35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:bardzo rzadka grupa krwi, na pewno nie bedzie pasowala

Wiem
Dobrze, że w dzisiejszych czasach konflikt serologiczny nie jest już takim problemem, jak kiedyś.
A poza tym - jak mi usuwali mięśniaka i anestezjolog powiedział, że mnie nie znieczuli do zabiegu, dopóki mi nie przetoczą 3 jednostek krwi, to mieli w szpitalu problem. Znaleźli krew dopiero przed północą.
Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:ja sie chetnie z Toba zamienie
zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+
Myszonek wrote:Ustawiam się w kolejce - jakby Bursztynka krew nie pasowała, to moja AB Rh -
Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+
Myszonek lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...

Tak więc Bursztyn - doceń co masz....
Dopiero co było o wrednych postach, a tu proszę,Bozia co ty tu wygadujesz dojna krowa i to na dodatek nie wyglądająca inteligentnie, no wiesz, wypraszam sobie
Ja tak na pewno tak nie wyglądam

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:36
Myszonek, ania.g, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.Kate 75 wrote:Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+

Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła
Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"
Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale to nie było personalnieKate 75 wrote:
I chodziło mi o takie całkiem wielgachne cycochy....
Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość
-
też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...Myszonek wrote:To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.
Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła
Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"
Myszonek, Kate 75, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale to nie było personalnie
Dobra dobra, teraz to nie o tobie, nie personalnie, ale krowa poszła w świat
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:45
Bozia3, Myszonek, Bursztyn, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Ale to nie było personalnie
a te z obrazka nie są wielgachne???
Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...
No i jeszcze czego, cztery numery
to ja poważnie muszę się zastanowić nad tematem
Myszonek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość
-
myszonek - czy Ty przypadkiem nie miałaś zajmować się depresją - a nie cyckami?Myszonek wrote:a te z obrazka nie są wielgachne???
Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować
Myszonek, Bursztyn, Mango, Niuta lubią tę wiadomość
-
wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.htmlWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:50
Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bardzo ladnyBozia3 wrote:wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.html
kiedys taki link wrzucilam, bo sa tam fajne (moim zdaniem) sukienki dla ciezarowek:
http://www.pieknamama.pl/category/sukienkiWiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:53
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Kate, obrazek świetny. Niezłe tematy mamy dzisiaj na tapecie a teraz cycki do kompletu
Przed ciążami miałam A, w czasie ciąży skacze do C a potem zostaje B. I cieszę się że nie odziedziczyłam po babci extra DD.
Kate 75 lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4