X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    kuźwa to ja jestem jeszcze po Bursztynie i Pandzie :-/
    odstepuje Ci moje miejsce w kolejce :)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Sa takie co daly i wyprzedzily:-)
    chyba d u p y daly ;)

bliska77, Simba, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • EwaT Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ruszyć dupska i wyjść z domu a nie przed kompem siedzieć od rana do wiedzora! ;)

• caffe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.

Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
    Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec :)
    Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm o.O Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać :P
    Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.

polarmiś, bliska77, samira, Kate 75, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    EwaT wrote:
    ruszyć dupska i wyjść z domu a nie przed kompem siedzieć od rana do wiedzora! ;)
    pomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?

Simba, caffe, samira, Kate 75, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete 05icon_ass.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:32

polarmiś, Simba, caffe, mysza1975, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    pomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?

No no...niezle ADHD ;) Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...;)

Bursztyn, mysza1975, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Caffe, ciesze sie ze z maluchem wszystko dobrze :)

polarmiś, caffe lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete 05icon_ass.gif

Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma :( To jest zniechecajace..

polarmiś, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    No no...niezle ADHD ;) Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...;)
    Chlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!

Andzia33 lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    A mi idzie w dooopęęę a cera bez skazy.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 15:22

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Chlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!

Nawet mi nie mow o tym ciescie :(
    I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:

http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise

i napije sie w koncu szampana!!!

Bursztyn, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    da sie zrobic Simba

Genialne :)

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma :( To jest zniechecajace..
    no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac... 0sad.gif

Simba, bliska77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Nawet mi nie mow o tym ciescie :(
    I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:

http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise

i napije sie w koncu szampana!!!
    boski!!!

Simba, polarmiś lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczak, super! :)

bliska77 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • caffe Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Caffe, ciesze sie ze z maluchem wszystko dobrze :)
    Dzięki :)

Za to starszy mi napędził stracha niezłego, ale jak jestem w domu to przynajmniej mam go na oku.

Info dla dziewczyn w ciąży. Gin mi napisał składniki leków, których nie powinno być w lekach, które przyjmuje się podczas przeziębienia. Napiszę je później, bo mam to w samochodzie.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:54

Bursztyn, bliska77, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• EwaT Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    a Ty byś chciała się oczyścić w jeden weekend?
    aha

• nick nieaktualny

Wysłany: 27 stycznia 2014, 14:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.

Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
    Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec :)
    Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm o.O Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać :P
    Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.
    dbaj o siebie, jedz jak należy ;-), fajnie, ze wszystko ok, dużo zdrowia dla Młodego ;-0

Simba, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 27 stycznia 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac... 0sad.gif

Wiem wlasnie :-/
    Moze dlatego ze dobre zarcie nie jest az tak dobre, jak bardzo zle jest zle :) I dlatego na efekty trzeba czekac dluzej.
    Ja od dwoch dni do bratku i pokrzywy, dorzucilam jeszcze skrzyp polny. Zobaczymy...
    Natomiast przy tej diecie bez alko/maki/cukru schudlam 3kg. Co by mi sie nigdy nie udalo gdybym sie chciala odchudzac :)

Bursztyn, bliska77, caffe, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2269 2270 2271 2272 2273 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność mężczyzn - przyczyny obniżonej płodności i sposoby na poprawę

Płodność mężczyzn na przestrzeni lat uległa znacznemu pogorszeniu. Dlaczego jakość nasienia współczesnych mężczyzn jest obniżona? Jakie są najczęstsze przyczyny problemów z płodnością? Co zrobić, aby wesprzeć i poprawić męską płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ