X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam budzi się

Mango lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Moja gwiazdka śpi - jestem w szoku, że tak długo ( ale fajnie z Wami pogadać) - w okresach aktywności mogę tylko pomarzyć o forum , a wieczorem marzę o poduszce
    Angela, znam to z autopsji :-), moja córka praktycznie od pierwszych dni nie uznawała snu w ciagu dnia ;-)

samira, caffe, angela lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro dyspensa, to wrzucilam przepis na pro-zdrowotne muffinki z bananami ;)

Bursztyn, bliska77, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    U nas pada snieg!!! :) Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie :)

Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic <3

Angela, super :)

Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie :)

Samira, kciuki trzymam zeby test byl + :)

Simba, bliska77, Kate 75, samira, caffe, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w ten śniezny poranek.
    Niestety, wszystkie wczorajsze "objawy" ciazowe mozna sobie ....., tempka daje nura w dół. A niech to ...

Kate 75, samira, caffe, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło :)

bliska77, Kate 75, samira, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło :)
    Trzymam kciuki, rzeczywiscie najlepiej wypytaj o wszystko co tylko Ci przychodzi do glowy. Oby bylo po Twojej mysli... &&&

bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g to dobry pomysł - bo potem na miejscu wszystko ulatuje i połowa pytań przepada...

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    U nas pada snieg!!! :) Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie :)

Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic <3

Angela, super :)

Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie :)

Samira, kciuki trzymam zeby test byl + :)

Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
    Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade :)

Bursztyn, bliska77, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g, powodzenia, i bardzo dobry omysl z lista pytan.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niestety, wszystkie wczorajsze "objawy" ciazowe mozna sobie ....., tempka daje nura w dół. A niech to ...

Taki dol to nie dol ;)

Parka lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
    Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade :)
    tak, niestety znam, wlasnienajgorsza jest ta wilgoc, wrazenie ze szpikiem mam takie samo jak Ty.
    Szkoda tylko ze ten sniezek tak szybko sie topi.

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    troche przesadzasz z tym dolem :)

bliska77, Simba, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, mimo wszystko czekamy ;-)
    Ania, trzymam kciuki za wyniki i wizytę, oby była konkretna i owocna ;-)
    Bursztynku, dziękuję ;-)

ania.g, Bursztyn, samira, caffe, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Taki dol to nie dol ;)

Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @
    Ale co tam :)

bliska77, samira, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taką chcialam Polarmiśkowi zrobic przyjemnosc, zeby choc raz z testem sie pokazac ;)

Simba, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczęta:) zdam relację po wizycie. A teraz wracam do pracy rozmyślając nad pytaniami.

bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @

No widzisz? Tylko sie cieszyc - nie bedziesz miec @ w pracy ;)

bliska77, Parka, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Rozumiem Cie, pewnie imnie takie mysli przychodzilyby do glowy. Ale scenariusze czasami nieoczekiwanie sie zmieniaja i zycie zaskakuje :)

bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, mam pytanie, glupawe pewnie troche, ale coz ;) otoz: zrobilam teraz test owulacyjny i jest usmiechnieta buzka :) a patrzac na moj wykres mysle ze owu zaznaczy mi za pare dni owulacje w dniu dzisiejszym- bo jest spadek temp, podejrzewam ze jutro powinien byc skok jesli oczywiscie wszystko zadziala tak jak powinno. I teraz jak to odniesc do testu, skoro na ulotce pisza ze owulacje powinn nastapic w ciagu 24-36 godz. od dodatniego testu? A z kolei Ovu mowi, ze owulka moze nastapic w tym samym dniu nawet co pozytywny test?

samira, bliska77, Parka, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ