X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Miseczke! Ale byla super pikantna. A pewnie ruszyla wszystko co bylo. Mam w d....p ogien.
    Ognisty Polarmiś ;)

Bozia3, polarmiś lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Siedzę nad włoskim. Jutro mam test końcowy. Tak to jest gdy na starość uczyć się zachciało. Mam zeszyt, książkę i piszę klasówki ;-)

Bozia3, Myszonek, Simba, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny!!!co tu się działo???ale jazda...nie wiem czy to poważna dyskusja była?jeśli tak to strach się bać, bo ja wyrywna jestem i wracam na forum jak zauważyłyście i jak KTOŚ ma zamiar tak tu wkurw...ludzi to niech uważa, bo w mojej góralskiej dupie kamienie się gotują!!!

Reni, Bursztyn, mysza1975, megan8, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no to już nawet dupa nie wolno napisać???co jest grane? ciekawe, czy po góralsku wykropkują, a po góralsku to będzie "rzyć"

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tu Was mam!dziewczynki po góralsku można sobie poużywać:)

polarmiś, ania.g, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira, Mango lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:

http://www.e-bielizna.pl/21426trendypush-upwhum.html

kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E :) Prawda, że ładniej...;)?

Myszonek, Bursztyn, Kate 75, szczęśliwa 2, Pusurek, samira lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Siedzę nad włoskim. Jutro mam test końcowy. Tak to jest gdy na starość uczyć się zachciało. Mam zeszyt, książkę i piszę klasówki ;-)

A ja siedzę i robię prezentację na temat "Depresja wśród dzieci i młodzieży" na zaliczenie jednego przedmiotów (Wybrane zagadnienia z psychologii rozwojowej, wychowawczej i klinicznej) na kursie.

Tak więc Myszko - odrabiamy lekcje razem :)

Kate 75, Bursztyn, mysza1975 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na serio?
    to ja ci odpowiem że w przeciwieństwie do innych członkiń tego pierdzidołka Twoje pseudopsychologiczne dywagacje nie robią na mnie żadnego wrażenia
    podsumowując nie zachowując formy, uwazam że matka która sie brzydzi kupy własnego dziecka to ch.j nie matka

Byłoby miło gdybys nie wypowiadała sie w imieniu innych dziewczyn. Ja sie z Bursztynem we wszystkim nie zgadzam, to samo tyczy sie wszystkich. Jeśli to jest dla Ciebie "pierdziolek" - słowo jawnie pejoratywne - to może powinnaś poszukać forum na swoim, jak rozumiem wyższym poziomie.
    A jeśli chodzi o twoje ostatnie zdanie, to akurat sama bredzisz.

Kate 75, Reni, Bozia3, Bursztyn, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    tu Was mam!dziewczynki po góralsku można sobie poużywać:)
    Pomysł super ale ja góralskiego nie ogarniam bo jestem mazowszanka. No chyba że zaproponujesz jakiś ekspresowy kurs ;)

szczęśliwa 2, Dorka71 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • DAGI Ekspertka

Wysłany: 23 stycznia 2014, 17:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny mam pytanie bo nie mogę się w necie doszukać. Czy komuś kiedyś zaszkodził acard w ciąży. Ja miałam przykazane przez lekarza brać. Ale nikt nigdy nie zrobił mi pod kątem zespołu antyfosfolipidowego żadnych badań. Ginka mi dała ze względu na wcześniejsze poronienia twierdząc że to standardowa procedura. Od niej również dostałam przykaz łykania jodu a przecież mam zdrową tarczycę. Nie daje mi to spokoju.
    ja brałam a też nie miałam zrobionych badań. I do tego clexane jeszcze. Teraz dają to lekarze po poronieniach

mamuśka syna-16 lat, po 8 letnim leczeniu niepłodności- córeczka-3 lata ; w planach trzecie :)to już ponad rok.:(
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Clexane dostalam na noge - chodzi o rozrzedzenie krwi co by jakis oderwany skrzep nie poszedl do serca. Mysle ze po poronieniach tez sie to podaje.

grosza, szczęśliwa 2 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Na fali zdrowego jedzenia - które jak widzę juz ma swoich krytyków w mediach - trafiłam na fajnego bloga kulinarnego. Może coś Wam wpadnie w oko, albo do garnka;)
    http://www.olgasmile.com

Bursztyn, Myszonek, Kate 75, Bozia3 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Na fali zdrowego jedzenia - które jak widzę juz ma swoich krytyków w mediach - trafiłam na fajnego bloga kulinarnego. Może coś Wam wpadnie w oko, albo do garnka;)
    http://www.olgasmile.com
    zerknelam, fajne :)

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja też zerknęłam :)
    coś z pewnością wykorzystam.

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E :) Prawda, że ładniej...;)?

No to ja się na brytyjski rozmiar nie przenoszę, bo mam 70 F lub 75 E zależy od firmy masakra jakaś i jak mi jeszcze urosną i potem obwisną do do kolan mam na bank, ale co tam po 60- tce i tak mnie to czeka :/
    Nigdy w sumie moich nie lubiłam,więc nie ma co żałować, zawsze chciałam mieć takie malutkie z sterczącymi małymi brodaweczkami ;)

Bursztyn, Bozia3, szczęśliwa 2, Pusurek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    No to ja się na brytyjski rozmiar nie przenoszę, bo mam 70 F lub 75 E zależy od firmy masakra jakaś i jak mi jeszcze urosną i potem obwisną do do kolan mam na bank, ale co tam po 60- tce i tak mnie to czeka :/
    Nigdy w sumie moich nie lubiłam,więc nie ma co żałować, zawsze chciałam mieć takie malutkie z sterczącymi małymi brodaweczkami ;)
    ja sie chetnie z Toba zamienie :) zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+ :)

Myszonek, Kate 75, Simba, szczęśliwa 2, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ja sie chetnie z Toba zamienie :) zgadzam sie na przeszczep w trybie natychmiastowym, moja grupa krwi to 0 RH+ :)

Ustawiam się w kolejce - jakby Bursztynka krew nie pasowała, to moja AB Rh -

Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...:)
    Tak więc Bursztyn - doceń co masz....:)

Bursztyn, Myszonek, Kate 75, szczęśliwa 2, megan8, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Ustawiam się w kolejce - jakby Bursztynka krew nie pasowała, to moja AB Rh -
    bardzo rzadka grupa krwi, na pewno nie bedzie pasowala :P ;)

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    mnie się też takie malutkie z małymi sutkami bardziej podobają. Te wielkie bardzo są takie troszkę jak u dojnej krowy. Nawet Doda, która sobie powiększyła piersi, to niedawno je zmniejszyła, twierdząc, że w mniejszych wygląda się bardziej inteligentnie i są bardziej trendy...:)
    Tak więc Bursztyn - doceń co masz....:)
    dzieki Boziu :)
    ale dojne krowy lubie :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2220 2221 2222 2223 2224 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ