X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    bardzo rzadka grupa krwi, na pewno nie bedzie pasowala :P ;)

Wiem :P
    Dobrze, że w dzisiejszych czasach konflikt serologiczny nie jest już takim problemem, jak kiedyś.
    A poza tym - jak mi usuwali mięśniaka i anestezjolog powiedział, że mnie nie znieczuli do zabiegu, dopóki mi nie przetoczą 3 jednostek krwi, to mieli w szpitalu problem. Znaleźli krew dopiero przed północą.

Bursztyn, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja sie chetnie z Toba zamienie :) zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+ :)
    Myszonek wrote:
    Ustawiam się w kolejce - jakby Bursztynka krew nie pasowała, to moja AB Rh -

Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+ ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...:)
    Tak więc Bursztyn - doceń co masz....:)

Dopiero co było o wrednych postach, a tu proszę,Bozia co ty tu wygadujesz dojna krowa i to na dodatek nie wyglądająca inteligentnie, no wiesz, wypraszam sobie ;)
    Ja tak na pewno tak nie wyglądam ;)
    graphics-cows-170079.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:36

Myszonek, ania.g, Bursztyn, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Ja też chętnie, już się nanosiłam ciężaru, moja grupa to niestety ARh+ ;)
    To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.
    Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła ;)
    Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"

Kate 75, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate - obrazek rewelacyjny

a nie mogę parsknąć śmiechem, bo mąż wie, że piszę o depresji.
    hehehehe

Bozia3, Kate 75, Bursztyn, megan8, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Dopiero co było o wrednych postach, a tu proszę,Bozia co ty tu wygadujesz dojna krowa i to na dodatek nie wyglądająca inteligentnie, no wiesz, wypraszam sobie ;)
    Ja tak na pewno tak nie wyglądam ;)
    graphics-cows-170079.gif
    Ale to nie było personalnie ;) I chodziło mi o takie całkiem wielgachne cycochy....:)

Kate 75, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    To chyba coś w tej grupie krwi jest zapisane.
    Moja mama też ma ARh+ i z miłą chęcią bym coś od niej skubnęła ;)
    Mówiła mi, że biust znacznie jej się powiększył podczas ciąży i tak już zostało - teraz ma kobieta czym oddychać - ale mówi, że "strasznie jej ciążą te baloniska"
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...

Myszonek, Kate 75, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Ale to nie było personalnie ;) I chodziło mi o takie całkiem wielgachne cycochy....:)

Dobra dobra, teraz to nie o tobie, nie personalnie, ale krowa poszła w świat ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:45

Bozia3, Myszonek, Bursztyn, szczęśliwa 2, Mango lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

a te z obrazka nie są wielgachne???
    Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...

No i jeszcze czego, cztery numery smileys-confused-925891.gifsmileys-confused-798529.gif to ja poważnie muszę się zastanowić nad tematem ;)

Myszonek, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Kurczę, ustalmy rozmiarówkę, bo się gubię - myślałam, że to do dużych można było zakwalifikować
    no te z obrazka może tak - ale przecież to nie są piersi kate 75..;)

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    No i jeszcze czego, cztery numery smileys-confused-925891.gifsmileys-confused-798529.gif to ja poważnie muszę się zastanowić nad tematem ;)
    Kate - to może więcej babek obdzielisz ;)

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    myszonek - czy Ty przypadkiem nie miałaś zajmować się depresją - a nie cyckami? ;)

Myszonek, Bursztyn, Mango, Niuta lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    a może Tobie się zmniejszą - nie ma reguły...:)

Myszonek, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
    np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
    http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.html

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:50

Myszonek, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    myszonek - czy Ty przypadkiem nie miałaś zajmować się depresją - a nie cyckami? ;)
    u mnie to ten sam temat ;)

Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

;( w świetle ostatnich wydarzeń nie mogę. Już dzisiaj zachowania depresyjne przestały mnie pociągać ;)

Ułożyłam niecny plan na jutrzejszy dzień ;)

• Reni Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    oo jak mówimy o cyckach to może Viola się odezwie :-)
    ciekawe co u niej

bliska77 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    wiecie co - jestem zachwycona teraz ciuchami dla ciężarnych - jaki wybór i jaka piękna bielizna....12 lat temu to była kicha totalna..a już te mieszkające w UK - to w ogóle mają raj - tm jest tyle pięknych rzeczy dla ciężarówek...
    np. taki stanik - przecież z 10 lat temu to się karmiło w bawełnianych syfach...
    http://allegro.pl/mama-letizia-biustonosz-karmienia-ciaza-alles-80e-i3857760526.html
    bardzo ladny :)

kiedys taki link wrzucilam, bo sa tam fajne (moim zdaniem) sukienki dla ciezarowek:

http://www.pieknamama.pl/category/sukienki

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:53

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate, obrazek świetny. Niezłe tematy mamy dzisiaj na tapecie a teraz cycki do kompletu :D Przed ciążami miałam A, w czasie ciąży skacze do C a potem zostaje B. I cieszę się że nie odziedziczyłam po babci extra DD.

Kate 75 lubi tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
‹‹ 2221 2222 2223 2224 2225 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz płodny a owulacja i dni płodne - jak prowadzić obserwacje?

Na rynku dostępnych jest wiele pomocy w wyznaczaniu dni płodnych. Większość z nich działa na podobnej zasadzie – rozpoznaje zmianę hormonów w ciele kobiety i na tej podstawie wskazuje dni płodne. Czy wiesz, że jedno z takich „narzędzi” masz już w sobie? Twój śluz płodny, który pojawia się w czasie dni płodnych, czyli przed wystąpieniem owulacji!

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ