35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Się narobiło!
Dziś był kolejny monitoring. Pęcherzyki rosną, ale powoli, więc przy moich stosunkowo krótkich cyklach nie wygląda optymistycznie.
W poniedziałek jeszcze jeden monitoring i mam nadzieję, że będzie wiadomo coś więcej.
Ważne żeby lekarz postawił trafną diagnozę, bo to połowa sukcesu.
Iwone, Simba, samira, Kate 75, EwaT, Bozia3, polarmiś, malgos741, caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
O matko! Dopiero teraz nadrobiłam wszystkie zaległości w czytaniu.... To o kupach, c h u j o w y c h matkach, plującej jadem Ewie itd.
I głowa mnie od tego rozbolała. Uważam to forum i dziewczyny z niego za coś w rodzaju grupy wsparcia i areny do wymiany doświadczeń i zdobytej wiedzy. I jest mi przykro jak ktoś kto spodziewa się dziecka ( po dłuższej lub krótszej walce) robi z nas staraczek bandę kretynek która łudzi się i łapie wszystkiego....Jeżeli jesteśmy takie beznadziejne to po co nas czyta i komentuje?
Ale dość o tym. Ja od wczoraj w końcu wzięłam się za jazdę na rowerze. I już mam dość
Mróz za oknem też działa na mnie rozleniwiajaco. Jedyne na co mam ochotę to siedzieć przed kominkiem i raczyć się winkiem. Oczywiście w tej chwili to robię

No dobra, koniec przynudzania. Miłego wieczoru dziewczęta
samira, Kate 75, mysza1975, Iwone, Simba, Bursztyn, Bozia3, malgos741, caffe, Dorka71, ania.g, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Dobry Wieczór Kobitki !

Megan, już pisałam wiem, ale jak ja Tobie zazdroszczę
Córcia po prostu niesamowita i ta minka
Mam nadzieję, że wkrótce odsapniesz trochę 
Panda i Lucky dzięki za zainteresowanie
nie testowałam poczekam trochę , ostatnio testowałam w 13 dpo, mam jeszcze 2 dni 
Pusurku chyba przyjazd do Polski Ci służy, skoro czas już przyśpieszasz
, super, że dzieciątko większe i przede wszystkim jest wszystko dobrze

A co atmosfery panującej ostatnio na forum , to Iwonne ma rację, zaczyna się robić nie miło, ktoś podpuszcza, ktoś odpowiada i tak kręci się kabarecik, ja przestałam reagować na wiadomo kogo, zwłaszcza po przeczytaniu co pisała wcześniej na forum.
Mamy prawo dyskutować różnić się zdaniami,nawet pokłócić, ale to co wygaduje wiadomo kto dla mnie nie mieści się w tych kategoriach.
Mam nieodparte wrażenie, że ktoś robi to celowo, z nieznanych mi pobudek i zaczynam wątpić w podstawowe fakty, które ogłasza.
Dla wszystkich spokojnej nocy i kolorowych snów, weekend się zaczyna niech będzie udany
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 22:29
Niuta, Iwone, Bursztyn, megan8, Bozia3, samira, Myszonek, Panda, malgos741, Pusurek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to na pewno dobry znak..megan8 wrote:jak piszesz o snach to teraz mi się przypomniało ,że Bozia3 mi się dziś śniłaś ,że pisałyśmy ze sobą czy coś ,taki niedokończony ten sen
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 22:29
megan8 lubi tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Mam nieoparte wrażenie, że ktoś robi to celowo, z nieznanych mi pobudek i zaczynam wątpić w podstawowe fakty które ogłasza.
dokładnie o tym samym dziś pomyślałamWiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 22:30
Kate 75, mysza1975, samira, caffe, Mango lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Kate 75 chyba pora zmienić awatarka

Ja właśnie rozebrałam choinkę.
A ja jutro rozbieram drapaka
Myszuś ty masz świeże truskawki w zimie, a ja "mikołajkę", mu znaleźć jej odpowiednik w wersji wiosna
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 stycznia 2014, 22:43
mysza1975, Iwone lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
mysza1975 wrote:Kate 75 chyba pora zmienić awatarka

Ja właśnie rozebrałam choinkę.
A ja mam podstępny plan trzymać choinkę do kwietnia
Chciałabym żeby mój M ją zobaczył jak wróci.
Problem w tym że jest, a raczej była, żywa.....
Kate 75, samira, Iwone, bliska77, Mango, ania.g, paszczakin lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
nick nieaktualnyja też nie rozebrałam choinki ,potrzymam ja jeszcze troszkę ,mam sztuczna ale ładną i oświetlona wprawia w fajny nastrójNiuta wrote:A ja mam podstępny plan trzymać choinkę do kwietnia

Chciałabym żeby mój M ją zobaczył jak wróci.
Problem w tym że jest, a raczej była, żywa.....
Iwone, Niuta lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny