35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a wpisz sobie w googlach kalendarz ciąży
podajesz termin @ i mam termin porodu hahahah
paszczakin wrote:no ja nie mam juz abonamentu wiec nie wiem, kiedy rodze
jak to sie liczy- 9 miechow od poczatku ostatniego cyklu?
Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a wpisz sobie w googlach kalendarz ciąży
podajesz termin @ i mam termin porodu hahahah
No wlasnie paszczak - chyba nie chcesz zeby ktos inny za ciebie decydowal, prawda? Przeciez kazdy jest kowalem swojego losu
paszczakin, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no dobra ale ja biorę łóżko przy oknie
paszczakin wrote:Reni, ja sie z toba zsynchronizowalam
14 pazdziernik rodzimy
Simba, polarmiś, samira, Bursztyn, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki !

Znowu zapisy na ciążę, tym razem datę też można wybrać, bosko
Ja też poproszę może 14 styczeń 2015, jakiś margines trza mieć, no i co nagle to po diable.. tfu tfu
Simba,a który skalpel robiłaś ? Pani była w żółtym czy w pasiastym stroju, z krzesłem czy bez ?
Czuję, że też muszę się z mierzyć z fenomenem 
Bursztynku strach ma wielkie oczy
Choć z drugiej strony mi się chce, a nawet jak nie to działam bez ochoty, a efekt ten sam, 
A co do leczenie, monitoringów, leków, cudownych specyfików itp, to na dziś mam takie nastawienie, że mam to w d...
Pozdrawiam i superowego dzionka dla wszystkich
Simba, Reni, bliska77, Bursztyn, mysza1975, malgos741, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Witam się dziewczynki !

Znowu zapisy na ciążę, tym razem datę też można wybrać, bosko
Ja też poproszę może 14 styczeń 2015, jakiś margines trza mieć, no i co nagle to po diable.. tfu tfu
Simba,a który skalpel robiłaś ? Pani była w żółtym czy w pasiastym stroju, z krzesłem czy bez ?
Czuję, że też muszę się z mierzyć z fenomenem 
Bursztynku strach ma wielkie oczy
Choć z drugiej strony mi się chce, a nawet jak nie to działam bez ochoty, a efekt ten sam, 
A co do leczenie, monitoringów, leków, cudownych specyfików itp, to na dziś mam takie nastawienie, że mam to w d...
Pozdrawiam i superowego dzionka dla wszystkich
Bez krzesla w zoltym
Wczoraj sie cieszylam ze nie mam zakwasow to dzisiaj mnie dopadly.
Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
a kto powiedział, że będę chodzić.. będę siedziała na działce w przyjemnym chłodzie
i zanim przyjdzie zima i opasłe ubrania to zrzucę brzuchacza 
Simba wrote:Paszczak i Reni - jakies niepowazne jestescie ze chcecie te najgorsze ostatnie miesiace w upaly chodzic. Chcecie narazic swoje dzieci, tak? Gratuluje
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:a kto powiedział, że będę chodzić.. będę siedziała na działce w przyjemnym chłodzie
i zanim przyjdzie zima i opasłe ubrania to zrzucę brzuchacza 
Hm! Tez dobra koncepcja.
Ale ja z moim 6-ym grudnia przynajmniej omine przygotowania do Swiat
Inna sprawa ze w Sylwestra bede sie jeszcze toczyc jak kula
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto ja się podłączam z owulki 14.10 z @ 12.10 wychodzipaszczakin wrote:Reni, ja sie z toba zsynchronizowalam
14 pazdziernik rodzimy

syna mam z 6.10
Wiadomość wyedytowana przez autora: 27 stycznia 2014, 12:31
Simba, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:faken, zawsze chcialam w maju rodzic.. ale nic, biore, co jest, od biedy przezyje macierzynski w zimie, bo czekac, zeby zrobic dzieciaka do sierpnia nie zamierzam..
Ja tez zawsze chcialam rodzic w maju. Ale od tego czasu chce juz po prostu rodzic, kiedykolwiek
samira, Kate 75, bliska77, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny