35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:No to ja wklejam wykres z spadkiem tempki o 0,3 st. w dniu pozytywnego testu.
Parko wszystko jest możliwe
https://ovufriend.pl/wykres,1a9e4ea33a052793bc4aa057b1451e12.html
O ja nie mogę, a mój pierwszy mocz juz wysikany...
Kate, kochana jestes :*
Kate 75, Sabina, Mango, malgos741, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ja sie budze bez budzika na czas mierzenia, ale mam to w fl, po skoku tempki, bo sie nakrecam, ze skoczyla i moze udalo sie zajsc. Potem zasypiam, jezeli to weekend.
W pierwszej fazie cyklu sypiam normalnie i nie budze sie na mierzenie, czyli wszystko jednak w głowie siedzi...
Może nie dopisałam wyraźnie, u mnie też fiksacja jest w fl, zaczyna się tak po wyznaczeniu owulki ok. 4 dpo, dlatego chciałabym po wyznaczeniu owu nie mierzyć, albo co drugi dzień.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 11:52
Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość
-
Witam,dziewczyny wczoraj miałam 8dc,od początku cyklu biorę wiesiołek-oeparol 2*2 i wczorj wieczo myslałam,ze umrę z bólu brzucha,strasznie bolało,wiem,ze bierze sie go do owulacji,ale mam daleko jescze,dziś nie wziełam.Nie wiem odrzucić go,czy zmniejszyć dawki.Kupiłam też conceive plus i od dziś zaczynamy przygodę.Prosze tez o radę-kochać sie codziennie,czy raczej co drugi dzień,wszędzie zdania podzielone,co myślicie?jestem pełna nadziei,mąż na spacerze,dotlenia organizm(pali papierosy!)czarnina sie gotuje:) ps.po tym wiesiołku jedyny ratunek-dwie nospy.pozdrawiam
Kate 75, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnywitam dziewczęta
Kate i Parka ta laska dynamiczna ona jest na ogólnym forum na wątku który stworzyłam z lista lutowych testujących i miała tez wcześniej jak widać testy negatywne a robiła taki jak ja bardzo czuły 10 a w dniu pozytywu z czułością 25 i pozytyw a i właśnie jeszcze taki spadek
nawet mnie pocieszała pod wykresem ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 12:07
Kate 75, Parka, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no to rzeczywiscie...Parka wrote:Bursztynku, Sprawdzilam te testy, jest ich 10 za ok. 20£, a mikroskopy sa Za 89 zł na 2 lata.
Moje 3 ostatnie cykle wykazaly taka rozbieznosc w dniach owulki: 29, 24 i 17 dc. Chyba wniosek nasuwa sie sam, ze nawet 10 testow moze u mnie nie starczyc na 1 cykl, gdybym zaczela testowac od 16 dc, a owulka przyszlaby dopiero 29 dc. Kurcze, jaka paskuda z takimi cyklami. Na monitoring usg tez mozna chodzic i chodzic i nabijac kase ginowi. To sa cykle dla bogaczy

Parka lubi tę wiadomość
-
zmniejsz dawke wieska, a co do sexu to ponoc najlepiej co 2 dzien (niektorzy uwazaja ze 3 dni przerwy sa jeszcze lepsze). Ale ja sie nie powinnam wypowiadac, bo stracilam dziewctwo 3 dni temuMonia37 wrote:Witam,dziewczyny wczoraj miałam 8dc,od początku cyklu biorę wiesiołek-oeparol 2*2 i wczorj wieczo myslałam,ze umrę z bólu brzucha,strasznie bolało,wiem,ze bierze sie go do owulacji,ale mam daleko jescze,dziś nie wziełam.Nie wiem odrzucić go,czy zmniejszyć dawki.Kupiłam też conceive plus i od dziś zaczynamy przygodę.Prosze tez o radę-kochać sie codziennie,czy raczej co drugi dzień,wszędzie zdania podzielone,co myślicie?jestem pełna nadziei,mąż na spacerze,dotlenia organizm(pali papierosy!)czarnina sie gotuje:) ps.po tym wiesiołku jedyny ratunek-dwie nospy.pozdrawiam
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 12:12
megan8, Parka, Mango, Kate 75, Niuta, Simba, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:witam dziewczęta
Kate i Parka ta laska dynamiczna ona jest na ogólnym forum na wątku który stworzyłam z lista lutowych testujących i miała tez wcześniej jak widać testy negatywne a robiła taki jak ja bardzo czuły 10 a w dniu pozytywu z czułością 25 i pozytyw a i właśnie jeszcze taki spadek
Wiem Samirko, że prowadzisz ten wątek i z tego wątku mam ten wykres.
Od jakiegoś czasu śledzę sobie wątki grudniowe, styczniowe i lutowe mamusie tak dla pocieszenia, że jednak wielu dziewczynom się udaje
samira, Parka, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Monia37 wiesiołek może powodować skurcze, w związku z tym tak jak radzi Bursztyn zmniejsz dawkę i zobacz czy przejdzie.

A co współżycia zdania są podzielone, jedni radzą co drugi dzień, drudzy codziennie, dodatkowo wstrzemięźliwość kilku dniowa, przed okresem starań w okresie około owulacyjnym
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 12:16
Bursztyn, samira, Parka, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Witaj,a skąd pewność że to bóle od wiesiołka? Ja go biorę któryś już cykl i nie miałam żadnych problemów za to śluz bardzo się poprawił. Większość zaleca zbliżenia co drugi dzień. Powodzenia.Monia37 wrote:Witam,dziewczyny wczoraj miałam 8dc,od początku cyklu biorę wiesiołek-oeparol 2*2 i wczorj wieczo myslałam,ze umrę z bólu brzucha,strasznie bolało,wiem,ze bierze sie go do owulacji,ale mam daleko jescze,dziś nie wziełam.Nie wiem odrzucić go,czy zmniejszyć dawki.Kupiłam też conceive plus i od dziś zaczynamy przygodę.Prosze tez o radę-kochać sie codziennie,czy raczej co drugi dzień,wszędzie zdania podzielone,co myślicie?jestem pełna nadziei,mąż na spacerze,dotlenia organizm(pali papierosy!)czarnina sie gotuje:) ps.po tym wiesiołku jedyny ratunek-dwie nospy.pozdrawiam
Parka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
Monia37 wrote:Witam,dziewczyny wczoraj miałam 8dc,od początku cyklu biorę wiesiołek-oeparol 2*2 i wczorj wieczo myslałam,ze umrę z bólu brzucha,strasznie bolało,wiem,ze bierze sie go do owulacji,ale mam daleko jescze,dziś nie wziełam.Nie wiem odrzucić go,czy zmniejszyć dawki.Kupiłam też conceive plus i od dziś zaczynamy przygodę.Prosze tez o radę-kochać sie codziennie,czy raczej co drugi dzień,wszędzie zdania podzielone,co myślicie?jestem pełna nadziei,mąż na spacerze,dotlenia organizm(pali papierosy!)czarnina sie gotuje:) ps.po tym wiesiołku jedyny ratunek-dwie nospy.pozdrawiam
Tez bralam oeparol i nigdy az tak na mnie nie zadzialal, a tego typu bole brzucha przypisuję owu, ale wiem to zwykle wstecz, bo ostatniego dnia plodnego sluzu tez mnie brzuch boli (tak jakby pecznieje). I nastepenego dnia znika sluz i znika bol brzucha, a jest skok tempki
Bursztyn, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Ja też tak mam i zawsze jak wykonam w taki dzień test owu to jest pozytywny.Parka wrote:Tez bralam oeparol i nigdy az tak na mnie nie zadzialal, a tego typu bole brzucha przypisuję owu, ale wiem to zwykle wstecz, bo ostatniego dnia plodnego sluzu tez mnie brzuch boli (tak jakby pecznieje). I nastepenego dnia znika sluz i znika bol brzucha, a jest skok tempki
Parka lubi tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
samira wrote:witam dziewczęta
No, no, ja mam w szufladzie test z czuloscia 25, ale nie mam juz porannego moczu
. Test moglabym zrobic, ale mocz juz jest rozrzedzony, chyba, ze trzymac do popoludnia, troche sie zagesci (sorry za opisy). Disiaj mam 14 dpo.
Moze jednak pozostac przy wersji "niedzielna @ nie przyjdzie" i zrobic jutro rano, jezeli tempka nie spadnie jeszcze bardziej?
Bursztyn, ania.g, samira, Kate 75, Mango, malgos741, Sabina, Simba, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Tez bralam oeparol i nigdy az tak na mnie nie zadzialal, a tego typu bole brzucha przypisuję owu, ale wiem to zwykle wstecz, bo ostatniego dnia plodnego sluzu tez mnie brzuch boli (tak jakby pecznieje). I nastepenego dnia znika sluz i znika bol brzucha, a jest skok tempki
A ja przy max. dawce oeparolu napisanej na opakowaniu miałam dość silne skurcze i zmniejszyłam w tym cyklu dawkę, skurcze moim zdaniem nie związane z owulką
Biorę wiesiołek od 1 do 10 dnia cyklu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 12:27
Parka lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:No, no, ja mam w szufladzie test z czuloscia 25, ale nie mam juz porannego moczu
. Test moglabym zrobic, ale mocz juz jest rozrzedzony, chyba, ze trzymac do popoludnia, troche sie zagesci (sorry za opisy). Disiaj mam 14 dpo.
Moze jednak pozostac przy wersji "niedzielna @ nie przyjdzie" i zrobic jutro rano, jezeli tempka nie spadnie jeszcze bardziej?
Jeżeli już tyle wytrzymałaś poczekałabym do jutra
Parka lubi tę wiadomość
-
Ja biore podobnie i poprawa sluzu jest, nawet jak owu przychodzi poznoKate 75 wrote:A ja przy max. dawce oeparolu napisanej na opakowaniu miałam skurcze i zmniejszyłam w tym cyklu dawkę

Biorę wiesiołek od 1 do 10 dnia cyklu.
malgos741 lubi tę wiadomość
-
rozumiem ze masz ogromna ochote zrobic jednak ten test dzisiajParka wrote:Niedzielna @ moze byc leniwa i wolno sie rozkrecac

To rob!
przeciwskazan nie ma
zageszczaj mocz a my bedziemy trzymac kciuki kciuki 
Parka, malgos741, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość