35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Parka wrote:to skąd ten skok tempki? Pytałaś gina na monitoringu? Jest na to jakieś wyjaśnienie?
Ja też się zastanawiam. Pytałam, ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi. Gin twierdz, że skoro mam 25-26 cykle, to jeżeli w 19 dc pęcherzy miał tylko 16 mm, to na pewno nie zdąży urosnąć i pęknąć.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
żeby wstawić wykres, przejdź do swojego bieżącego wykresu i kliknij pod wykresem "Udostępnij wykres", potem wejdź w zakładkę "miniatura" i kliknij "kopiuj". Wejdź w ustawienia (obok wiadomości i wylogowania w prawym górnym rogu) i tam w zakładce "społeczność" pojawi się "Twój podpis na forum" - tam powinien pojawić się link do Twojego wykresu, jak nie, to go wklej (bo nie pamiętam, czy on się automatycznie pojawi po tym, jak wcześniej kopiowałaś, jak nie, to prawym przyciskiem myszy wlej)
Kate 75 lubi tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Ja też się zastanawiam. Pytałam, ale nie dostałam jednoznacznej odpowiedzi. Gin twierdz, że skoro mam 25-26 cykle, to jeżeli w 19 dc pęcherzy miał tylko 16 mm, to na pewno nie zdąży urosnąć i pęknąć.
Czytałam pod Twoim wykresem co pisała Polarmiśka - mogła mieć rację, wygląda po wykresie, że pęcherzyk jeszcze miał szanse pęknąć, wyjątkowo owu mogła być później, wyjaśni się po tym ile będzie trwał ten cykl u Ciebie
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Kate 75 wrote:Przykro mi Parko

Dzięki :*
Przyglądam się właśnie Mikroskopom owulacyjnym Donna (fertilcontrol) i Afrodyta i zastanawiam się, czy nie kupić. Czy któraś z Was dziewczynki ma doświadczenie z tym sprzętem?
Nie wychodzą mi testy paskowe (za dlugo pozytywne), to moze ze śliny by wyszły. Mam niereguralne cykle i w tym sęk. W tym miesiacu poszlam na monitoring to okazalo sie, ze owu juz byla, wiec tylko jedno
no i moze nie trafione.
malgos741, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziewczeta
Mielismy wczoraj gosci, fajnie bylo
Dzis slonce, magicznie!
oby jak nadluzejsie utrzymalo
Dzis chyba ktos mial testowac, o ile pamiec mnie nie myli....?
Kate 75, Parka, samira, malgos741, gosia7122, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie mialam do czynienia z mikroskopem, wiec nie moge sie wypowiedziec. Ale zainwestuj moze w testy owulacyjne cyfrowe- te z usmiechnieta buzka (Clearblue). Jasny i czytelny wynik, nie trzeba niczego interpretowac. Nie chce bron boze uprawiac jakiejss reklamy ale u mnie sie zawsze sprawdzaly.Parka wrote:Dzięki :*
Przyglądam się właśnie Mikroskopom owulacyjnym Donna (fertilcontrol) i Afrodyta i zastanawiam się, czy nie kupić. Czy któraś z Was dziewczynki ma doświadczenie z tym sprzętem?
Nie wychodzą mi testy paskowe (za dlugo pozytywne), to moze ze śliny by wyszły. Mam niereguralne cykle i w tym sęk. W tym miesiacu poszlam na monitoring to okazalo sie, ze owu juz byla, wiec tylko jedno
no i moze nie trafione.
Parka, samira, ania.g lubią tę wiadomość