X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    u mnie to ten sam temat ;)
    depresja czy cycki?? :P
    Kurczę Bursztyn - zrób coś ze mną, czy ja zawsze muszę tak na ostatnią chwilę??

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    też mam taką koleżankę - przed ślubem dosłownie patyczak....po pierwszym dziecku wróciło wszystko do stanu wyjściowego, a po drugim został jej biust z 4 numery większy i wcale nie zwisy...więc to bardzo różnie bywa...
    o, to moze tak bedzie w moim przypadku ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    depresja czy cycki?? :P
    Kurczę Bursztyn - zrób coś ze mną, czy ja zawsze muszę tak na ostatnią chwilę??
    no depresja z powodu cyckow :)
    ale ze co? ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 18:55

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn, ja tez 0rh+ to grupa krwi miesozercow dlatego nam mąka i cukier nie sluza ;)

Bursztyn, paszczakin lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no depresja z powodu cyckow :)
    ale ze co? ;)

Aj - czasem jak nie mam ochoty czegoś robić to odwlekam w nieskończoność i robię na ostatnią chwilę, bo tylko presja czasu jest w stanie mnie zmobilizować.
    Choć tak po prawdzie ta prezentacja miała być na luty ale pozmieniali nam terminy zjazdów i lipa - skończyć muszę jutro do 18.00
    Powinnam ją zaprezentować w sobotę ale mam hematologa i nijak nie mogę być na zajęciach wiec muszę wysłać do kumpeli, żeby ją puściła na zajęciach.

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Bursztyn, ja tez 0rh+ to grupa krwi miesozercow dlatego nam mąka i cukier nie sluza ;)
    ale ja miesa tez nie jem :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    Aj - czasem jak nie mam ochoty czegoś robić to odwlekam w nieskończoność i robię na ostatnią chwilę, bo tylko presja czasu jest w stanie mnie zmobilizować.
    Choć tak po prawdzie ta prezentacja miała być na luty ale pozmieniali nam terminy zjazdów i lipa - skończyć muszę jutro do 18.00
    Powinnam ją zaprezentować w sobotę ale mam hematologa i nijak nie mogę być na zajęciach wiec muszę wysłać do kumpeli, żeby ją puściła na zajęciach.
    aaaa....prokrastynacja :) tez na to cierpie :)

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale ja miesa tez nie jem :)
    No to zacznij! ;)
    Ja jem, ale jakoś mnie ostatnio odrzuca. Ale chyba nigdy nie zrezygnuje ze steka w sosie z zielonego pieprzu. Chyba ze jak przeprowadze sie na wieś i spojrze krowie w oczy

Myszonek, mysza1975, Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to zacznij! ;)
    Ja jem, ale jakoś mnie ostatnio odrzuca. Ale chyba nigdy nie zrezygnuje ze steka w sosie z zielonego pieprzu. Chyba ze jak przeprowadze sie na wieś i spojrze krowie w oczy
    a niestety cielęta mają piękne oczy :)

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nawet mi nie mów...taka cielęcinka z sosem z tuńczyka....:-/

Bozia3, Myszonek lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No to zacznij! ;)
    no wlasnie :) to spojrzenie...

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 19:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    a może Tobie się zmniejszą - nie ma reguły...:)

To lubię, życzliwy post, dzięki Boziu ;) Od razu mi lepiej;)

Myszonek, Bozia3 lubią tę wiadomość

• Viv78 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    viv, jak jest "tylko" taki problem, ze jajka nie pekaja, to naprawe- nie ma sie czym przejmowac.. dostaniesz cos na pekanie i mozecie dzialac!

dzięki, no widzisz, ja to zielona jestem, a lekarz miał taką minę jakby powiedział że mi tydzień życia pozostał :)

Bozia3 lubi tę wiadomość

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Obsikuję te testy owulacyjne i nic. Jutro się wszystkiego albo prawie wszystkiego u gina dowiem.

Viv78, malgos741, bliska77 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza a kiedy robisz wieczorem czy rano i jakie masz testy, bo u mnie tanizna z allegro wychodzi tylko rano, a wieczorem z apteki pozytywny a z allegro negatyw, robiłam jednocześnie z tego samego sikańca, żeby sprawdzić.

• nick nieaktualny

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    kurcze trochę odeszłam od triumpha....Odkąd byłam u brafitterki, przerzuciłam się na numerację i firmy brytyjskie - te staniki to dopiero modelują cycki....nie mówiąc o tym, że ładniej brzmi rozmiar - bo z naszego 85B, zrobiło mi się 75E :) Prawda, że ładniej...;)?

Ja sie troche rozczarowalam jakoscia brytyjskich stanikow, za bardzo mi sie rozlazily i zmienialy fason. Mamy w 3miescie Lingerie z ogromnym wyborem, ale jakosc moim zdaniem nie idzie za cena. Dlatego wrocilam do Triumpha. Za to brafitterka nauczyla mnie, jak poprawnie mierzyc, dopasowywac i ubierac stanik, i ta wiedza jest niebagatelna. I to prawda, ze dobrze dobrany stanik moze poprawic wyglad biustu, wiem z autopsji :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 20:15

Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    pusurku ja mam staniki z firmy bestform i freya - mam je już chyba ze 3 lata i są jak nowe....

FZuMp1.png

• mysza1975 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    Mysza a kiedy robisz wieczorem czy rano i jakie masz testy, bo u mnie tanizna z allegro wychodzi tylko rano, a wieczorem z apteki pozytywny a z allegro negatyw, robiłam jednocześnie z tego samego sikańca, żeby sprawdzić.

Takie z apteki albo z rosmanna LH test.
    Zazwyczaj tak koło 10.00, ale dziś zrobiłam drugi przed chwilą i tez d u p a!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 23 stycznia 2014, 20:18

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    już kilka razy wrzucałam, ale może się przyda. Kupowałam u różnych sprzedawców z allegro i było różnie. Ten sprzedawca przysłał mi testy - które pięknie pokazywały owulkę i ciążę lepiej od aptecznych - a cenan niska allegrowa:
    http://allegro.pl/sklep/20927758_sklep-internetowy-przedciaza

FZuMp1.png

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 23 stycznia 2014, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam różne staniki w domu, nie jestem do marki przywiązana, po pierwsze musi być wygodny i w moim rozmiarze, po drugie krój, który ustawia je w odpowiedniej pozycji tzn. zbiera i trzyma na środku, a potem ładny, kolorowy, z koronką lub bez i takie tam pier dółki :)
    Z sportowym było prościej bo bez koronki ;)

‹‹ 2222 2223 2224 2225 2226 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Poronienie - objawy, rodzaje i najczęstsze przyczyny poronienia

Poronienie to przedwczesne zakończenie ciąży, która trwała krócej niż 22 tygodnie. Poronieniem samoistnym kończy się około 10-15% ciąż, przy czym około połowa kończy się jeszcze przed implantacją zarodka w macicy, czyli przed 8 tygodniem. Dowiedz się jakie są przyczyny poronienia, objawy i diagnostyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Znaczenie jakości męskiego nasienia

Jest wiele czynników, które wpływają na szanse na zajście w ciążę u pary, która marzy o rodzicielstwie. Jednak niewątpliwie wśród najważniejszych jest odpowiednia jakość komórki jajowej i plemników. Wyjaśniamy, dlaczego jakościowe komórki jajowe czasami nie gwarantują sukcesu. Jakie znaczenie odgrywa jakość męskiego nasienia? Jak wygląda diagnostyka i leczenie?

CZYTAJ WIĘCEJ