseczki i ten na pozniej rozmiar wiekszy w obwodzie.
To sa zwykle staniki, ja nosze push up, te sa akurat bez zadnych koronek, mega mieciutkie, strasznie wygodne, genialnie trzymaja piersi, mi sie po nich bardzo poprawil wyglad piersi.
To moj ulubiony model, polecam, bo stanik praktycznie nie zmienia fasonu nawet po wielokrotnych praniach w pralce.
http://www.e-bielizna.pl/21426trendypush-upwhum.html
Bozia3 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPusurek wrote:Kupilam sobie 2 na wyrost, troche pi razy oko, ale beda dobre na pewno. Wzielam taki na teraz z lekkim zapasem i jeden na za jakies 2 miesiace. Wzielam po prostu wieksze miseczki i ten na pozniej rozmiar wiekszy w obwodzie.
To sa zwykle staniki, ja nosze push up, te sa akurat bez zadnych koronek, mega mieciutkie, strasznie wygodne, genialnie trzymaja piersi, mi sie po nich bardzo poprawil wyglad piersi.
To moj ulubiony model, polecam, bo stanik praktycznie nie zmienia fasonu nawet po wielokrotnych praniach w pralce.
http://www.e-bielizna.pl/21426trendypush-upwhum.html
I na tej stronie widze, ze maja dobre ceny, wiec warto isc przymierzyc w sklepie i kupic w necie
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny