35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
ahhaahaha a rodzą się nowe, zdrowe, rześkie, NatankoweBursztyn wrote:to tez prawda
wyobrazilam sobie odrazu te stare dziady jak opuszczaja schronienie ze spuszczonymi glowami w podartych szmatach, utykajace na jedna noge 
i śmiało maszerują w kierunku muszelki...
Simba, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:mnie tez! bede musiala przepracowac to z moim psychoterapeuta

Czekoczipsofobia wyrazajaca sie wysypem syfow.
Jedyna recepta: samobojstwo
To jest jednak nie fair, ze niektore dziewczyny nie maja problemow ze skora, albo nie tyja. To jest bardzo nie fair. Foch
Bursztyn, Alis, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
haha święta prawda
jak się połamałam na wfie to musiała zawieźć mnie karetka, bo takie przepisy. Obsługa bez kolejki rtg te sprawy hahaa myślałam, że Ci co siedzieli w poczekalni wzrokiem mnie zlinczująBozia3 wrote:Nie dość, że mają zapewniony komplet badań to jeszcze pierwszeństwo w przyjęciu. Mnie to samo radzono - nie wyręczaj służby zdrowia i nie jedź do szpitala swoim samochodem lub taxi, żeby nie kłopotać pogotowia, bo potem siedzisz i czekasz godzinami, A jak przywiezie Cię karetka - o wchodzisz bez kolejki - nagły wypadek...Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 12:56
bliska77, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no powiem Ci, że jak na turytyczne to niezłe jest
ja kojarzyłam tylko takie osiatkowane bez kółek i pierdół
Bozia3 wrote:http://allegro.pl/lozeczko-turystyczne-baby-ono-293-przewijak-palak-i3887430012.html -
te Bozi ma podnoszoną podłogę więc dla takiego kurdu pla co leży to spoko
no nie wierzę kurd upla mi wykropkowałocaffe wrote:Ja będę raczej miała dwa, tzn. tradycyjne na pewno
Jakoś nie wyobrażam sobie podnoszenia lub robienia czegoś przy dziecku, które leże tak nisko nad podłogą, a tak własnie jest w tych turystycznych.Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 12:58
-
Bozia3 wrote:no właśnie - kuszące cholera..
może kupię do tego korę dębu i jakoś uspokoję sumienie..
Tak:) Mozesz tez nadrobic nie uzywajac pampersow tylko pieluszek tetrowych i karmic piersia do 6ego roku zycia
Bursztyn, Bozia3 lubią tę wiadomość
-
ja mogę też zastosować focha..bo cera cerą - Bursztynek się podpicowała i ja tam żadnych pryszczy nie widziałam - za to widziałam jej idealną i śliczną figurę - no i mnie w tym żadna kora dębu nie pomoże...foch forever!!!Simba wrote:Czekoczipsofobia wyrazajaca sie wysypem syfow.
Jedyna recepta: samobojstwo
To jest jednak nie fair, ze niektore dziewczyny nie maja problemow ze skora, albo nie tyja. To jest bardzo nie fair. Foch
Bursztyn, caffe, Simba, mysza1975, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyoj tak Bursztynku, na ogół jestem osobą opanowaną i spokojną w sensie służbowym, prywatnie już niekoniecznie, ale nawet tu w pracy juz jestem pełna dla siebie podziwu że wytrzymuję, dziś np już musiałam koleżankę do pionu ustawic, bo 'w trosce o mnie' co chwila pyta czy zrobiłam już to co miałam zrobić .....Bursztyn wrote:Witajcie Dziewczyny
No wiec bal zostal wczoraj rozpoczety
Robilam dzis test owul. ale negatywny, mam nadzieje ze maz moj wroci w czwartek i bedzie kontynuacja
Caffe, bardzo wspolczuje wczorajszej rzezni,mamnadzieje ze nic nie zalapalas (moze zjedz jakis czosnek profilaktycznie?) i ze mlody zostanie prawidlowo zdiagnozowany, trzymam kciuki.
Aga, czyli jestes zaopiekowana na full w pracy
caffe, Bursztyn, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość