X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja chyba jednak będę miala dwa łóżeczka. Już to widzę, jak będzie mi się chciał nim jeździć po chałupie i przeciskać się przez drzwi, omijac fotele i skakać nad nim w kuchni :P

Do siedzenia ze mną w kuchni dostanie fotelik :)

bliska77, samira lubią tę wiadomość

• Reni Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Samira takich pyskatych to mają na pęczki i olewają je mętnym siurem
    im więcej się pyskuje tym mniej się załatwi i to nie tylko w szpitalach
    samira wrote:
    o to babę co pisałaś z recepcji to bym se wypożyczyła ,oj teraz to bym w słowach nie przebierała,za pyskata jestem :P

caffe, Bozia3, bliska77, Simba, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak:) Mozesz tez nadrobic nie uzywajac pampersow tylko pieluszek tetrowych i karmic piersia do 6ego roku zycia ;)
    co za chu...owa matka...turystyczne łóżeczko jej w głowie - a nie ekologiczne, zdrowotne z sosny czy drzewa figowego..;)

bliska77, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• caffe Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie Dziewczyny
    No wiec bal zostal wczoraj rozpoczety ;)
    Robilam dzis test owul. ale negatywny, mam nadzieje ze maz moj wroci w czwartek i bedzie kontynuacja :)

Caffe, bardzo wspolczuje wczorajszej rzezni,mamnadzieje ze nic nie zalapalas (moze zjedz jakis czosnek profilaktycznie?) i ze mlody zostanie prawidlowo zdiagnozowany, trzymam kciuki.

Aga, czyli jestes zaopiekowana na full w pracy ;)
    Wczoraj na odkażenie to miałam ochotę kielicha czystej walnąć :)

Bursztyn, Reni, bliska77, Simba lubią tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira takich pyskatych to mają na pęczki i olewają je mętnym siurem
    im więcej się pyskuje tym mniej się załatwi i to nie tylko w szpitalach
    Może pyskowanie nie zawsze zadziała, ale wczoraj trochę zadziałało. Bo jak ktoś się czuje bogiem, to go czasami na ziemię trzeba sprowadzić.

bliska77, Simba, samira lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mogę też zastosować focha..bo cera cerą - Bursztynek się podpicowała i ja tam żadnych pryszczy nie widziałam - za to widziałam jej idealną i śliczną figurę - no i mnie w tym żadna kora dębu nie pomoże...foch forever!!!
    Boziu, to bardzo mile co mowisz :)
    niemniej jednak podpicowanie aby moc wyjsc do ludzi- zajelo mi duzo czasu i wiele kilogramow kryjacego podkladu oraz pudru :) a najgorszy jest wieczor- kiedy trzeba ta tapete sciagnac i poptrzec w lustro. W domu ma swiatlo przyciemniane, bo nawet mezowi sie nie chce pokazywac z gola twarza, juz wole z gola d u p a.
    Poza tym Boziu, figura Twoja wspaniala rowniez jest, wiec nnie rozumiem o co chodzi?
    Bozia kobieta z klasa jest :)

bliska77, Bozia3, Panda, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak tak wsyp małemu korę w pieluchę ;-) co się będziesz bawić w spa ;-)
    Bozia3 wrote:
    no właśnie - kuszące cholera..:) może kupię do tego korę dębu i jakoś uspokoję sumienie..;)

Bursztyn, Bozia3, Simba, caffe, mysza1975, bliska77 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Booooosze przeczytałam do 65 roku życia hahahaha ;-)
    wyobrażacie sobie ;-)
    Simba wrote:
    Tak:) Mozesz tez nadrobic nie uzywajac pampersow tylko pieluszek tetrowych i karmic piersia do 6ego roku zycia ;)

Bursztyn, Bozia3, Simba, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 12:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak tak wsyp małemu korę w pieluchę ;-) co się będziesz bawić w spa ;-)
    ahahahaha!!! pelen pakiet...uslug :)

bliska77, Bozia3 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    caffe wrote:
    Wczoraj na odkażenie to miałam ochotę kielicha czystej walnąć :)
    nie dziwię sie ;-)

Bozia3, caffe lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    co za chu...owa matka...turystyczne łóżeczko jej w głowie - a nie ekologiczne, zdrowotne z sosny czy drzewa figowego..;)

Tak i proponuje rodzic w lesie w lisciach lopianu ;)

bliska77, Bozia3, Kate 75, Bursztyn, caffe, mysza1975 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Panda Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Zrobilam liste zaciazonych, jesli pominelam ktoras z dziewczyn to dopiszcie:
    Angela
    Caffe
    Iwka
    AnnaMaria
    Bozia
    Inessa
    Gosia
    Viola
    Megan
    KaRa
    Szczesliwa
    Agafbh
    40
    EwaT
    MoniaT
    Sofija
    Kajaoli
    Zaneta
    Alis
    Pusurek

W ciazy byly i poronily AniaG, olena, polarmis.

Wyglada imponujaco :)

Bozia3, bliska77, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    ja mogę też zastosować focha..bo cera cerą - Bursztynek się podpicowała i ja tam żadnych pryszczy nie widziałam - za to widziałam jej idealną i śliczną figurę - no i mnie w tym żadna kora dębu nie pomoże...foch forever!!!

Przestan sie licytowac - jestes w ciazy! ;) Czyli juz masz z.aje.bisciej

Bozia3, Kate 75, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tak i proponuje rodzic w lesie w lisciach lopianu ;)
    w pokrzywie zdrowiej..uhhh tak z dreszczykiem....

bliska77, Bursztyn, Kate 75, Simba lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, jak dobrze że jesteście, jesteście moją odskocznią jeśli można tak powiedzieć, po prostu zaraz nie wytrzymam.... leciała piosenka w radiu nie będę mówić jaka, bo nie chcę nikogo obrażać, która wyjątkowo mi się nie podoba i działa mi na nerwy i mówię głośno, jejku jaka ta piosenka jest smętna, normalnie słuchac jej nie mogę, a moja koleżanka - opiekunka na to: "wiesz ty dzisiaj jakaś bardzo rozdrażniona jesteś skoro tak melancholijna piosenka ci się nie podoba", mówię jej, że to że uważam tą piosenkę za wyjatkowy gniot to nie znaczy, ze jestem rozdrażniona, ona ta to "jesteś rozdrażniona jesteś' ja pier...czy muszą mi się wszystkie piosenki podobać, dziewczyny to narasta, dobrze, ze mam jutro wolne....

Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2014, 13:22

Kate 75, samira, caffe, Simba, mysza1975, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    przepraszam, że Wam truję ale muszę to z siebie wyrzucić......

Kate 75, caffe, Simba lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aga weź to wykorzystaj z premedytacją...ja taka rozdrażniona dzisiaj drogie koleżanki wezmą robótkę za mnie a ja się zrelaksuję...a one na wyścigi do tej robótki bo jak nie to wiesz myszy szczury i inne gryzonie je dopadną

bliska77, caffe, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    przepraszam, że Wam truję ale muszę to z siebie wyrzucić......
    ale nie przepraszaj! :)
    powiedz lasce ze myla jej sie gusta ze stanami emocjonalnymi, i jest to substancjalna roznica ;) i zadziwia Cie wielce ten fakt :) po czym pokrec glowa z wyrazem zatroskania na twarzy ;)

bliska77, caffe, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej kochane nie jestem wstanie nadgonić tego co piszecie ale ciesze sie,ze tyle tworzycie :D :D :D
    DObrego dnia i tygodnia Wam życze :D
    Mnie meczą mdłosci dzień i noc ale cóż trzeba to jakos przeżyc :)
    od niedzieli mam niskie ciśnienie i nie mam na nic sił do tego wzdecia i zaparcia ale jakoś sobie narazie radze. Boje sie za to czy maluszkowi bedzie biło serce a wizyta dopiero za tydzień w srode ale cóż juz bedzie mi taki lek cały czas towarzyszył trzeba z tym jakoś żyć.
    Czy są jakieś nowe zaciażone?????????????????????????
    Buziaki dla każdej z Was kochane pamietam o Was <3 <3 <3

Kate 75, Bursztyn, bliska77, samira, Reni, Dorka71, Bozia3, caffe, Simba, gosia7122, mysza1975, malgos741, megan8, Mango, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 28 stycznia 2014, 13:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorka71 wrote:
    aga weź to wykorzystaj z premedytacją...ja taka rozdrażniona dzisiaj drogie koleżanki wezmą robótkę za mnie a ja się zrelaksuję...a one na wyścigi do tej robótki bo jak nie to wiesz myszy szczury i inne gryzonie je dopadną
    to jest jedna, już kiedyś o niej pisałam, młodsza ode mnie o 9 lat, pracuje tu rok ja kilkanaście, na początku było wszystko ok, ale zaczyna sie coraz bardziej laska wyrabiać...... a jak ma coś zrobić to jest spanikowana jak diabli dziś juz rano ja pogoniłam

caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość

‹‹ 2284 2285 2286 2287 2288 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ