35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnydziewczyny!!!co tu się działo???ale jazda...nie wiem czy to poważna dyskusja była?jeśli tak to strach się bać, bo ja wyrywna jestem i wracam na forum jak zauważyłyście i jak KTOŚ ma zamiar tak tu wkurw...ludzi to niech uważa, bo w mojej góralskiej dupie kamienie się gotują!!!
Reni, Bursztyn, mysza1975, megan8, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Pusurek wrote:
http://www.e-bielizna.pl/21426trendypush-upwhum.html
kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E
Prawda, że ładniej...
?
Myszonek, Bursztyn, Kate 75, szczęśliwa 2, Pusurek, samira lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Siedzę nad włoskim. Jutro mam test końcowy. Tak to jest gdy na starość uczyć się zachciało. Mam zeszyt, książkę i piszę klasówki

A ja siedzę i robię prezentację na temat "Depresja wśród dzieci i młodzieży" na zaliczenie jednego przedmiotów (Wybrane zagadnienia z psychologii rozwojowej, wychowawczej i klinicznej) na kursie.
Tak więc Myszko - odrabiamy lekcje razem
Kate 75, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
EwaT wrote:na serio?
to ja ci odpowiem że w przeciwieństwie do innych członkiń tego pierdzidołka Twoje pseudopsychologiczne dywagacje nie robią na mnie żadnego wrażenia
podsumowując nie zachowując formy, uwazam że matka która sie brzydzi kupy własnego dziecka to ch.j nie matka
Byłoby miło gdybys nie wypowiadała sie w imieniu innych dziewczyn. Ja sie z Bursztynem we wszystkim nie zgadzam, to samo tyczy sie wszystkich. Jeśli to jest dla Ciebie "pierdziolek" - słowo jawnie pejoratywne - to może powinnaś poszukać forum na swoim, jak rozumiem wyższym poziomie.
A jeśli chodzi o twoje ostatnie zdanie, to akurat sama bredzisz.
Kate 75, Reni, Bozia3, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
Pomysł super ale ja góralskiego nie ogarniam bo jestem mazowszanka. No chyba że zaproponujesz jakiś ekspresowy kursDorka71 wrote:tu Was mam!dziewczynki po góralsku można sobie poużywać

szczęśliwa 2, Dorka71 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
ja brałam a też nie miałam zrobionych badań. I do tego clexane jeszcze. Teraz dają to lekarze po poronieniachania.g wrote:Dziewczyny mam pytanie bo nie mogę się w necie doszukać. Czy komuś kiedyś zaszkodził acard w ciąży. Ja miałam przykazane przez lekarza brać. Ale nikt nigdy nie zrobił mi pod kątem zespołu antyfosfolipidowego żadnych badań. Ginka mi dała ze względu na wcześniejsze poronienia twierdząc że to standardowa procedura. Od niej również dostałam przykaz łykania jodu a przecież mam zdrową tarczycę. Nie daje mi to spokoju.mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.

-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E
Prawda, że ładniej...
?
No to ja się na brytyjski rozmiar nie przenoszę, bo mam 70 F lub 75 E zależy od firmy masakra jakaś i jak mi jeszcze urosną i potem obwisną do do kolan mam na bank, ale co tam po 60- tce i tak mnie to czeka
Nigdy w sumie moich nie lubiłam,więc nie ma co żałować, zawsze chciałam mieć takie malutkie z sterczącymi małymi brodaweczkami
Bursztyn, Bozia3, szczęśliwa 2, Pusurek lubią tę wiadomość
-
ja sie chetnie z Toba zamienieKate 75 wrote:No to ja się na brytyjski rozmiar nie przenoszę, bo mam 70 F lub 75 E zależy od firmy masakra jakaś i jak mi jeszcze urosną i potem obwisną do do kolan mam na bank, ale co tam po 60- tce i tak mnie to czeka

Nigdy w sumie moich nie lubiłam,więc nie ma co żałować, zawsze chciałam mieć takie malutkie z sterczącymi małymi brodaweczkami
zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+
Myszonek, Kate 75, Simba, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...

Tak więc Bursztyn - doceń co masz....
Bursztyn, Myszonek, Kate 75, szczęśliwa 2, megan8, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
dzieki BoziuBozia3 wrote:mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...

Tak więc Bursztyn - doceń co masz....

ale dojne krowy lubie
bliska77 lubi tę wiadomość