Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kuźwa to ja jestem jeszcze po Bursztynie i Pandzie :-/
    odstepuje Ci moje miejsce w kolejce :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Sa takie co daly i wyprzedzily:-)
    chyba d u p y daly ;)

nick nieaktualny, Simba, nick nieaktualny, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruszyć dupska i wyjść z domu a nie przed kompem siedzieć od rana do wiedzora! ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.

Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
    Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec :)
    Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm o.O Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać :P
    Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.

nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Kate 75, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ruszyć dupska i wyjść z domu a nie przed kompem siedzieć od rana do wiedzora! ;)
    pomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?

Simba, caffe, nick nieaktualny, Kate 75, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete 05icon_ass.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:32

nick nieaktualny, Simba, caffe, mysza1975, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    pomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?

No no...niezle ADHD ;) Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...;)

Bursztyn, mysza1975, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ciesze sie ze z maluchem wszystko dobrze :)

nick nieaktualny, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete 05icon_ass.gif

Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma :( To jest zniechecajace..

nick nieaktualny, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No no...niezle ADHD ;) Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...;)
    Chlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A mi idzie w dooopęęę a cera bez skazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 15:22

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Chlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!

Nawet mi nie mow o tym ciescie :(
    I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:

http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise

i napije sie w koncu szampana!!!

Bursztyn, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    da sie zrobic Simba

Genialne :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma :( To jest zniechecajace..
    no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac... 0sad.gif

Simba, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nawet mi nie mow o tym ciescie :(
    I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:

http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise

i napije sie w koncu szampana!!!
    boski!!!

Simba, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, super! :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, ciesze sie ze z maluchem wszystko dobrze :)
    Dzięki :)

Za to starszy mi napędził stracha niezłego, ale jak jestem w domu to przynajmniej mam go na oku.

Info dla dziewczyn w ciąży. Gin mi napisał składniki leków, których nie powinno być w lekach, które przyjmuje się podczas przeziębienia. Napiszę je później, bo mam to w samochodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:54

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a Ty byś chciała się oczyścić w jeden weekend?
    aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.

Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
    Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec :)
    Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm o.O Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać :P
    Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.
    dbaj o siebie, jedz jak należy ;-), fajnie, ze wszystko ok, dużo zdrowia dla Młodego ;-0

Simba, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac... 0sad.gif

Wiem wlasnie :-/
    Moze dlatego ze dobre zarcie nie jest az tak dobre, jak bardzo zle jest zle :) I dlatego na efekty trzeba czekac dluzej.
    Ja od dwoch dni do bratku i pokrzywy, dorzucilam jeszcze skrzyp polny. Zobaczymy...
    Natomiast przy tej diecie bez alko/maki/cukru schudlam 3kg. Co by mi sie nigdy nie udalo gdybym sie chciala odchudzac :)

Bursztyn, nick nieaktualny, caffe, nick nieaktualny, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2269 2270 2271 2272 2273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czego nie jeść  w ciąży - 7 produktów zabronionych

Ciąża to okres wzrostu apetytu i wielu zachcianek kulinarnych. Czy oznacza to zatem, że możesz pozwolić sobie na wszystko i jeść do woli? Niestety nie. Zapoznaj się czego nie jeść w ciąży, aby zachować bezpieczeństwo dla rozwijającego się płodu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ