35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Viv78 wrote:tak

troche podróżowałam - więc ten dzisiejszy monitoring mocno spóźniony - ale ciałko żółte eleganckie jest, więc było co trzeba - a dodatkowo testy owu to potwierdziły no i czułam w środku że coś tam się dzieje - więc w przyszłym cyklu mogę sobie darować latanie na usg jeśli inne objawy wystąpią.
przede mną badanie hormonów, a potem "rurki" do przeczyszczenia.
grunt to mieć plan, więc w sumie jest ok
To jesteś zadowolona się nie dziwię
A możesz powiedzieć ile usg i w jakich dniach cyklu miałaś w monitoring bo ja się też wybieram ? -
oczywiście Kate,
najpierw byłam w 9. dc (pęcherzyk ~14 mm), później - w 16 dc (~24 mm) a że całe życie miałam cykle 28 dni (jak sie zaczeliśmy starać, to się wszystko rozregulowało niestety) - więc myśleliśmy z lekarzem że już wszystko będzie jasne. no ale okazało się że guzik z tego - jajo całe. więc miałam załamkę.
no i dzisiaj - potwierdzono że owulka była. myślę że to nastąpiło 17-18 dc, bo testy były ok, no i ovu też wtedy dało czerwoną krechę (+ to uczucie pączkowania w środku).
Kate 75, samira, malgos741, bliska77, Parka lubią tę wiadomość
-
Dzięki Viv za informację, bo idę się rozeznać do nowego gina i ciekawa jestem co powie, moja lekarka robiła tylko dwa usg w odstępie 4 dniowym, trochę mało jak dla mnie, choć mówiła ze jest ok pęcherzyk, ciałko żółte,endo itd.
Viv78, samira, bliska77 lubią tę wiadomość
-
Witam się dziewczynki.

Viv super że jajco pękło wiesz na czym stoisz.
Anna Maria dobrze że z dzieciątkiem jest ok i ciśnienie ci się unormowało, a mdłości w końcu ustąpią.
samira, Lucky, Kate 75, caffe, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyWitajcie,
Anna Maria, bardzo się cieszę, ze wszystko u WAS ok
, dbaj o WAS
Viv, teraz tylko należy trzymać kciuki za zielony finał cyklu
Wszystkim dziewczynom życzę miłego dnia
Lucky, samira, caffe, Parka, Bursztyn, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywiecie co, ostatnio jakoś strasznie opadłam z sił, przede wszystkim psychicznie, wszystkim bardzo sie przejmuje, spać po nocach nie mogę, w drugiej połowie lutego mój tata idzie na ustawianie tego urządzenia które mu wszczepili, w tym celu będą musieli zatrzymać mu akcję serca...., cholera budzę sie w nocy i myślę o tym, śnią mi się jakieś głupoty...szkoda gadać, mam nadzieję, ze niebawem ten stan minie
Lucky, Iwone, Kate 75, samira, caffe, Parka, Bursztyn, mysza1975, grosza, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hej dziewczęta
wczoraj cały dzień nie mogłam się zalogować na forum
ale zimnica, a podobno jajka lubią ciepło:) oby udało się coś wyhodować mimo niesprzyjających warunków
próbuję się dobić do gin na usg, ale podają mi jakieś kosmiczne terminy na marzec
trzymam kciuki za wszystkie siejące i oczekujące na zbiory
bliska77, Mango, Kate 75, malgos741, samira, caffe, Parka, Bursztyn, mysza1975, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga ściskam mocno
wiem, że nic to nie pomoże jak powiem 'nie martw się, będzie dobrze' ale wysyłam dużo dobrych myśli w Twoim kierunku
trzymaj się i dbaj o siebie
Tacie życzę dużo zdrowia
bliska77, samira, caffe, Kate 75, Parka, Myszonek, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywielkie dziękiLucky wrote:Aga ściskam mocno
wiem, że nic to nie pomoże jak powiem 'nie martw się, będzie dobrze' ale wysyłam dużo dobrych myśli w Twoim kierunku
trzymaj się i dbaj o siebie
Tacie życzę dużo zdrowia
jeśli chodzi o ciążę to momentami wydaje mi się, ze wcale w niej nie jestem... nie czuję ruchów, brzuch momentami jest zupełnie miękki jakby tam nic nie rosło, brzuch mnie boli jak na okres, jakaś głupia sie zrobiłam, z córką ewidentnie takich stanów nie miałam...
Lucky, podobno ma się ocieplić, w niektórych rejonach ma być juz na plusie, zatem wszystko na dobrej drodze, jajca będą miały dobre warunki
Wiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 09:44
Lucky, malgos741, samira, caffe, Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam się z mroźnej wsi !

Dobrego dnia dla wszystkich
Aguś obawy o naszych najbliższych to rzecz normalna, ale postaraj się myśleć pozytywnie i że się wszystko uda i będzie dobrze. Przytulam
bliska77, Lucky, Parka, Bursztyn, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam

Aga musi być dobrze, każda ciąża jest inna. Mam nadzieję że operacja u Twojego taty przebiegnie sprawnie i bez komplikacji.
U mnie -12, lodowaty wiatr i przebłyski słońca.
bliska77, Lucky, caffe, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Aga trzymaj się będzie dobrze grunt to pozytywne myślenie i na pewno tata trochę wydobrzał po tym szpitalu bo najlepiej dochodzi się w domku
bliska77, Lucky, samira, caffe, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
Za to mój kotek na śniadanie wcina ze mną zupę pomidorową z makaronem.
bliska77, Lucky, samira, caffe, Parka, Bursztyn lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
kariotypy ok
mutacja MTHFR
-
nick nieaktualnydziękuję dziewczyny, na Was zawsze można liczyć
u nas -10 i cholerny wiatr, jeśli ustanie, muszę iść koniecznie na jakiś spacer po pracy i przedszkolu, bo zwariuję
Małgoś, wspólne śniadanie najlepiej smakuje, nawet jeśli jest obiadowe, widzę, ze Ty i Twój kotek lubicie taką samą zupkę jak ja
caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
O własnie myślałam ostatnio o Izie
pojawiła się na chwile i znowu zniknęła 
p.s. dzień dobryWiadomość wyedytowana przez autora: 30 stycznia 2014, 10:02
polarmiś, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość