35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja chyba jednak będę miala dwa łóżeczka. Już to widzę, jak będzie mi się chciał nim jeździć po chałupie i przeciskać się przez drzwi, omijac fotele i skakać nad nim w kuchni

Do siedzenia ze mną w kuchni dostanie fotelik
bliska77, samira lubią tę wiadomość
-
Samira takich pyskatych to mają na pęczki i olewają je mętnym siurem
im więcej się pyskuje tym mniej się załatwi i to nie tylko w szpitalach
samira wrote:o to babę co pisałaś z recepcji to bym se wypożyczyła ,oj teraz to bym w słowach nie przebierała,za pyskata jestem
caffe, Bozia3, bliska77, Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
co za chu...owa matka...turystyczne łóżeczko jej w głowie - a nie ekologiczne, zdrowotne z sosny czy drzewa figowego..Simba wrote:Tak:) Mozesz tez nadrobic nie uzywajac pampersow tylko pieluszek tetrowych i karmic piersia do 6ego roku zycia

bliska77, Simba lubią tę wiadomość
-
Wczoraj na odkażenie to miałam ochotę kielicha czystej walnąćBursztyn wrote:Witajcie Dziewczyny
No wiec bal zostal wczoraj rozpoczety
Robilam dzis test owul. ale negatywny, mam nadzieje ze maz moj wroci w czwartek i bedzie kontynuacja
Caffe, bardzo wspolczuje wczorajszej rzezni,mamnadzieje ze nic nie zalapalas (moze zjedz jakis czosnek profilaktycznie?) i ze mlody zostanie prawidlowo zdiagnozowany, trzymam kciuki.
Aga, czyli jestes zaopiekowana na full w pracy
Bursztyn, Reni, bliska77, Simba lubią tę wiadomość
-
Może pyskowanie nie zawsze zadziała, ale wczoraj trochę zadziałało. Bo jak ktoś się czuje bogiem, to go czasami na ziemię trzeba sprowadzić.Reni wrote:Samira takich pyskatych to mają na pęczki i olewają je mętnym siurem
im więcej się pyskuje tym mniej się załatwi i to nie tylko w szpitalach
bliska77, Simba, samira lubią tę wiadomość
-
Boziu, to bardzo mile co mowiszBozia3 wrote:ja mogę też zastosować focha..bo cera cerą - Bursztynek się podpicowała i ja tam żadnych pryszczy nie widziałam - za to widziałam jej idealną i śliczną figurę - no i mnie w tym żadna kora dębu nie pomoże...foch forever!!!

niemniej jednak podpicowanie aby moc wyjsc do ludzi- zajelo mi duzo czasu i wiele kilogramow kryjacego podkladu oraz pudru
a najgorszy jest wieczor- kiedy trzeba ta tapete sciagnac i poptrzec w lustro. W domu ma swiatlo przyciemniane, bo nawet mezowi sie nie chce pokazywac z gola twarza, juz wole z gola d u p a.
Poza tym Boziu, figura Twoja wspaniala rowniez jest, wiec nnie rozumiem o co chodzi?
Bozia kobieta z klasa jest
bliska77, Bozia3, Panda, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
tak tak wsyp małemu korę w pieluchę
co się będziesz bawić w spa 
Bozia3 wrote:no właśnie - kuszące cholera..
może kupię do tego korę dębu i jakoś uspokoję sumienie..
Bursztyn, Bozia3, Simba, caffe, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Booooosze przeczytałam do 65 roku życia hahahaha

wyobrażacie sobie
Simba wrote:Tak:) Mozesz tez nadrobic nie uzywajac pampersow tylko pieluszek tetrowych i karmic piersia do 6ego roku zycia
Bursztyn, Bozia3, Simba, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bozia3 wrote:co za chu...owa matka...turystyczne łóżeczko jej w głowie - a nie ekologiczne, zdrowotne z sosny czy drzewa figowego..

Tak i proponuje rodzic w lesie w lisciach lopianu
bliska77, Bozia3, Kate 75, Bursztyn, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Zrobilam liste zaciazonych, jesli pominelam ktoras z dziewczyn to dopiszcie:
Angela
Caffe
Iwka
AnnaMaria
Bozia
Inessa
Gosia
Viola
Megan
KaRa
Szczesliwa
Agafbh
40
EwaT
MoniaT
Sofija
Kajaoli
Zaneta
Alis
Pusurek
W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis.
Wyglada imponujaco
Bozia3, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:ja mogę też zastosować focha..bo cera cerą - Bursztynek się podpicowała i ja tam żadnych pryszczy nie widziałam - za to widziałam jej idealną i śliczną figurę - no i mnie w tym żadna kora dębu nie pomoże...foch forever!!!
Przestan sie licytowac - jestes w ciazy!
Czyli juz masz z.aje.bisciej
Bozia3, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny, jak dobrze że jesteście, jesteście moją odskocznią jeśli można tak powiedzieć, po prostu zaraz nie wytrzymam.... leciała piosenka w radiu nie będę mówić jaka, bo nie chcę nikogo obrażać, która wyjątkowo mi się nie podoba i działa mi na nerwy i mówię głośno, jejku jaka ta piosenka jest smętna, normalnie słuchac jej nie mogę, a moja koleżanka - opiekunka na to: "wiesz ty dzisiaj jakaś bardzo rozdrażniona jesteś skoro tak melancholijna piosenka ci się nie podoba", mówię jej, że to że uważam tą piosenkę za wyjatkowy gniot to nie znaczy, ze jestem rozdrażniona, ona ta to "jesteś rozdrażniona jesteś' ja pier...czy muszą mi się wszystkie piosenki podobać, dziewczyny to narasta, dobrze, ze mam jutro wolne....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 13:22
Kate 75, samira, caffe, Simba, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyaga weź to wykorzystaj z premedytacją...ja taka rozdrażniona dzisiaj drogie koleżanki wezmą robótkę za mnie a ja się zrelaksuję...a one na wyścigi do tej robótki bo jak nie to wiesz myszy szczury i inne gryzonie je dopadną
bliska77, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
ale nie przepraszaj!agafbh wrote:przepraszam, że Wam truję ale muszę to z siebie wyrzucić......

powiedz lasce ze myla jej sie gusta ze stanami emocjonalnymi, i jest to substancjalna roznica
i zadziwia Cie wielce ten fakt
po czym pokrec glowa z wyrazem zatroskania na twarzy
bliska77, caffe, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane nie jestem wstanie nadgonić tego co piszecie ale ciesze sie,ze tyle tworzycie

DObrego dnia i tygodnia Wam życze
Mnie meczą mdłosci dzień i noc ale cóż trzeba to jakos przeżyc
od niedzieli mam niskie ciśnienie i nie mam na nic sił do tego wzdecia i zaparcia ale jakoś sobie narazie radze. Boje sie za to czy maluszkowi bedzie biło serce a wizyta dopiero za tydzień w srode ale cóż juz bedzie mi taki lek cały czas towarzyszył trzeba z tym jakoś żyć.
Czy są jakieś nowe zaciażone?????????????????????????
Buziaki dla każdej z Was kochane pamietam o Was
Kate 75, Bursztyn, bliska77, samira, Reni, Dorka71, Bozia3, caffe, Simba, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Mango, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyto jest jedna, już kiedyś o niej pisałam, młodsza ode mnie o 9 lat, pracuje tu rok ja kilkanaście, na początku było wszystko ok, ale zaczyna sie coraz bardziej laska wyrabiać...... a jak ma coś zrobić to jest spanikowana jak diabli dziś juz rano ja pogoniłamDorka71 wrote:aga weź to wykorzystaj z premedytacją...ja taka rozdrażniona dzisiaj drogie koleżanki wezmą robótkę za mnie a ja się zrelaksuję...a one na wyścigi do tej robótki bo jak nie to wiesz myszy szczury i inne gryzonie je dopadną
caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość