35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
spadam budzi się
Mango lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAngela, znam to z autopsjiangela wrote:Moja gwiazdka śpi - jestem w szoku, że tak długo ( ale fajnie z Wami pogadać) - w okresach aktywności mogę tylko pomarzyć o forum , a wieczorem marzę o poduszce
, moja córka praktycznie od pierwszych dni nie uznawała snu w ciagu dnia
samira, caffe, angela lubią tę wiadomość
-
Witajcie
U nas pada snieg!!!
Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie 
Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic
Angela, super
Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie
Samira, kciuki trzymam zeby test byl +
Simba, bliska77, Kate 75, samira, caffe, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło
bliska77, Kate 75, samira, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Trzymam kciuki, rzeczywiscie najlepiej wypytaj o wszystko co tylko Ci przychodzi do glowy. Oby bylo po Twojej mysli... &&&ania.g wrote:Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło

bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Witajcie
U nas pada snieg!!!
Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie 
Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic
Angela, super
Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie
Samira, kciuki trzymam zeby test byl +
Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade
Bursztyn, bliska77, ania.g lubią tę wiadomość
-
tak, niestety znam, wlasnienajgorsza jest ta wilgoc, wrazenie ze szpikiem mam takie samo jak Ty.Simba wrote:Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade
Szkoda tylko ze ten sniezek tak szybko sie topi.
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Parka wrote:Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @
Ale co tam
No widzisz? Tylko sie cieszyc - nie bedziesz miec @ w pracy
bliska77, Parka, Żanet lubią tę wiadomość
-
Rozumiem Cie, pewnie imnie takie mysli przychodzilyby do glowy. Ale scenariusze czasami nieoczekiwanie sie zmieniaja i zycie zaskakujeParka wrote:Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @
Ale co tam
bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dziewczynki, mam pytanie, glupawe pewnie troche, ale coz
otoz: zrobilam teraz test owulacyjny i jest usmiechnieta buzka
a patrzac na moj wykres mysle ze owu zaznaczy mi za pare dni owulacje w dniu dzisiejszym- bo jest spadek temp, podejrzewam ze jutro powinien byc skok jesli oczywiscie wszystko zadziala tak jak powinno. I teraz jak to odniesc do testu, skoro na ulotce pisza ze owulacje powinn nastapic w ciagu 24-36 godz. od dodatniego testu? A z kolei Ovu mowi, ze owulka moze nastapic w tym samym dniu nawet co pozytywny test?
samira, bliska77, Parka, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość