X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    u mnie to ten sam temat ;)
    depresja czy cycki?? :P
    Kurczę Bursztyn - zrób coś ze mną, czy ja zawsze muszę tak na ostatnią chwilę??

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...
    o, to moze tak bedzie w moim przypadku ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    depresja czy cycki?? :P
    Kurczę Bursztyn - zrób coś ze mną, czy ja zawsze muszę tak na ostatnią chwilę??
    no depresja z powodu cyckow :)
    ale ze co? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:55

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ja tez 0rh+ to grupa krwi miesozercow dlatego nam mąka i cukier nie sluza ;)

Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no depresja z powodu cyckow :)
    ale ze co? ;)

Aj - czasem jak nie mam ochoty czegoś robić to odwlekam w nieskończoność i robię na ostatnią chwilę, bo tylko presja czasu jest w stanie mnie zmobilizować.
    Choć tak po prawdzie ta prezentacja miała być na luty ale pozmieniali nam terminy zjazdów i lipa - skończyć muszę jutro do 18.00
    Powinnam ją zaprezentować w sobotę ale mam hematologa i nijak nie mogę być na zajęciach wiec muszę wysłać do kumpeli, żeby ją puściła na zajęciach.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, ja tez 0rh+ to grupa krwi miesozercow dlatego nam mąka i cukier nie sluza ;)
    ale ja miesa tez nie jem :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Aj - czasem jak nie mam ochoty czegoś robić to odwlekam w nieskończoność i robię na ostatnią chwilę, bo tylko presja czasu jest w stanie mnie zmobilizować.
    Choć tak po prawdzie ta prezentacja miała być na luty ale pozmieniali nam terminy zjazdów i lipa - skończyć muszę jutro do 18.00
    Powinnam ją zaprezentować w sobotę ale mam hematologa i nijak nie mogę być na zajęciach wiec muszę wysłać do kumpeli, żeby ją puściła na zajęciach.
    aaaa....prokrastynacja :) tez na to cierpie :)

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale ja miesa tez nie jem :)
    No to zacznij! ;)
    Ja jem, ale jakoś mnie ostatnio odrzuca. Ale chyba nigdy nie zrezygnuje ze steka w sosie z zielonego pieprzu. Chyba ze jak przeprowadze sie na wieś i spojrze krowie w oczy

Myszonek, mysza1975, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to zacznij! ;)
    Ja jem, ale jakoś mnie ostatnio odrzuca. Ale chyba nigdy nie zrezygnuje ze steka w sosie z zielonego pieprzu. Chyba ze jak przeprowadze sie na wieś i spojrze krowie w oczy
    a niestety cielęta mają piękne oczy :)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie mów...taka cielęcinka z sosem z tuńczyka....:-/

Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to zacznij! ;)
    no wlasnie :) to spojrzenie...

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a może Tobie się zmniejszą - nie ma reguły...:)

To lubię, życzliwy post, dzięki Boziu ;) Od razu mi lepiej;)

Myszonek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    viv, jak jest "tylko" taki problem, ze jajka nie pekaja, to naprawe- nie ma sie czym przejmowac.. dostaniesz cos na pekanie i mozecie dzialac!

dzięki, no widzisz, ja to zielona jestem, a lekarz miał taką minę jakby powiedział że mi tydzień życia pozostał :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obsikuję te testy owulacyjne i nic. Jutro się wszystkiego albo prawie wszystkiego u gina dowiem.

Viv78, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a kiedy robisz wieczorem czy rano i jakie masz testy, bo u mnie tanizna z allegro wychodzi tylko rano, a wieczorem z apteki pozytywny a z allegro negatyw, robiłam jednocześnie z tego samego sikańca, żeby sprawdzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E :) Prawda, że ładniej...;)?

Ja sie troche rozczarowalam jakoscia brytyjskich stanikow, za bardzo mi sie rozlazily i zmienialy fason. Mamy w 3miescie Lingerie z ogromnym wyborem, ale jakosc moim zdaniem nie idzie za cena. Dlatego wrocilam do Triumpha. Za to brafitterka nauczyla mnie, jak poprawnie mierzyc, dopasowywac i ubierac stanik, i ta wiedza jest niebagatelna. I to prawda, ze dobrze dobrany stanik moze poprawic wyglad biustu, wiem z autopsji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 20:15

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pusurku ja mam staniki z firmy bestform i freya - mam je już chyba ze 3 lata i są jak nowe....

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Mysza a kiedy robisz wieczorem czy rano i jakie masz testy, bo u mnie tanizna z allegro wychodzi tylko rano, a wieczorem z apteki pozytywny a z allegro negatyw, robiłam jednocześnie z tego samego sikańca, żeby sprawdzić.

Takie z apteki albo z rosmanna LH test.
    Zazwyczaj tak koło 10.00, ale dziś zrobiłam drugi przed chwilą i tez d u p a!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 20:18

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    już kilka razy wrzucałam, ale może się przyda. Kupowałam u różnych sprzedawców z allegro i było różnie. Ten sprzedawca przysłał mi testy - które pięknie pokazywały owulkę i ciążę lepiej od aptecznych - a cenan niska allegrowa:
    http://allegro.pl/sklep/20927758_sklep-internetowy-przedciaza

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam różne staniki w domu, nie jestem do marki przywiązana, po pierwsze musi być wygodny i w moim rozmiarze, po drugie krój, który ustawia je w odpowiedniej pozycji tzn. zbiera i trzyma na środku, a potem ładny, kolorowy, z koronką lub bez i takie tam pier dółki :)
    Z sportowym było prościej bo bez koronki ;)

‹‹ 2222 2223 2224 2225 2226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ