35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
bo moze to jest sasiad transseksulista....wkoncu moj avatar pokazuje tylko do polowy, nie wiadomo co sie w majtach kryje....szczęśliwa 2 wrote:Hm Ewa cos pisała,że sąsiadów ma blee a Tobie Bursztynku dobrze z oczu patrzy

co prawda w avatarze wiekszy biust niz te oczy ale ...
Bozia3, szczęśliwa 2, megan8, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa obrzydliwa nie jestem, zadna wydzielina dziecka nie byla dla mnie przykra, nie przeszkadzalo mi przewijanie. Karmienie obowiazkowo- poczatki bolace ale dalam rade. Mialam i mam kompletnie w doopie czy mi po karmieniu cycki zwisna czy nie, czy bede miala rozstepy czy nie..
Kupa niemowlaka nie smierdzi no chyba ze zapodacie od razu butle by cyckow nie uszkodzic.
Ewa to taka agnieszka chylinska ( poniekad cudowan matka) ale pare napisanych postow przez inne kolazenki bylo bardziej chamskich i zlosliwcyh.
A w ogole to to wszystko pierdoly.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 15:55
EwaT, szczęśliwa 2, gosia7122, Iwone, samira, megan8, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:da sie zrobic, byly juz takie przypadki w historii bardzo slawne

Lepiej się nie wychylać z takimi historycznymi przypadkami, bo to temat bardziej drażniący niż kupa, bynajmniej dla niektórych
Bursztyn, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ewa to taka agnieszka chylinska ( poniekad cudowan matka) ale pare napisanych postow przez inne kolazenki bylo bardziej chamskich i zlosliwcyh.
A w ogole to to wszystko pierdoly.
A to ciekawe co napisałaś, ja jakoś nie mogę skojarzyć takich wypowiedzi, ale ja krótko tu jestem,albo nie doczytałam, jeszcze wszystko przede mną
szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a nie nie, moja nadzieja dotyczyla czegos innego...Kate 75 wrote:Jak napisałaś nadzieja pozostaje, że nie rozdrażni za bardzo, albo przejdzie echa

a tutaj, no coz...jesli rozdrazni, to przynajmniej bedzie wiadomo ze cos sie dzieje
Bozia3, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
no szkoda szkoda

ale możemy podyskutować o sikach ..
ich też się brzydzę
polarmiś wrote:Najgorsze ze dyskusja ad meritum ( dotyczyla kupy) przeszla na ad persona. Szkoda bo o kupie moglabym podyskutowac ale sie spoznilam.
Bursztyn, polarmiś, szczęśliwa 2, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Najgorsze ze dyskusja ad meritum ( dotyczyla kupy) przeszla na ad persona. Szkoda bo o kupie moglabym podyskutowac ale sie spoznilam.
dyskusja dotyczyła kupy tylko pozornie
mnie chodziło o podejście do tematu macierzyństwa który wyraża sie równiez stosunkiem do kupy, bardzo skomplikowane?
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
proponuje sie cofnac i zweryfikowac kto przeniosl celownik ad persona... chociaz wiem, ze zajeloby to troche czasupolarmiś wrote:Najgorsze ze dyskusja ad meritum ( dotyczyla kupy) przeszla na ad persona. Szkoda bo o kupie moglabym podyskutowac ale sie spoznilam.
Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość