35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
dokup rekawice i krem do rakMango wrote:Ale ja mam delikatne dłonie

albo wynajmij spychacz
mozliwosci jest wiele, tylko bierz sie do zakopywania tego dola 
a propos- wiadomo juz kiedy wyznaczyli Ci date zabiegu?
wredna jestem, wiem
ale Ciebie trzeba dociskac zeby efekty byly
Mango, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mango wrote:Za takie marudzenie mój M też mnie opierdziela i mówi: To po co my się w ogóle staramy skoro sama w to nie wierzysz?
No właśnie, to jest to, że czasami przestajemy wierzyć, ale w głębi duszy ta nadzieja jest.Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 20:47
Mango, Myszonek, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Bursztynku
Niestety lekarz nie miał jeszcze kalendarzy na kolejne lata
Bursztyn wrote:dokup rekawice i krem do rak
albo wynajmij spychacz
mozliwosci jest wiele, tylko bierz sie do zakopywania tego dola 
a propos- wiadomo juz kiedy wyznaczyli Ci date zabiegu?
wredna jestem, wiem
ale Ciebie trzeba dociskac zeby efekty byly 
Myszonek lubi tę wiadomość
Mango
i jej marzenie 
-
nick nieaktualnywitajcie
ale naprodukowałyście
ja musiała trochę odpocząć, pojawiły sie u mnie skurcze Braxtona Hicksa z towarzyszącym dość mocnym i ostrym bólem brzucha ponieważ wydawało mi się, że to troszke za wcześnie (powinny pojawiać się po 20 tygodniu, ale wiadomo to tylko teoria), zadzwoniłam do lekarza, kazał odpoczywać, dużo leżeć, potwierdził, ze faktycznie za wcześnie i jeśli będą sie powtarzać łącznie z silnym bólem brzucha, mam się jak najszybciej zgłosić , bo wiadomo, że to nic dobrego nie wróży, póki co jest spokój ale muszę trochę bardziej się oszczędzać
miłego dnia dziewczynyWiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 08:14
Viv78, Iwone, caffe, Reni, Panda, Kate 75, samira, Bozia3, Alis, Parka, Bursztyn, megan8, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyskurcze Braxtona Hicksa, bez bólów brzucha, krwawienia itp,jest to normalny objaw towarzyszący po 20 tygodniu, macica w ten sposób "trenuje" do poroduReni wrote:przepraszam jakie skurcze? to one mają też swoją nazwę?
muszę się jeszcze trochę poduczyć
p.s. dzińbry
Simba, Panda, Kate 75, caffe, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czesc Dziendobry,
tutaj w sumie nic nowego tylko tyle ze zrobilam 20 minut Skalpela i padlam jutro dokoncze reszte
tak niewinnie wygladaj cwieczonka ale przy temeperaturze tutaj i moim ostatnm opierniczaniu skonczylam sie w polowie... ale podoba mi sie i zeby skaly sraly biore sie za siebie bo wstyd...moja mama ma lesza kondycje odemenie wstyd wstyd wstyd!
czekam na wyniki testow spermiszonow maja byc w tym tygodniu
nowy cyk przedemna ale jakos mam wyrombane na to wszystko moze to i dobrze..
dla wszsytkich oczekujacych zycze zielonosci i zdrowka dla ciezarowek
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 08:56
bliska77, Reni, Simba, grosza, Kate 75, caffe, Parka, mysza1975, malgos741, Bursztyn, Monia37, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aga odpoczywaj i zwolnij tempo a na pewno będzie okey

agafbh wrote:nie nie, zdecydowanie nie, po opisaniu lekarzowi co i jak, powiedział że na 100% to te skurcze i za wcześnie i ten ból go zaniepokoił
Kate 75, caffe, Parka, bliska77, malgos741 lubią tę wiadomość