35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
macierzynstwo w zaden sposob nie wyraza sie stosunkiem do kupy, i jest to fundamentalny blad w rozumowaniu ktory pociaga za soba beldna interpretacje kolejnych wypowiedziEwaT wrote:dyskusja dotyczyła kupy tylko pozornie
mnie chodziło o podejście do tematu macierzyństwa który wyraża sie równiez stosunkiem do kupy, bardzo skomplikowane?
Simba, Kate 75, mysza1975, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNo wiem . Ja milosci do dziecka nie rozdziela - bralam i biore ja garsciami z kupami i wszelkimi zapachami, wydzielinami i problemami.EwaT wrote:dyskusja dotyczyła kupy tylko pozornie
mnie chodziło o podejście do tematu macierzyństwa który wyraża sie równiez stosunkiem do kupy, bardzo skomplikowane?Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:17
EwaT, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No nie tu nawet pszczółka nie pomogła, "temat macierzyństwa który wyraża sie równiez stosunkiem do kupy " bo padnę na swoje bolące cycki buhaha buhaha
Ja chyba za cienka jestem na tą dyskusję, spadam bo nie wytrzymam i coś od du py strony napiszę, albo mi się coś przestawi i do Bursztyna do UK będę na kozetkę latać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:03
Bursztyn, szczęśliwa 2, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyNie lubisz kup ale polubisz. Ze przytocze moj ulubiony cycat " dzieci są jak bąki - znosi sie tylko swoje" . I wcale Twoja awersja nie oznacza ze nie bedziesz kochala dziecka.Reni wrote:ale nie trzeba się daleko cofać wystarczy post wyżej
podejście do macierzyństwa wyraża się również stosunkiem do kupy
czyli wracamy do punktu wyjścia skoro nie lubię kupy mojego przyszłego dziecka to nie powinnam być matką.. no wyprowadźcie mnie z błędu, bo może nie czaje o co cho
Kazdy ma swojej fobie - lubie koty ale nie nawidze wchodzic do mieszkan gdzie sa kuwety. Nie tyle co mnie brzydzi ta kupa ale nie nawiedze tego. Wkur mnie ludzie mieszkajacy w bloku i trzymajacy koty. Dla mnie to barbazynstwo a nie milosc.Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:06
Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:macierzynstwo w zaden sposob nie wyraza sie stosunkiem do kupy, i jest to fundamentalny blad w rozumowaniu ktory pociaga za soba beldna interpretacje kolejnych wypowiedzi
bredzisz i nawet nie chce mi sie pisać dlaczego
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
hm to mnie cos ominęło nigdy nie patrzyłam na macieżyństwo przez pryzmat kupyEwaT wrote:dyskusja dotyczyła kupy tylko pozornie
mnie chodziło o podejście do tematu macierzyństwa który wyraża sie równiez stosunkiem do kupy, bardzo skomplikowane?
-
no i o tym pisałyśmy
że mam nadzieję, że hormony i miłość do dziecka załatwią wszystko
polarmiś wrote:Nie lubisz kup ale polubisz. Ze przytocze moj ulubiony cycat " dzieci są jak bąki - znosi sie tylko swoje" . I wcale Twoja awersja nie oznacza ze nie bedziesz kochala dziecka.
szczęśliwa 2, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Tylko jeszcze raz się wychylę RENI JESTEŚ NIEZASTĄPIONA!!! LUBIĘ CIĘReni wrote:dobra spadam do domu
aaaa Ewa zapomniałam coś dla Ciebie
skoro tak się w tym lubujesz
http://www.kupy.ovh.org/fotki.htm
Gdzie ja jestem, tak się zastanawiam czy ja forum nie pomyliłam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:14
paszczakin, Reni, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn ,że tak powiem z d u p y mi to wyjęłaśBursztyn wrote:macierzynstwo w zaden sposob nie wyraza sie stosunkiem do kupy, i jest to fundamentalny blad w rozumowaniu ktory pociaga za soba beldna interpretacje kolejnych wypowiedzi
tzn z ust
Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
przepraszam ze cytuje sama siebieBursztyn wrote:macierzynstwo w zaden sposob nie wyraza sie stosunkiem do kupy, i jest to fundamentalny blad w rozumowaniu ktory pociaga za soba beldna interpretacje kolejnych wypowiedzi
ale powyzszym chcialabym poinformowac ze chyba nie jestem juz w stanie kontynuowac dyskusji ktora nie posluguje sie logicznymi argumentami, w ktrej zdania nie maja ze soba zwiazku, i w ktorej z braku argumentow zamiast odpowiedzi dostaje sie wate slowna nie na temat. Taka pseudodyskusja reprezentuje poziomie kraweznika i ma glebie kaluzy, a to dla mnie troche za plytko. Ale poniewaz mimo wszystko rozbawila mnie do lez
bede sie przygladac z bezpiecznej odleglosci
Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 16:21
szczęśliwa 2, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn napisała:
macierzynstwo w zaden sposob nie wyraza sie stosunkiem do kupy, i jest to fundamentalny blad w rozumowaniu ktory pociaga za soba beldna interpretacje kolejnych wypowiedzi
Ewa napisała:
bredzisz i nawet nie chce mi sie pisać dlaczego
nie tyle ci sie nie chce co nie masz argumentow. Wiec nie mogac podwazyc logiki najlepiej napisac komus, ze bredzi . A logika to nie opinia.
Wiec nie jestem pewna kto tu bredzi....
szczęśliwa 2, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:przepraszam ze cytuje sama siebie
ale powyzszym chcialabym poinformowac ze chyba nie jestem juz w stanie kontynuowac dyskusji ktora nie posluguje sie logicznymi argumentami, w ktrej zdania nie maja ze soba zwiazku, i w ktorej z braku argumentow zamiast odpowiedzi dostaje sie wate slowna nie na temat. Taka pseudodyskusja reprezentuje poziomie kraweanika i ma glebie kaluzy, a to dla mnie troche za plytko. Ale poniewaz mimo wszystko rozbawila mnie do lez
bede sie przygladac z bezpiecznej odleglosci 
na serio?
to ja ci odpowiem że w przeciwieństwie do innych członkiń tego pierdzidołka Twoje pseudopsychologiczne dywagacje nie robią na mnie żadnego wrażenia
podsumowując nie zachowując formy, uwazam że matka która sie brzydzi kupy własnego dziecka to ch.j nie matka
szczęśliwa 2 lubi tę wiadomość
-
to cóz będę ch...emEwaT wrote:na serio?
to ja ci odpowiem że w przeciwieństwie do innych członkiń tego pierdzidołka Twoje pseudopsychologiczne dywagacje nie robią na mnie żadnego wrażenia
podsumowując nie zachowując formy, uwazam że matka która sie brzydzi kupy własnego dziecka to ch.j nie matka
tylko czasmi się kupy nie brzydzą a leja te dzieci aż huczy
ale rozumiem miłość ma różne oblicza podobno
Bursztyn, Bozia3, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość