35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
przy nowym większy stres bo na początku człowiekowi zależy i się stresuje czy dobrze pójdziepolarmiś wrote:Po co zmieniac, przy nowym stresu nie ma przez pierwsze dwa- trzy lata a potem to samo.
polarmiś, Simba, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAle wiecej endorfin, jakichs tam motylkow itp. Ja juz nie pamietam ale tak podobno jest:-)Reni wrote:przy nowym większy stres bo na początku człowiekowi zależy i się stresuje czy dobrze pójdzie
Simba, Reni, Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
ja kiedys od tych endorfin i dopaminy bylam uzalezniona, wiec zmienialam chlopow kiedy im sie okres przdatnosci do spozycia skonczylpolarmiś wrote:Ale wiecej endorfin, jakichs tam motylkow itp. Ja juz nie pamietam ale tak podobno jest:-)
czyli juz nie generowali mi w mozgu tego koktajlu hormonalnego, no ale z drugiej strony - ile mozna zmieniac, nie chce mi sie teraz, starosc... 
polarmiś, Reni, Kate 75, Simba, mysza1975, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMoj przestal pic I moge jedynie pozwolic sobie na wspolnym imbryk herbaty, a kiedys bylo tak pieknie, butelka wina do kolacji codziennie ( prawie). To byly czasy, stresow tez nie bylo jakos.
Bursztyn, EwaT, Simba, mysza1975, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ale piszecie a ja wcale nie mam energii ,te mdłości mnie wykończą ,wieczorem jestem nie do życia. W środę idę na wizytę i już mam stresa,kończy mi się zwolnienie ale chyba wezmę dalsze .Anno mario odezwij się bo dawno nie pisałaś chyba że ja coś przeoczyłam.
samira, polarmiś, Kate 75, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie dziewczyny

Bursztynek a powiedz jakie masz problemy z cera?
Chyba tez zbadam ten hormon o którym pisałąs, bo ja mam prolbemy, typu zaczerwienienia, swędzenia, czasem pieczenie i przesuszenie skóry.
Czy u ciebie to problemy trądzikowe?
Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Mamę miałam przez pół dnia. Wyprawiam młodego w sobotę na ferie tygodniowe z moim bratem i bratową - więc mama przyszła machnąć mi całe prasowanie - co bym się nie nadwerężała....polarmiś wrote:Bozia ma dyzur pewnie na ciazowym forum?
Polarmisiu - pisałaś, że musiałaś pościelić wszystkie łóżka. Rozumiem, że za syna też ścielisz? Jeśli tak - to oduczaj go, póki masz na to wpływ. Bo potem rosną takie nieroby, że szok - burdel w pokoju, syf i malaria - i w wieku 14 lat to już nic nie wskórasz...Ja się za swojego wzięłam - bo już zaczynał przeginać pałę. Wprowadziłam system nagród i kar i na razie działa. ALe to już był ostatni dzwonek.....
U mnie jest tak: kieszonkowego dostaje 15 zł w tygodniu. Jeśli zdarzy mu się dzień, że wyjdzie do szkoły zostawiając w pokoju rozwalone ciuchy, niepościelone łóżko lub nieposprzątane biurko - oddaje mi za ten dzień 1 zł. I taki tydzień jest bez premii. Jeśli natomiast utrzyma cały tydzień bez tracenia złotówek - dostaje na koniec dodatkową premię tygodniową - 5 zł.
Polecam - bo działa i ma w miarę normalny pokój.
Kate 75, Reni, Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyTo wyglada bardziej na alergiczne sprawy.slash wrote:Witajcie dziewczyny

Bursztynek a powiedz jakie masz problemy z cera?
Chyba tez zbadam ten hormon o którym pisałąs, bo ja mam prolbemy, typu zaczerwienienia, swędzenia, czasem pieczenie i przesuszenie skóry.
Czy u ciebie to problemy trądzikowe?
Simba lubi tę wiadomość