35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.
Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec
Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm
Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać 
Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.
polarmiś, bliska77, samira, Kate 75, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnypomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?EwaT wrote:ruszyć dupska i wyjść z domu a nie przed kompem siedzieć od rana do wiedzora!

Simba, caffe, samira, Kate 75, malgos741, megan8 lubią tę wiadomość
-
Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:32
polarmiś, Simba, caffe, mysza1975, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:pomylam podlogi, czesc dywanow odkurzylam a czesc wytrzepalam na sniegu, umylam kominek, oproznilam zmywarke, posprzatalam kuchnie, umylam kible, poscielilam lozka. Teraz czekam na dostawe drewna kominkowego- 5 metrow przestrzennych ( nie mylic z szesciennymi) i bede je ukladac. W przerwie zerkam na forum co by miec kontakt wirtualny z kolezankami- wirtualnymi:-). Ile mozna do siebie gadac?
No no...niezle ADHD
Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...
Bursztyn, mysza1975, Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete

Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma
To jest zniechecajace..
polarmiś, Bursztyn, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyChlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!Simba wrote:No no...niezle ADHD
Sprawdz tylko czy chlop od rana nie lezy...
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyA mi idzie w dooopęęę a cera bez skazy.Bursztyn wrote:Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete

Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 15:22
-
polarmiś wrote:Chlop w pracy sie obija. Malo jak na mnie ale przez noge jestem troche spowolniona. Musze jeszcze kruche ze sliwkami upiec co by ladnie w domu pachnialo!
Nawet mi nie mow o tym ciescie
I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:
http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise
i napije sie w koncu szampana!!!
Bursztyn, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac...Simba wrote:Niestety mam te same obserwacje. Juz trzeci tydzien sie mecze i szalu jakiegos na twarzy nie ma
To jest zniechecajace..
Simba, bliska77, mysza1975, samira lubią tę wiadomość
-
boski!!!Simba wrote:Nawet mi nie mow o tym ciescie

I tak postanowilam w okolicach 14 lutego zrobic przerwe w diecie w okazji moich urodzin i walentynek, a wtedy upieke to:
http://www.mojewypieki.com/przepis/torcik-czekoladowo---kawowy-dacquoise
i napije sie w koncu szampana!!!
Simba, polarmiś lubią tę wiadomość
-
DziękiBursztyn wrote:Caffe, ciesze sie ze z maluchem wszystko dobrze

Za to starszy mi napędził stracha niezłego, ale jak jestem w domu to przynajmniej mam go na oku.
Info dla dziewczyn w ciąży. Gin mi napisał składniki leków, których nie powinno być w lekach, które przyjmuje się podczas przeziębienia. Napiszę je później, bo mam to w samochodzie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 14:54
Bursztyn, bliska77, polarmiś, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a Ty byś chciała się oczyścić w jeden weekend?Bursztyn wrote:Taka mam refleksje dzisiaj na temat zdrowego odzywiania, witamin, oraz smieci jedzeniowych: otoz, kiedy zjem ciastko- czyli wroga- polaczenie cukru i tluszczow (trans i innych) to efekt spozycia mam nastychmiatowy- syfy na paszczy w przeciaga 24-48 h, przyznacie ze dziala blyskawicznie? Jesli natomiast odzywiam sie zdrowo, zre te wszystkie witaminy w mega zdrowym pozywieniu, mikroelementy i cale dobro zawarte w zdrowym pokarmie, to jakos na efekt czekam miesiacami....i to jest qrwa druzgoczace! Zle zarcie- dziala blyskawicznie, efekty natychmiastowe, dobre zarcie- efekty po pol roku albo wcale ! P i e r d o l e diete

aha -
nick nieaktualnydbaj o siebie, jedz jak należycaffe wrote:Jestem. Wizyta się przesunęła, bo gin miał operację. Dodatkowo Młody ma zapalenie języka i musiałam natychmiast przyjechać do domu bo zaczęły się problemy z oddychaniem, bo język spuchł i było zagrożenie. Dopiero ochłonęłam z nerwów.
Z Małym wszystko ok. Parametry w normach, wiek płodu komputerowy jest dokładnie taki sam jak wynika z "kalendarzyka" i pomiarów.
Cały czas się kręcił, więc pooglądać go nie było tak łatwo. Nadal to chłopiec
Poziom hemoglobiny mi spadł, czy jakoś tak i muszę brać żelazo i jeść dużo wędliny i mięsa. Kanapka (chleb) ma mieć 0,5 cm, a plasterek wędliny 1,5 cm
Tyle, ze ja jem mięso... Cóż, muszę teraz zacząć je po prostu wpierdzielać 
Krew muszę powtórzyć, bo gdyby było ok, to nie musiałabym robić badań. Wizyta za miesiąc.
, fajnie, ze wszystko ok, dużo zdrowia dla Młodego ;-0
Simba, caffe lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:no wlasnie! Dlaczego dobre zarcie nie dziala tak samo blyskawicznie jak zle? Kiedy odstawilam cukier, alko, zredukowalam biala make- jutro bedzie miesiac, to l e k k a poprawe zaobserwowalam dopiero dzis ! Ziola dzialaja u mnie po 3 miesiacach picia 3 razy dziennie! A pol flaszki wwina raz wypije i juz sa obcy na twarzy na drugi dzien, punktualnie! WTF??? W trumnie moze bede dopiero przyzwoicie wygladac...

Wiem wlasnie
Moze dlatego ze dobre zarcie nie jest az tak dobre, jak bardzo zle jest zle
I dlatego na efekty trzeba czekac dluzej.
Ja od dwoch dni do bratku i pokrzywy, dorzucilam jeszcze skrzyp polny. Zobaczymy...
Natomiast przy tej diecie bez alko/maki/cukru schudlam 3kg. Co by mi sie nigdy nie udalo gdybym sie chciala odchudzac
Bursztyn, bliska77, caffe, samira, Kate 75 lubią tę wiadomość