35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzień dobry,
Nie zdążyłam rozpakować testu, bo coś mi się ślisko zrobiło i ... @ od razu w całej okazałości.
Ale jakoś spokojnie to przyjęłam tym razem.
Dziękuję Wam dziewczynki za wsparcie
Muszę szybciorem zamówic Inofolic, jezeli ten cykl bedzie podobny do tamtego w sensie dlugosci, to znaczy ze Inofolic tak na mnie działa. I drugi zakup - spróbuję ten mikroskop owu, dam znać czy u mnie jakieś paprocie rosną, ale to w swoim czasie
Kate 75, Panda, Simba, samira, mysza1975, Mango, Bursztyn, Niuta, Myszonek, Viv78, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka przykro mi z powodu wrednej @, mogła by sobie odpuścić.

A w nowym cyklu życzę, aby inofolik sprawdził się jak w tym i że łatwiej wyznaczysz dzięki temu owulkę, do tego skuteczne bzykoserca i będzie zielono, powodzenia
A paprocie niech rosną obficie
Parka, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dzięki Kate :*
za mało było
w tamtym cyklu, jedno w dniu owu, a jak ktoś liczył zanim plemniory sie przedostana plus kapacytacja, no moglo zabraknac paru sekund do spotkania z jajem 
Postanawiam w tym cyklu poprawic ilosc
!
Ma nadzieję, ze u Ciebie sezon sercowy w pełni?
Kate 75, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
paszczakin wrote:o ja wlasnie tez ostatnio mialam takie przemyslenia- przezylam tyle rozczarowan przez @, ze chyba juz nie wierze, ze sie kiedykolwiek uda.. niemniej caly czas mam wielka nadzieje..
i tak sie te dwa przeciwstawne bieguny kotluja i do konca sama nie wiem, co mysle i czy jestem rzeczywiscie pozytywnie nastawiona..
Paszczakinku, patrząc na Twój Suwaczek mysle, ze masz jak najbardziej pozytywne nastawienie
Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o ja wlasnie tez ostatnio mialam takie przemyslenia- przezylam tyle rozczarowan przez @, ze chyba juz nie wierze, ze sie kiedykolwiek uda.. niemniej caly czas mam wielka nadzieje..
i tak sie te dwa przeciwstawne bieguny kotluja i do konca sama nie wiem, co mysle i czy jestem rzeczywiscie pozytywnie nastawiona..
Dobre Paszczakin
Widzę kobieto, że zupełnie normalna jesteś
Myślę, że dokładnie oddajesz w tym co napisałaś, kobiece spojrzenie.
P.S. Nie muszę dodawać, że mam podobnie.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:32
Parka, samira lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki wielkie, wziełam nospe, póki co jest okPusurek wrote:Lez Aga i odpoczywaj, ale ja bym poszla do lekarza, jesli nie bedzie lepiej. Mialam identycznie w pierwszej ciazy, okazalo sie, ze skrocila sie tez szyjka, co razem dawalo prawodopodobienstwo przedwczesnego porodu. Dostalam wtedy Fenoterol ( juz sie go nie stosuje) az do porodu + lezenie caly 2 trymestr.
Rozmawialam z lekarzem o mozliwosci powtorzenia tego w obecnej ciazy, powiedzial, ze branie dupka moze zalatwis sprawe, no ale jesli, to lezenie + no spa, by uspokoic skurcze. No i kontrola szyjki.
Wiec luz, lezenie, moze no spa, bo juz mozesz i bedzie dobrze
Parka, paszczakin, Kate 75, caffe, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:o faken, faken- ja sie tez bronilam przez ponad tydzien, ale wczoraj juz nie mialam serca i ochoty sie bronic
myslalam, ze po takim czasie to albo sie juz zagniezdzilo albo nie i ze seks nie ma znaczenia.. zle myslalam?
Ależ dziewczynki, co mają
do zagnieżdżenia?
Ale faktem jest, ze jak sa serca do owu, to potem sie juz zwyczajnie nie chce, bo kurcze, ilez mozna
paszczakin, Kate 75, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnydzięki dziewczyny, kochane jesteście

Parka, przykro mi kurcze, jestem pewna że i do Ciebie szczęście się w końcu uśmiechnie
ja planuję od 17 lutego prawie 3 tygodnie urlopu, teraz niestety mam taki okres w pracy, że musze być, mam nadzieję, ze nic sie nie wydarzy, natomiast jeśli będzie se to powtarzać lub lekarz mi zaleci zwolnienie, to nawet przez sekundę nie będę sie zastanawiać, idę na zwolnienie i tyle
samira, Parka, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Dzięki Kate :*
za mało było
w tamtym cyklu, jedno w dniu owu, a jak ktoś liczył zanim plemniory sie przedostana plus kapacytacja, no moglo zabraknac paru sekund do spotkania z jajem 
Postanawiam w tym cyklu poprawic ilosc
!
Ma nadzieję, ze u Ciebie sezon sercowy w pełni?
Parko czasami jedno wystarczy, ale oczywiście w następnym cyklu zwiększ ilość bzykoserc w paprociach
Jeszce raz powodzonka 
A u mnie jeszcze trochę do pacy sercowej i nie wiem czy mam ochotę, ale coś tam będzie pewnie, tym razem, chcę zmienić trochę strategię dot. bzykoserc, zobaczy się .Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 09:59
Parka, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie wiem jak u innych ale u mnie seksior przed @ zawsze ją przyspieszał, bo ja zawsze mam problem z tymi cholernymi plamieniami na 3-5 dni przed
w tym cyklu ich jeszcze nie było ale wszystko przed nimi
paszczakin wrote:o faken, faken- ja sie tez bronilam przez ponad tydzien, ale wczoraj juz nie mialam serca i ochoty sie bronic
myslalam, ze po takim czasie to albo sie juz zagniezdzilo albo nie i ze seks nie ma znaczenia.. zle myslalam?
Parka, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Moje pozytywne nastawienie dzisiaj wygladalo tak, ze tyle myslalam o ciazy i tescie, ze jak mnie @ zalala, to patrze a w szufladzie jedna jedyna podpaska ... Zapomnialam zapasy zrobic!

Dobrze ze nawet ta jedna byla, bo inaczej to by bylo jak za dawnych, ale to bardzo dawnych czasow czyli wata! Bo wate akurat mam - byla potrzebna do pracy plastycznej mojej coreczki ( jako śnieg)
samira, Kate 75, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyw trakcie rozmowy tel lekarz kazał mi przede wszystkim zwolnic tempo, zero wysiłku fizycznego - dopóki sie nie zobaczymy, i jak najwięcej leżeć - w miarę możliwości a w pracy średnio co 30min spacerek, żeby nie siedzieć tyle, a jak odpukać te skurcze bedą sie powtarzały razem z ostrymi bólami, to: "rzucać w cholerę wszystko i jechać do niego", na razie nic się nie dzieje takze jestem spokojniejsza, spacerki grzecznie po korytarzu uskuteczniam, tylko ćwiczyc dzis nie będępaszczakin wrote:aaa, aga a to ja zle zrozumialam, ze masz lezec? bo w pracy to chyba nie bardzo mozna, nie?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:06
samira, Kate 75, caffe, Pusurek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
hahaha wiesz, że mam to samo i nawet byłam w rossmanie i patrzyłam na skrzydła ale ich nie wzięłam nie wiem czemu

ciekawe czy waciki się nadają.. puzzle podpaska z wacików
Parka wrote:Moje pozytywne nastawienie dzisiaj wygladalo tak, ze tyle myslalam o ciazy i tescie, ze jak mnie @ zalala, to patrze a w szufladzie jedna jedyna podpaska ... Zapomnialam zapasy zrobic!
Dobrze ze nawet ta jedna byla, bo inaczej to by bylo jak za dawnych, ale to bardzo dawnych czasow czyli wata! Bo wate akurat mam - byla potrzebna do pracy plastycznej mojej coreczki ( jako śnieg)Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:21
mysza1975, Simba, Parka, caffe, Mango, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka wrote:Ależ dziewczynki, co mają
do zagnieżdżenia?
Ale faktem jest, ze jak sa serca do owu, to potem sie juz zwyczajnie nie chce, bo kurcze, ilez mozna
Ja nieraz przeglądam galerię wykresów i zauważyłam, że tym młodszym to na okrągło się chce.
Już mój M zwrócił mi uwagę, że odkąd się staramy to jest inaczej, mniej spontanicznie, za to prawie z zegarkiem w ręku.
bliska77, samira, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:no i dzien dobry!
parka- rowniez mi przykro, ze Cie @ nawiedzila..
W ogole jakiegos optymistycznego akcentu by sie nam tu przydalo- mogla by ktoras zaciazyc, co?
u mnie zdecydowany spadek pozytywnego nastawienia- caly weekend mialam jakies popieprzone sny, lacznie z planowaniem zakonczenia zycia przez polkniecie jakiejs piguly, ktorej musialam szukac po nieznanym mi miescie pod atakiem niedobrych ludzi. pomijajac fakt braku logiki ( po ch.. ukrywac sie przed kims kto chce cie zabic, jesli planuje sie zabic samemu), to ja ravzej na zywo takich sklonnosci czy mysli nie miewam.. dziwne.. moze berecik za mocno uciska..
no i mimo cudnej pogody marzy mi sie, zeby mnie ktos uspil i obudzil w piatek zebym nasikala na piekny pozytywny test. w rzeczywistosci jestem zagrzabana po uszy w pracy, do ktorej nie mam aktualnie serca nic a nic, a musze sie spiac.. Faken..
Mogła by zaciążyć któraś z nas, zgadzam się z tobą, i mam kandydatkę, co już od 10 dni jest w ciąży
A co do dziwnych snów, to podobno mogą się pojawiać w wczesnej ciąży.
Do piątku coraz bliżej, zleci jakoś, trzymaj się
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 10:10
bliska77, paszczakin, samira, Parka, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość