35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Reni wrote:hahaha wiesz, że mam to samo i nawet byłam w rossmanie i patrzyłam na skrzydła ale ich nie wzięłam nie wiem czemu

ciekawe czy waciki się nadają.. puzzle podlaska z wacików
Nie no puzzle podpaska z wacikow
ehehehehehehehehhehe
bliska77, Reni, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
To niesamowite jak jeden telefon do ministerstwa finansow moze ci w piec minut spi.rdolic dobry poranny nastroj.
Nie wspomne tez o facecie, ktory przyszedl do piecyka, przecisnal sie ze swoim ogromnym brzuchem do kotlowni - dalej juz nie dal rady - po czym wyciagnal karnecik z fakturami, wstawil kwote 58,00 eur i napisal: "inaccessible".
Ja pierdole kurwa...Poniedzialek?
samira, Parka, Kate 75, bliska77, mysza1975, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:hahaha wiesz, że mam to samo i nawet byłam w rossmanie i patrzyłam na skrzydła ale ich nie wzięłam nie wiem czemu

ciekawe czy waciki się nadają.. puzzle podpaska z wacików
Reni, moze u Ciebie to jeszcze uzasadnienie sie znajdzie
O wacikach nie pomyslalam, ale przynajmniej cienkie by byly, no i chyba tasma klejaca by trzeba bylo sklejac ( taka podpaska domowej roboty, moze i nawet wygodniejsza, a potem kase na tym by mozna bylo robic, bo bylaby bardziej flexible )
Kate 75, bliska77, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jestem z tobąReni wrote:wczoraj pogoniłam mojego Pana, bo mówię, że może się gnieździć więc niech nie przeszkadza..ale skoro tempka idzie w dół to w takim razie dzisiaj go dopadnę, żeby przyspieszyć @ zawsze działa

ja już zaczęłam nowy cykl.
Ps miłego dnia dla was życzę.
samira, Parka, Kate 75, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
mysza1975 wrote:Ja nieraz przeglądam galerię wykresów i zauważyłam, że tym młodszym to na okrągło się chce.
Już mój M zwrócił mi uwagę, że odkąd się staramy to jest inaczej, mniej spontanicznie, za to prawie z zegarkiem w ręku.
Dwa serca dziennie w fazie lutealnej, toż to czasu i energii szkoda!
samira, paszczakin, Kate 75, Mango, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:nie, Belgia

ile lat Ty kobieto tu siedzisz, ze sie jeszcze nie przyzwyczailas?
Wiem, wiem - masz racje - to jest wlasnie to: BELGIA.
Z przerwami (bo chodzilam tu tez do liceum i czesc podstawowki) chyba ze 150 lat. Nie no, ok. 15. Ciesze sie, ze ktos mnie rozumie....
Parka, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Samirka odstwaw progesteron co ma być to będzie, testuj.samira wrote:może kombinuje ale tylko dlatego ze nie miałam jak bety zrobić (z braku miedzi ) ale w kolejnym cyklu jak teraz nie wyszło odłożę kaskę na betę co by tyle nie czekać i nie przedłużać
acha u mnie tez słonecznie i ptaszki śpiewają
grosza, Parka, Kate 75, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
mam wiersza, który odda mój nastrój
Róże na górze, fiołki na dole.
Jak mi się nie chce, o ja pierd*le!
grosza, Parka, Simba, Kate 75, Sabina, samira, Panda, Mango, iza37, mysza1975, bliska77, paszczakin, Niuta, megan8, ania.g, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Luteina nie jest lekiem na całe zło. Gdzieś nawet czytałam, że niewzięcie luteiny przez 2 dni, tzn. chodzi o czas pomiędzy odstawieniem jej, a zrobieniem testu na nic negatywnego nie ma wpływu.samira wrote:może kombinuje ale tylko dlatego ze nie miałam jak bety zrobić (z braku miedzi ) ale w kolejnym cyklu jak teraz nie wyszło odłożę kaskę na betę co by tyle nie czekać i nie przedłużać
acha u mnie tez słonecznie i ptaszki śpiewają
Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę i w niczym mi to nie pomogło, niestety.
Kate 75, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mam wiersza, który odda mój nastrój
Róże na górze, fiołki na dole.
Jak mi się nie chce, o ja pierd*le!
Uroczy
Mam tu wariant:
Tempka na gorze, tempka na dole
Juz jej nie mierze i ja pi.rdole
Kate 75, Reni, Parka, samira, Mango, mysza1975, bliska77, paszczakin, Iwone, Niuta, megan8, malgos741, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
A nie wolisz iść teraz na zwolnienie lekarskie żeby oszczędzić urlop? Potem po macierzyńskim będziesz miała dodatkowy czas wolny, bo wykorzystasz zaległy urlopagafbh wrote:dzięki dziewczyny, kochane jesteście

Parka, przykro mi kurcze, jestem pewna że i do Ciebie szczęście się w końcu uśmiechnie
ja planuję od 17 lutego prawie 3 tygodnie urlopu, teraz niestety mam taki okres w pracy, że musze być, mam nadzieję, ze nic sie nie wydarzy, natomiast jeśli będzie se to powtarzać lub lekarz mi zaleci zwolnienie, to nawet przez sekundę nie będę sie zastanawiać, idę na zwolnienie i tyle
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Luteina nie jest lekiem na całe zło. Gdzieś nawet czytałam, że niewzięcie luteiny przez 2 dni, tzn. chodzi o czas pomiędzy odstawieniem jej, a zrobieniem testu na nic negatywnego nie ma wpływu.
Ja w poprzedniej ciąży brałam luteinę i w niczym mi to nie pomogło, niestety.
Moja lekarka też tak mówiła, że mam przerwać w 25 dc, potem za kilka dni zatestować i jak coś wyjdzie znowu brać, podobno nic złego się nie stanie.
caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Sabina wrote:Dziewczyny ale się uśmiałam, jak Was podczytałam - a nie wolno, bo w pracy jestem

Zaglądne wieczorkiem, buziaki!
Nie wolno ci sie smiac w pracy? Pracujesz w zakladzie pogrzebowym?
Kate 75, samira, bliska77, Bursztyn, Niuta, megan8, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość