X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bardzo rzadka grupa krwi, na pewno nie bedzie pasowala :P ;)

Wiem :P
    Dobrze, że w dzisiejszych czasach konflikt serologiczny nie jest już takim problemem, jak kiedyś.
    A poza tym - jak mi usuwali mięśniaka i anestezjolog powiedział, że mnie nie znieczuli do zabiegu, dopóki mi nie przetoczą 3 jednostek krwi, to mieli w szpitalu problem. Znaleźli krew dopiero przed północą.

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja sie chetnie z Toba zamienie :) zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+ :)
    Myszonek wrote:
    Ustawiam się w kolejce - jakby Bursztynka krew nie pasowała, to moja AB Rh -

Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+ ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...:)
    Tak więc Bursztyn - doceń co masz....:)

Dopiero co było o wrednych postach, a tu proszę,Bozia co ty tu wygadujesz dojna krowa i to na dodatek nie wyglądająca inteligentnie, no wiesz, wypraszam sobie ;)
    Ja tak na pewno tak nie wyglądam ;)
    graphics-cows-170079.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:36

Myszonek, ania.g, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+ ;)
    To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.
    Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła ;)
    Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"

Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - obrazek rewelacyjny

a nie mogę parsknąć śmiechem, bo mąż wie, że piszę o depresji.
    hehehehe

Bozia3, Kate 75, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Dopiero co było o wrednych postach, a tu proszę,Bozia co ty tu wygadujesz dojna krowa i to na dodatek nie wyglądająca inteligentnie, no wiesz, wypraszam sobie ;)
    Ja tak na pewno tak nie wyglądam ;)
    graphics-cows-170079.gif
    Ale to nie było personalnie ;) I chodziło mi o takie całkiem wielgachne cycochy....:)

Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.
    Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła ;)
    Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...

Myszonek, Kate 75, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale to nie było personalnie ;) I chodziło mi o takie całkiem wielgachne cycochy....:)

Dobra dobra, teraz to nie o tobie, nie personalnie, ale krowa poszła w świat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:45

Bozia3, Myszonek, Bursztyn, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a te z obrazka nie są wielgachne???
    Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...

No i jeszcze czego, cztery numery smileys-confused-925891.gifsmileys-confused-798529.gif to ja poważnie muszę się zastanowić nad tematem ;)

Myszonek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować
    no te z obrazka może tak - ale przecież to nie są piersi kate 75..;)

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    No i jeszcze czego, cztery numery smileys-confused-925891.gifsmileys-confused-798529.gif to ja poważnie muszę się zastanowić nad tematem ;)
    Kate - to może więcej babek obdzielisz ;)

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    myszonek - czy Ty przypadkiem nie miałaś zajmować się depresją - a nie cyckami? ;)

Myszonek, Bursztyn, Mango, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    a może Tobie się zmniejszą - nie ma reguły...:)

Myszonek, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
    np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
    http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:50

Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    myszonek - czy Ty przypadkiem nie miałaś zajmować się depresją - a nie cyckami? ;)
    u mnie to ten sam temat ;)

Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

;( w świetle ostatnich wydarzeń nie mogę. Już dzisiaj zachowania depresyjne przestały mnie pociągać ;)

Ułożyłam niecny plan na jutrzejszy dzień ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo jak mówimy o cyckach to może Viola się odezwie :-)
    ciekawe co u niej

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
    np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
    http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.html
    bardzo ladny :)

kiedys taki link wrzucilam, bo sa tam fajne (moim zdaniem) sukienki dla ciezarowek:

http://www.pieknamama.pl/category/sukienki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:53

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, obrazek świetny. Niezłe tematy mamy dzisiaj na tapecie a teraz cycki do kompletu :D Przed ciążami miałam A, w czasie ciąży skacze do C a potem zostaje B. I cieszę się że nie odziedziczyłam po babci extra DD.

Kate 75 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2221 2222 2223 2224 2225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ