35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
a zaraz ją wezmę w łapkę i zerknę na bateryjkę. Choć z tego, co widzę, to nie wiem, czy da się ją wymienić. Poszukam w necie albo jutro dam mężowi aby zerknął.
W pierwszym cyklu - zanim była owulka też stwierdziłam, że to chyba będzie lipa i dałam się nabrać. Jednak jak był okres około owulacyjny, to się zdziwiłam - tyle było naćpanych tych #, że szok. Po owulce już było tak, jak przed. Nawet zapytałam męża, czy to można odczytywać jako te paprotki - powiedział, że tak
Parka lubi tę wiadomość
-
slash wrote:Fajnie, że coś na nim widzisz. Może w koncu zdecyduję się ktoregos dnia wymienic tą baterię. Myślisz że u zegarmistrza takową kupię, nawet nie wiem jak otworzyc to urządzenie.
Widze taka scenke: idzie Slash do zegarmistrza po baterię, zegarmistrz patrzy na urzadzenie i pyta co to, a Slash: " taki budzik ktory mowi kiedy mam sie bzyknac"
Myszonek, Niuta, Kate 75, mysza1975, Monia37, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:a zaraz ją wezmę w łapkę i zerknę na bateryjkę. Choć z tego, co widzę, to nie wiem, czy da się ją wymienić. Poszukam w necie albo jutro dam mężowi aby zerknął.
W pierwszym cyklu - zanim była owulka też stwierdziłam, że to chyba będzie lipa i dałam się nabrać. Jednak jak był okres około owulacyjny, to się zdziwiłam - tyle było naćpanych tych #, że szok. Po owulce już było tak, jak przed. Nawet zapytałam męża, czy to można odczytywać jako te paprotki - powiedział, że tak
To teraz juz brzmi troche bardziej zachecajaco, jezeli jednak jakas zmiane pokazal
Myszonek lubi tę wiadomość
-
Parka wrote:Widze taka scenke: idzie Slash do zegarmistrza po baterię, zegarmistrz patrzy na urzadzenie i pyta co to, a Slash: " taki budzik ktory mowi kiedy mam sie bzyknac"

Dobre, aż mąż zapytał co mnie tak rozśmieszyło, bo parsknęłam śmiechem
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydziewczyny znalazłam na innym forum coś takiego
to podobno tekst z kliniki niepłodności
Cytuj:
"...W celu zapobiegania zmniejszeniu ilości plemników w ejakulacie, należy ograniczyć ilość stosunków seksualnych do jednego, co dwa, trzy dni, z wyjątkiem okresu, kiedy kobieta jajeczkuje. Ostatnie badania mówią o tym, że odbywanie stosunków codziennie, albo nawet kilka razy dziennie, na dwa dni przed i w dzień owulacji poprawia odsetek ciąż. Chociaż liczba plemników jest wtedy zmniejszona w ejakulacie, to stale odnawiany zapas plemników ma znacznie większe szanse na wnikanie do śluzu i zapłodnienie komórki jajowej..."
Parka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Slash, mam pomysł:
idź do zegarmistrza i weź to ze sobą (wersja Parki bezbłędna); bateryjki nie będą kosztować dużo - no z pewnością nie kolejną stówę.
Obserwuj przez calutki cykl lub dwa codziennie (żeby zaobserwować zmianę) i będzie wiadomo co i jak. Może zadziała, może nie.
Można w jednym cyklu użyć śliny, w drugim śluzu.
Najwyżej - jak się nie sprawdzi będziesz wiedziała, że może jakiś egzemplarz bublowy
Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja nie wiem czy on mi nie upadł bo mam pęknięcie z boku. Nie pamiętam

Ale mysle ze to nie miało wpływu bo dioda swieciła coraz słabiej, gdyby uszkodził sie mechanicznie to raczej od razy przestałaby świecic.
Dziewczyny zmykam na chwilę pod prysznic, bo zanim zasnę chcę żeby mi głowa wyschła. Tzn włosy na głowie
Wiadomość wyedytowana przez autora: 2 lutego 2014, 19:06
Kate 75, bliska77 lubią tę wiadomość