35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyjak będziesz miała okazję, pozdrów Izę i żyz dużo sił i wytrwałościpolarmiś wrote:Te ktore pamietaja- macie pozdrowienia od Izy37- zawiesila staranka,. Ma ciezko chorego rodzica wiec wszystko poszlo na boczny tor.
polarmiś, caffe lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnywłaśnie wczoraj o Izie myślałam,zdrówka dla jej rodzica

Aga na pewno zabieg przebiegnie pomyślnie u taty
a sny to ja teraz mam dziwne możne to przed terminem @ (mam z obliczeń na 3-4 luty)nerw się włącza
caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry kobietki
To prawda zimnica okropna na dworze - zawiesiłam spacery i liczę dni do wiosny.
Rozpuściłam moją córunię na maxa - a teraz nie daję rady. Gdy nie ma kogoś przy sobie to daje popalić - ostatnio nie reagowałam na płacz, ale serce ściska....efekt późnego macierzyństwa eeeh...
Aga - wierz ,że wszystko będzie dobrze i tak będzie. Podobno każda ciąża jest inna więc nie ma się co przejmować.
Anna Maria - super ,że wszystko dobrze
Pozdrawiam i życzę miłego dnia
samira, Kate 75, bliska77, Mango, Simba, Bursztyn, caffe, megan8, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny(od 16dc brałam d u p k a przez osiem dni ,skończył się i miałam brać lutkę do wczoraj żeby było 10dni) ale zdecydowałam że lutkę przedłużam do niedzieli a w poniedziałek robię testa ,i już się boję wyniku
bliska77, Parka, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samira, ale w jakim celu przedłużasz luteinę? Przecież się bierze przez 10 dni, potem teścior i odstawiasz, bo jak nic z tego, to po cholerę przedłużać sztucznie cykl? Lepiej szybciej zacząć od nowa...
Kate 75, samira, bliska77, Bursztyn, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnybyłam dzis u ogólnej po leki bo się skończyły i przy okazji zobaczyła gardło i osłuchała ,oskrzela ok. ale gardło troszkę czerwone ,dała coś do płukania tylko,a teraz jeszcze muszę się zapisać znów do laryngolog po skierowanie na badanie czy grzybek sobie poszedł czy nadal mnie truje,smarowałam ta nystatyna ale nie tak regularnie ,no zobaczymy jak to będzie...gardło mnie troszkę pobolewa i pokasłuje czasami ale tylko str. prawa jak zwykle ech jak nie urok boży to sraczka
Kate 75, bliska77, caffe lubią tę wiadomość
-
Bozia - na razie nie. Po pierwsze cc , po którym trzeba odczekać ok. ( 18 miesięcy - 9 po porodzie i 9 ewentualnej ciąży , a więc starania najwcześniej w lipcu ) po drugie zmęczenie i niewyspanie - muszę trochę dojść do siebie.
Cykle jak u 18latki - co 28 dni , zero plamień przed @( walczyłam z nimi 9 lat, śluz rozciągliwy zawsze był wodnisty - organizm zwariował po ciąży, a hormony się ustabilizowały. Odganiam męża i trzymam na odległość, zresztą sam jak słyszy płodne to ucieka hi..hi.. Nasza córunia jeszcze musi poczekać na rodzeństwo , a rodzice dojrzeć do decyzjiBozia3 wrote:Angela - szykuj się na kolejną dzidzię - wróć tu do nas i od nowa działaj, bo Lenka potrzebuje rodzeństwa...
samira, Bozia3, polarmiś, Kate 75, bliska77, Reni, Mango, Bursztyn, Iwone, caffe, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Samira, ale w jakim celu przedłużasz luteinę? Przecież się bierze przez 10 dni, potem teścior i odstawiasz, bo jak nic z tego, to po cholerę przedłużać sztucznie cykl? Lepiej szybciej zacząć od nowa...
bo w poniedziałek będzie pewniejszy a teraz jest dopiero 11dpo i może nie wyjść na razie a na betę nie mam obecnie miedzi ...
bliska77 lubi tę wiadomość
-
samirka - wykres piękny - może to właśnie ten cykl - trzymam kciukisamira wrote:(od 16dc brałam d u p k a przez osiem dni ,skończył się i miałam brać lutkę do wczoraj żeby było 10dni) ale zdecydowałam że lutkę przedłużam do niedzieli a w poniedziałek robię testa ,i już się boję wyniku

samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyoby @ nie przyszłasamira wrote:właśnie wczoraj o Izie myślałam,zdrówka dla jej rodzica

Aga na pewno zabieg przebiegnie pomyślnie u taty
a sny to ja teraz mam dziwne możne to przed terminem @ (mam z obliczeń na 3-4 luty)nerw się włącza
samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
samirko - o tak chłopczyk by się przydał - fajnie jest mieć parkę
Bozia3, bliska77, Mango, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moja gwiazdka śpi - jestem w szoku, że tak długo ( ale fajnie z Wami pogadać) - w okresach aktywności mogę tylko pomarzyć o forum , a wieczorem marzę o poduszce
bliska77, Kate 75, samira, caffe, Andzia33 lubią tę wiadomość