35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Bursztyn wrote:hehehe...

chcialam przez to powiedziec, ze bzykac mi sie nie chce, jestem jakas znudzona, bez energii, lekka melancholia mnie ogarnia, zeby nnie powiedziec przygnebienie, chlop mnie denerwuje, ale tak ujete zabrzmialoby to bardzo banalnie, wiec czekam az cos sie zmieni na lepsze- stad ta nadzieje na pozytywny bieg wypadkow
Witaj w klubie
Bursztyn lubi tę wiadomość
-
Lucky wrote:Hej dziewczeta
No porazka czyli okres
a bylo tak pieknie, jak co miesiac z reszta, 37,1 do przedostatniego dnia
Lucky - nie smutaj (przyganiał kocioł garnkowi
) jutro albo jeszcze dzisiaj Cię dogonię.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
taa...w takiej sytuacji lekarze zazwyczaj krece glowa, rozkladaja bezradnie rece i mowia: uczynilismy wszystko co w naszej mocy, wiecej zrobic nie mozemy... Niektorzy dodaja: reszta w rekach Boga... Upss- no przeciez Boga nie ma!Simba wrote:W tej kwestii nigdy nie doczekasz sie efektow

No to w takim razie przypadek jest b e z n a d z i e j n y.....
bliska77, Simba, mysza1975, Mango, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:taa...w takiej sytuacji lekarze zazwyczaj krece glowa, rozkladaja bezradnie rece i mowia: uczynilismy wszystko co w naszej mocy, wiecej zrobic nie mozemy... Niektorzy dodaja: reszta w rekach Boga... Upss- no przeciez Boga nie ma!
za dużo filozofujesz Bursztyn w eterze
skup sie na konkretach -
Bursztyn wrote:taa...w takiej sytuacji lekarze zazwyczaj krece glowa, rozkladaja bezradnie rece i mowia: uczynilismy wszystko co w naszej mocy, wiecej zrobic nie mozemy... Niektorzy dodaja: reszta w rekach Boga... Upss- no przeciez Boga nie ma!
Ale moze byc w rekach Szatana - o tym nie bylo mowy
Z GŁOWĄ O SUPLEMENTACH