X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uff, ale tu gorąco

szczęśliwa 2, Lucky lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • szczęśliwa 2 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Uff, ale tu gorąco
    e tam zaledwie lekkie ocieplenie :-)

Lucky, mysza1975 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie lubisz kup ale polubisz. Ze przytocze moj ulubiony cycat " dzieci są jak bąki - znosi sie tylko swoje" . I wcale Twoja awersja nie oznacza ze nie bedziesz kochala dziecka.
    Kazdy ma swojej fobie - lubie koty ale nie nawidze wchodzic do mieszkan gdzie sa kuwety. Nie tyle co mnie brzydzi ta kupa ale nie nawiedze tego. Wkur mnie ludzie mieszkajacy w bloku i trzymajacy koty. Dla mnie to barbazynstwo a nie milosc.
    Polarmisiu - to są Twoje doświadczenia - ale nie można uogólniać - bo nie wiesz czy polubi....Wiele kobiet nie polubiło i brzydzi je to tak samo, jak przed porodem, co nie znaczy, że są złymi matkami - o czym w ogóle dyskusja? O wycieraniu tyłka przez rok? Ważne rzeczy dzieją się przez cały czas dorastania - i to ważne, żeby być dobrą matką po prostu...
    Dla mnie ktoś, kto nie ma jeszcze dzieci, a już wie na 100 procent, że będzie kochał kupę tego dziecka - to sorry - ale to jakaś chora egzaltacja....

Ja kocham swoją matkę - na stare lata będę musiała się nią zając - może nawet pampersy - czy będę to robiła z wielką miłością do jej kup? Po prostu z miłości do niej zajmę się nią, jakiekolwiek uczucia przy okazji będą temu towarzyszyć...

szczęśliwa 2, Lucky, Bursztyn, Reni, gosia7122, Żanet, malgos741, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    grosza wrote:
    Normalnie mnie rozwalacie dziewczęta :)

Mnie też :)
    Cześć Wszystkim :)

Na podsumowanie dyskusji dedykuję Wam mój awatar :)
    Promocja tylko do późnych godzin wieczornych :)

szczęśliwa 2, Lucky, Bozia3, Bursztyn, Kate 75, Viv78, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    na serio?
    to ja ci odpowiem że w przeciwieństwie do innych członkiń tego pierdzidołka Twoje pseudopsychologiczne dywagacje nie robią na mnie żadnego wrażenia
    podsumowując nie zachowując formy, uwazam że matka która sie brzydzi kupy własnego dziecka to ch.j nie matka
    ciekawe ze tak to odebralas..oj, cos musialo konkretnie zabolec :) (nota bene nie byly to 'dywagacje'), ja nie pisze po to zeby zrobic na Tobie wrazenie, bo wybacz- lata mi kolo doopy. Ani na Tobie ani na kimkolwiek, wyrazam swoje zdanie podobnie jak Ty...
    Mysle ze jest tutaj wiecej niz kilka takich chu jo wych matek - ...ktore brzydza kupy ale kochaja swoje dzieci....no ale to tylko taka "pseudopsychologiczna dywagacja" :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:34

Lucky, szczęśliwa 2, Simba, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Lucky Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ufff widzę że wiele mnie omija, ale jakoś dam radę ;)
    witajcie dziewczęta
    znowu olałam test, bynajmniej nie moczem
    czekam
    nowa ciężarna w pracy, 'przypadkiem', bo mieli się starać na wiosnę :(
    ale może zarazi ? ;)
    objawów mam zero poza wzrostem libido ale to akurat zły znak

pozdrawiam Was gorąco

szczęśliwa 2, Bozia3, paszczakin, mysza1975, Kate 75, polarmiś, malgos741, megan8, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    moje koty też kocham - śpią tu koło mnie szczęśliwe u właściciela barbarzyńcy z kuwetą w łazience...;)

szczęśliwa 2, Kate 75, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny mam pytanie bo nie mogę się w necie doszukać. Czy komuś kiedyś zaszkodził acard w ciąży. Ja miałam przykazane przez lekarza brać. Ale nikt nigdy nie zrobił mi pod kątem zespołu antyfosfolipidowego żadnych badań. Ginka mi dała ze względu na wcześniejsze poronienia twierdząc że to standardowa procedura. Od niej również dostałam przykaz łykania jodu a przecież mam zdrową tarczycę. Nie daje mi to spokoju.

Kate 75, samira lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ciekawe ze tak to odebralas..oj, cos musialo konkretnie zabolec :) (nota bene nie byly to 'dywagacje'), ja nie pisze po to zeby zrobic na Tobie wrazenie, bo wybacz- lata mi kolo doopy. Ani na Tobie ani na kimkolwiek, wyrazam swoje zdanie podobnie jak Ty...
    Mysle ze jest tutaj wiecej niz kilka takich chu jo wych matek - ...ktore brzydza kupy ale kochaja swoje dzieci....no ale to tylko taka "pseudopsychologiczna dywagacja" :)

racja nie tylko tu
    na swiecie jest w ch.j chu...ych matek

szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Dziewczyny mam pytanie bo nie mogę się w necie doszukać. Czy komuś kiedyś zaszkodził acard w ciąży. Ja miałam przykazane przez lekarza brać. Ale nikt nigdy nie zrobił mi pod kątem zespołu antyfosfolipidowego żadnych badań. Ginka mi dała ze względu na wcześniejsze poronienia twierdząc że to standardowa procedura. Od niej również dostałam przykaz łykania jodu a przecież mam zdrową tarczycę. Nie daje mi to spokoju.
    ania - ja też teraz zażywam acard - chyba na rozrzedzenie krwi - żeby ten krwiak zszedł lepiej....wiele kobiet w ciąży go zażywa. Ginka mnie tylko zapytała, czy nie mam skłonności do żylaków...

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    racja nie tylko tu
    na swiecie jest w ch.j chu...ych matek
    moje ostatnie zdanie dotyczace ch uj owych matek na TYM forum bylo ironia- to tak dla scislosci

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:47

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    dziewczyny a skąd Wy macie tyle Dydrogesteronum i lutek?
    mi zawsze lekarz dawał jedno opakowanie i to starczało na 2 miesiące
    czy co miesiąc latacie na monitoringi i co miesiąc Wam przepisuje te leki?
    ja nawet jakby coś się działo to nie mam nic na wszelki wypadek

Ja mam 9 opakowan po 20 sztuk ;) Moj lekarz tak daje mi na zapas, bo wie, ze wyjezdzam. Jak nie zjem, to Ci odstapie :)

A w ogole jakies gorace dyskusje byly? Ja sie rzucilam w wir szopingu, wracam, a tu 10 stron zapisane? Jak Wy to robicie? ;)

Ide sobie poczytac, o co tam dzis szlo ;) Milego popoludnia znad bananowego Kubusia :)

Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ania - ja też teraz zażywam acard - chyba na rozrzedzenie krwi - żeby ten krwiak zszedł lepiej....wiele kobiet w ciąży go zażywa. Ginka mnie tylko zapytała, czy nie mam skłonności do żylaków...
    Ja wiem że zażywasz ale Ty go dostałaś z konkretnego powodu a ja na wszelki wypadek. Nie wiem może szukam dziury w całym.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Witam dziewczynki :)
    Ja coś ostatnio źle sypiam i mam przez to lekkiego wkur...wa przez cały dzień, wczoraj dzisiaj, masakra, jak jutro będzie to samo to mój i alternatywna rodzinka powinni się pochować :/
    Kocica najinteligentniejsza z całej bandy i już dzisiaj mnie omija ;)

A Ty spij dzis dobrze, bo az sie boje jutra ;)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:02

Kate 75, Bozia3, Simba, Żanet, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Pusurek wrote:
    A Ty spij dzis dobrze, bo az sie boje jutra ;)

Postaram się wyspać, ale coś mi nie daje spokoju, może jutro ;)

szczęśliwa 2, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    [

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 12:02

Andzia33 lubi tę wiadomość

hzr10fs.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Postaram się wyspać, ale coś mi nie daje spokoju, może jutro ;)
    a co jest jutro? oprocz tego ze piatek

Kate 75, Pusurek lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szczęśliwa 2 wrote:
    ja tez mam kota persa gdybym go wystawiła na dwór dostałby zawału
    wychodzi na to że jestem
    barbarzyńca i
    chuj... matka
    nie ma to jak pobyt na forum w ciąży od razu człwiek lepiej sie poczuje :-P

No to ja jestem w połowie barbarzyńcą, mieszkam w domu i kota wypuszczam do ogrodu, ale mam też kuwetę w łazience, bo moja kita jak jest zimno toalety na mrozie nie odwiedza i słusznie łapki w snieżku marzną, ale na spacerki chodzi ;)

szczęśliwa 2, Bozia3, Pusurek, Simba lubią tę wiadomość

• szczęśliwa 2 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 16:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    o chyba nas czytaja bo mi c h u ...wa wykropkowało ;-)

Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość

hzr10fs.png
‹‹ 2218 2219 2220 2221 2222 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Objawy zbliżającego się porodu – jak rozpoznać, że to już czas?

Ciało kobiety w ostatnich tygodniach ciąży wysyła subtelne, ale wyraźne sygnały, że poród jest coraz bliżej. Od pierwszych skurczów przepowiadających, przez zmiany w wydzielinie pochwowej, po uczucie ucisku w miednicy – wszystkie te objawy mogą wskazywać, że organizm przygotowuje się do narodzin dziecka.

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ