35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Simba wrote:Damy radę
tak jak pisałam, w tym cyklu jakoś nie robiłam sobie ciśnienia i nie wsłuchiwałam w każdy sygnał organizmu także z psycha tez lepiej. Może jestem na dobrej drodze do tego magicznego "odpuszczenia" które czyni cuda 
Oby, schiza ciazowa to ostatnia rzecz ktora tu chcemy na forum
Simba lubi tę wiadomość
-
No dobrze ze sie odezwalas bo juz sie dzisiaj o ciebie upominalamanna maria wrote:Witam dziewczynki ,wlasnie wrocilam ze szpitala caly tydzien mnie trzymali ,pomimo brania tabletek mialm wysokie cisnienie 180/100,zrobili mi duzo roznych badan,zostalam tez pozadnie nawodniona i odzywiona kroplowkami ,bo przez te mdlosci to nawet pic nie moglam.Cisnienie uregulowane ,mdlosci pozostaly.Z dzieckiem wszystko ok,jak robili mi usg to dzidzius dawal pogaz gimnastyki fajnie sie raczkoa po glowce glaskal tatus zachwycony z pokazu:-)
anna maria lubi tę wiadomość
-
Aniu, ciesze sie ze wszystko OKanna maria wrote:Witam dziewczynki ,wlasnie wrocilam ze szpitala caly tydzien mnie trzymali ,pomimo brania tabletek mialm wysokie cisnienie 180/100,zrobili mi duzo roznych badan,zostalam tez pozadnie nawodniona i odzywiona kroplowkami ,bo przez te mdlosci to nawet pic nie moglam.Cisnienie uregulowane ,mdlosci pozostaly.Z dzieckiem wszystko ok,jak robili mi usg to dzidzius dawal pogaz gimnastyki fajnie sie raczkoa po glowce glaskal tatus zachwycony z pokazu:-)
anna maria lubi tę wiadomość
-
Dyspensa udzielonaSimba wrote:Wynik meczu. Zielona kropka 0 - Czerwona kropka 1
Pani dr powiedziała ze wynik bety ujemny, także Reni...sorry...nie odpuszczasz
No i cóż - działamy dalej
PS Dr Bursztyn, proszę zatem o dyspense w diecie na ten w-end
rowniez wypije za Twoje zdrowie- solidarzyzuje sie z Toba
przykro mi z powodu bety, wierze ze nastepny cykl bedzie tym +
Simba, Myszonek, caffe, samira, grosza, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dyspensa udzielona
rowniez wypije za Twoje zdrowie- solidarzyzuje sie z Toba
przykro mi z powodu bety, wierze ze nastepny cykl bedzie tym +
i ja się solidaryzuję
tradycyjnie z Bushmilsem 
Bursztyn, Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
anna maria wrote:Dzieki Bursztyn ,u dzidzusia ok ,ale ja naprawde jestem strasznie oslabiona i wykonczona ciekawe kiedy mi to minie?
Jak dzidziuś pójdzie do szkoły. Albo przynajmniej jak go będzie można do sklepu posłać i ze śmieciami wysłać
Myszonek, mysza1975, Parka, Bursztyn, caffe, samira, Simba, Żanet, Kate 75, paszczakin, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
i jak zastosujesz Bozi system wynagradzania maluszka za sprzątanieanna maria wrote:Dzieki Bursztyn ,u dzidzusia ok ,ale ja naprawde jestem strasznie oslabiona i wykonczona ciekawe kiedy mi to minie?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 stycznia 2014, 18:27
-
Simba no to do następnego razu z wynikiem zielona kropka 1 a czerwona 0Simba wrote:Wynik meczu. Zielona kropka 0 - Czerwona kropka 1
Pani dr powiedziała ze wynik bety ujemny, także Reni...sorry...nie odpuszczasz
No i cóż - działamy dalej
PS Dr Bursztyn, proszę zatem o dyspense w diecie na ten w-end
caffe, Parka, Simba, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Trzymaj się, obyś jak najszybciej poczuła się dobrze. Cieszę się że z maleństwem wszystko ok.anna maria wrote:Witam dziewczynki ,wlasnie wrocilam ze szpitala caly tydzien mnie trzymali ,pomimo brania tabletek mialm wysokie cisnienie 180/100,zrobili mi duzo roznych badan,zostalam tez pozadnie nawodniona i odzywiona kroplowkami ,bo przez te mdlosci to nawet pic nie moglam.Cisnienie uregulowane ,mdlosci pozostaly.Z dzieckiem wszystko ok,jak robili mi usg to dzidzius dawal pogaz gimnastyki fajnie sie raczkoa po glowce glaskal tatus zachwycony z pokazu:-)
Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Cieszę się, ze smakowałoParka wrote:Ewa, mam wrazenie, ze ciagle cos wciągasz
i to same konkrety? Co drugi post to jakies żarełko ....
Wczoraj zrobilam zapiekanke wg przepisu Caffe z cidnych przepisow, syn prosil o dokladke. Ja jestem na diecie, wiec z powodu zawartosci makaronu, smietany i sera moglam ja tylko powachac. Kurde, jaki zapach w domu!!
Przepis rewelacja
A ja dzisiaj barszcz ukraiński i na kolację kaszanka
Gin mi kazał na podniesienie poziomu żelaza. Wątróbki zabronił.
Ja mam tak, że jak czegoś nie mogę jeść, to bym właśnie to zjadła. Ale jeśli muszę coś jeść, to mi się tego właśnie odechciewa, mimo, ze do tej pory to jadłam z chęcią
Parka, grosza, Alis, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
same konkretyParka wrote:Ewa, mam wrazenie, ze ciagle cos wciągasz
i to same konkrety? Co drugi post to jakies żarełko ....
Wczoraj zrobilam zapiekanke wg przepisu Caffe z cidnych przepisow, syn prosil o dokladke. Ja jestem na diecie, wiec z powodu zawartosci makaronu, smietany i sera moglam ja tylko powachac. Kurde, jaki zapach w domu!!
Przepis rewelacja
ze słodyczy najbardziej lubie śledzie
trudno, w ciąży mam sobie odmawiać? nic z tego
Parka lubi tę wiadomość
-
Wróciłam z wypadu "górskiego" było mroźno i pięknie i superowo.
A że internet bardzo kiepsko działał podczytywałam was tylko troszkę - teraz nadrobię
Miłego wieczorku
samira, Simba, Myszonek, Parka, Kate 75, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość