35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyParka wrote:No, no, ja mam w szufladzie test z czuloscia 25, ale nie mam juz porannego moczu
. Test moglabym zrobic, ale mocz juz jest rozrzedzony, chyba, ze trzymac do popoludnia, troche sie zagesci (sorry za opisy). Disiaj mam 14 dpo.
Moze jednak pozostac przy wersji "niedzielna @ nie przyjdzie" i zrobic jutro rano, jezeli tempka nie spadnie jeszcze bardziej?
jak coś to lepiej zrobić jutro z porannego pewniejszy ,u mnie ten wczorajszy niby mocz gęsty ale nie poranny a chyba o to chodzi ze przez cała noc stężenie HCG zbiera się i jest go nad ranem najwięcej
Kate 75, Parka, malgos741, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jak coś to lepiej zrobić jutro z porannego pewniejszy ,u mnie ten wczorajszy niby mocz gęsty ale nie poranny a chyba o to chodzi ze przez cała noc stężenie HCG zbiera się i jest go nad ranem najwięcej

Dokładnie tak jak mówisz, powtórz test jutro rano
Parka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:rozumiem ze masz ogromna ochote zrobic jednak ten test dzisiaj

To rob!
przeciwskazan nie ma
zageszczaj mocz a my bedziemy trzymac kciuki kciuki 
Uhm, ale wszystkie obiektywne babeczki wypowiedzialy sie, ze jutro
Ja sie juz sama pogubilam, bo ten wykres Dynamicznej podzialal na mnie jak plachta na byka
mam jeszcze pare godzin do zageszczenia, to jeszcze sprawe przemysle
I czy to musi byc takie trudne?!

samira, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
samira wrote:jak coś to lepiej zrobić jutro z porannego pewniejszy ,u mnie ten wczorajszy niby mocz gęsty ale nie poranny a chyba o to chodzi ze przez cała noc stężenie HCG zbiera się i jest go nad ranem najwięcej

Oki, kolejne zdanie, ze jutro
dzięki
-
nick nieaktualnyja bym zrobiła jutroParka wrote:Uhm, ale wszystkie obiektywne babeczki wypowiedzialy sie, ze jutro

Ja sie juz sama pogubilam, bo ten wykres Dynamicznej podzialal na mnie jak plachta na byka

Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
ja tez sie wypowiedzialam, ze lepiej jutroParka wrote:Uhm, ale wszystkie obiektywne babeczki wypowiedzialy sie, ze jutro

ale jesli ma Cie to meczyc, to chrzan domniemany obiektywizm i sikaj smialo
przemysl jeszcze w trakcie zageszczania, a potem podejmiesz decyzje
chociaz mnie sie wydaje, ze i tak juz podjelas
Parka, samira, Simba, mysza1975 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Uhm, ale wszystkie obiektywne babeczki wypowiedzialy sie, ze jutro

Parko chyba Cię nakręciłam tym wykresem, a nie to było moim celem, chciałabym dodać otuchy, że sztywnych reguł nie ma, bo sama czasami się tak pocieszam, a czekanie zawsze jest trudne w naszych okolicznościach starań
Parka, samira, malgos741, Sabina lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:Parko chyba Cię nakręciłam tym wykresem, a nie to było moim celem, chciałabym dodać otuchy, że sztywnych reguł nie ma, bo sama czasami się tak pocieszam, a czekanie zawsze jest trudne w naszych okolicznościach starań

Kate, dodalas otuchy,naprawde
Znasz moja postawe wzgledem testow, wiec to bylo chwilowe wahanie , a tak naprawde zal, ze testu nie zrobilam dzisiaj rano. I dlatego poczekam do jutra
Kate 75, Bursztyn, samira, Viv78, malgos741 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Kate, dodalas otuchy,naprawde

Znasz moja postawe wzgledem testow, wiec to bylo chwilowe wahanie , a tak naprawde zal, ze testu nie zrobilam dzisiaj rano. I dlatego poczekam do jutra
To trzymam kciuki
Parka, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyU mnie w cyklach z wiesiolkiem silne bole skurczowe macicy ale inne od miesiaczkowcy. Od dluzszego cAsu nie boire.ania.g wrote:Witaj,a skąd pewność że to bóle od wiesiołka? Ja go biorę któryś już cykl i nie miałam żadnych problemów za to śluz bardzo się poprawił. Większość zaleca zbliżenia co drugi dzień. Powodzenia.
grosza, Kate 75, Parka lubią tę wiadomość