35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnySkad wiedzialas! Musze Was doczytac by miec pelna wizje. " biegalam" za "karolcia" lektura dla mlodego i jak wpadlam do domu to ugotowalam sobie tom yum zupe i ja jem czytajac o kupach dzieciecych!!!!Simba wrote:Zaraz przyjdzie Misiek ze swoim peace&love i uspokoi towarzystwo

Chyba, ze go to GOWNO obchodzi
Reni, Simba, szczęśliwa 2, Kate 75, samira lubią tę wiadomość
-
na dodatek może sama tej miłości, o której tak patetycznie się wypowiada - nie zaznała w dzieciństwie i tak już zostało - że tylko poprzez jej własną złośliwość ktoś na nią zwróci uwagę...Bursztyn wrote:oj, no to gorzej. Moze byc uszkodzenie plata potylicznego. Odpowiada za widzenie i skojarzenia z nim zwizzane....
Jego uszkodzenie moze skutkowac zaburzeniami widzenia, zaburzeniami czytania i pisania, halucynacjami wzrokowymi... moze stad to czytanie bez zrozumienia czasami i nadinterpretacja
Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
bardzo czesto tak wlasnie sie dzieje.... i jest bardzo smutne w gruncie rzeczyBozia3 wrote:na dodatek może sama tej miłości, o której tak patetycznie się wypowiada - nie zaznała w dzieciństwie i tak już zostało - że tylko poprzez jej własną złośliwość ktoś na nią zwróci uwagę...
-
Bursztyn wrote:nawet pare bab sprawia ze jest to miejsce publiczne
przyznam, ze ostatniego zdania nie zrozumialam....no coz, trudno
to nie jest żadne miejsce publiczne tylko pierdzidołek
w ostatnim zdaniu miałam na myśli fakt iż nie moge być pewna że Bursztyn to nie mąż mojej sąsiadki na przykład
polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Skad wiedzialas! Musze Was doczytac by miec pelna wizje. " biegalam" za "karolcia" lektura dla mlodego i jak wpadlam do domu to ugotowalam sobie tom yum zupe i ja jem czytajac o kupach dzieciecych!!!!
O nie, tylko tego nie rozgrzebuj! I tak wszystkim w wykresach temperatura wzrosla! Wiesz jak to jest: nie ruszaj gowna itd.
szczęśliwa 2, Bozia3, Kate 75, mysza1975, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez sie nad tym zastanawiam bo nic mnie jakos nie wqrwilo.[/QUOTE]polarmiś wrote:uważam że mam prawo wyrazić swoją opinię tak jak i Wy w kazdym temacie tylko dlaczego u Was to wzbudza tyle emocji?
bo to tak jest: uderz w stół a nożyce sie odezwą
szczęśliwa 2, polarmiś lubią tę wiadomość
-
ja juz pod prysznic zmykam i zycze wszystkim spokojnego wieczorku i milej nocy do uslyszenia jutro albo i nie ;)i na podsumowanie maly zart

Siedzą dwie muchy na kupie i jedna mówi:
- O nie! Nie zjem tego!
- Dlaczego? - pyta druga
- ... bo tam jest włos...
szczęśliwa 2, Reni, Bursztyn, polarmiś, Bozia3, samira, Kate 75, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
- Dziewczynko sprzątnij ten patyk……….
- Ale proszę pana to nie patyk…….
- i wycisnęła patyk między palcami rękawiczki…………..
Panda wrote:ja juz pod prysznic zmykam i zycze wszystkim spokojnego wieczorku i milej nocy do uslyszenia jutro albo i nie ;)i na podsumowanie maly zart
Siedzą dwie muchy na kupie i jedna mówi:
- O nie! Nie zjem tego!
- Dlaczego? - pyta druga
- ... bo tam jest włos...
szczęśliwa 2, Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
pierdziolek czy nie- publiczny jednak....kazdy tu zaglada, podobnie jak do publicznego kibla...EwaT wrote:to nie jest żadne miejsce publiczne tylko pierdzidołek

w ostatnim zdaniu miałam na myśli fakt iż nie moge być pewna że Bursztyn to nie mąż mojej sąsiadki na przykład
no i fakt, niczego nie mozna byc pewnym....moge byc mezem Twojej sasiadki pod warunkiem ze jest przystojny....
szczęśliwa 2, EwaT lubią tę wiadomość