X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • angela Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    spadam budzi się

Mango lubi tę wiadomość

[img][/img]ex2btv7310kr6qnr.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    angela wrote:
    Moja gwiazdka śpi - jestem w szoku, że tak długo ( ale fajnie z Wami pogadać) - w okresach aktywności mogę tylko pomarzyć o forum , a wieczorem marzę o poduszce
    Angela, znam to z autopsji :-), moja córka praktycznie od pierwszych dni nie uznawała snu w ciagu dnia ;-)

samira, caffe, angela lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Skoro dyspensa, to wrzucilam przepis na pro-zdrowotne muffinki z bananami ;)

Bursztyn, bliska77, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    U nas pada snieg!!! :) Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie :)

Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic <3

Angela, super :)

Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie :)

Samira, kciuki trzymam zeby test byl + :)

Simba, bliska77, Kate 75, samira, caffe, megan8, angela, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się z Wami w ten śniezny poranek.
    Niestety, wszystkie wczorajsze "objawy" ciazowe mozna sobie ....., tempka daje nura w dół. A niech to ...

Kate 75, samira, caffe, malgos741, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło :)

bliska77, Kate 75, samira, caffe, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Plan na dziś: po pracy odbiór wyników hist.pat a potem kurs do Warszawy do nowego lekarza na 19:00. Ciekawa jestem co od niego usłyszę. Chyba sobie zrobię listę pytań przed wizytą. Fajnie by było dostać od niego zielone światło :)
    Trzymam kciuki, rzeczywiscie najlepiej wypytaj o wszystko co tylko Ci przychodzi do glowy. Oby bylo po Twojej mysli... &&&

bliska77, ania.g, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g to dobry pomysł - bo potem na miejscu wszystko ulatuje i połowa pytań przepada...

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Witajcie
    U nas pada snieg!!! :) Prawdziwy! Pierwszy ! W zeszlym roku nawet raz nie spadl, ale fajnie :)

Aga, normalne sa stany lekowe, a w ciazy moga sie nasilac, zreszta co Ci bede mowic- sama pewnie dobrze o tym wiesz. Wierze ze z Tata bedzie wszystko dobrze, trzeba myslec pozytywnie i jemu tez takie myslenie zaszczepic <3

Angela, super :)

Simba, fajne te muffinki i nawet duspensy nie potrzeba na nie, zdrowotne sa przeciez calkowiecie :)

Samira, kciuki trzymam zeby test byl + :)

Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
    Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade :)

Bursztyn, bliska77, ania.g lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ania.g, powodzenia, i bardzo dobry omysl z lista pytan.

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Niestety, wszystkie wczorajsze "objawy" ciazowe mozna sobie ....., tempka daje nura w dół. A niech to ...

Taki dol to nie dol ;)

Parka lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Tu niestety nie pada, ale jest k.rewsko zimno przy 5 na plusie. Pewnie tez znasz ten klimat - niby na plusie ale z wilgocia 100 procentowa. Mam wrazenie ze zimno wchodzi mi w szpik kostny.
    Te muffinki w smaku jakies bardzo szalowe nie sa, ale na napad ochoty na slodkie daja rade :)
    tak, niestety znam, wlasnienajgorsza jest ta wilgoc, wrazenie ze szpikiem mam takie samo jak Ty.
    Szkoda tylko ze ten sniezek tak szybko sie topi.

Simba lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    troche przesadzasz z tym dolem :)

bliska77, Simba, Parka lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, mimo wszystko czekamy ;-)
    Ania, trzymam kciuki za wyniki i wizytę, oby była konkretna i owocna ;-)
    Bursztynku, dziękuję ;-)

ania.g, Bursztyn, samira, caffe, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Taki dol to nie dol ;)

Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @
    Ale co tam :)

bliska77, samira, caffe, malgos741 lubią tę wiadomość

• Parka Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A taką chcialam Polarmiśkowi zrobic przyjemnosc, zeby choc raz z testem sie pokazac ;)

Simba, bliska77, polarmiś, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczęta:) zdam relację po wizycie. A teraz wracam do pracy rozmyślając nad pytaniami.

bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Dziękuję za pozytywne myslenie. Niestety ja juz ten scenariusz u siebie znam : jutro stopien w dół, pojutrze dwa stopnie w dół, a w niedzielę @

No widzisz? Tylko sie cieszyc - nie bedziesz miec @ w pracy ;)

bliska77, Parka, Żanet lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka wrote:
    Rozumiem Cie, pewnie imnie takie mysli przychodzilyby do glowy. Ale scenariusze czasami nieoczekiwanie sie zmieniaja i zycie zaskakuje :)

bliska77, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 30 stycznia 2014, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczynki, mam pytanie, glupawe pewnie troche, ale coz ;) otoz: zrobilam teraz test owulacyjny i jest usmiechnieta buzka :) a patrzac na moj wykres mysle ze owu zaznaczy mi za pare dni owulacje w dniu dzisiejszym- bo jest spadek temp, podejrzewam ze jutro powinien byc skok jesli oczywiscie wszystko zadziala tak jak powinno. I teraz jak to odniesc do testu, skoro na ulotce pisza ze owulacje powinn nastapic w ciagu 24-36 godz. od dodatniego testu? A z kolei Ovu mowi, ze owulka moze nastapic w tym samym dniu nawet co pozytywny test?

samira, bliska77, Parka, Kate 75, Mango, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2300 2301 2302 2303 2304 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza - najnowsze odkrycia nauki i perspektywy leczenia

W miesiącu świadomości endometriozy, dzielimy się z Wami nowymi odkryciami, które stają się źródłem nadziei. Badania nad genami i mikrobiomem oferują potencjalne klucze do lepszych terapii. Zobacz, jak nauka prowadzi nas ku lepszemu zrozumieniu i leczeniu tej trudnej choroby.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ