X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Myszonek Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 06:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ogólnie, to zapomniałam się przywitać:
    Dzień dobry i
    Miłego dnia :)

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, miłego dnia :) Czas za robotę się zabrać ;)

bliska77, Kate 75 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    witajcie
    ale napłodziłyście
    Bozia, wierzę, że jesteś słaba ale mam nadzieje, ze niebawem będziesz mogła wrócić na normalne obroty
    Inessa, mdłości prędzej czy później przejdą, uwierz mi ;-), oszczędzaj sie
    u mnie póki co ok, poza ogólnym bardzo średnim samopoczuciem i permanentnym zmęczeniem ;-)
    miłego dnia

Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    hej baby.. uwaga bluzgi beda..

u mnie dol- w praktycznie kazdym aspekcie..
    temeperatura w dol- na bank zwiastuje okres za maks 2 dni
    chora jestem coraz bardziej, znowu pol nocy sie budzilam, chlop mowil, ze mokra cala bylam- juz kurwa nie wiem co mi jest.. od lat nie chorowalam, a jak zaczelismy te wszytkie medyczne starania to zdycham prawie co miesic..

wiec dzisiaj pierdole.. do pracy poszlam, bo jak se narobie zaleglosci to sie nie wygrzebie, wiec pewnie wieczorem bede zdychac jeszcze bardziej..

no nic, ide zobaczyc co u was..
    a może pomyśl o wizycie u lekarza, zeby czasem jakieś grypsko Cię nie dopadło

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry dziewczęta.

Simba, Kate 75 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Viola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 08:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziołszki, widze ze u jednych lepiej u innych ciut gorzej z samopoczuciem, ale efekt w koncu bedzie taki sam u wszystkich!!!:-)
    Ja jestem po pierwszej wizycie wczoraj. 4w5d, pecherzyk ma wymiar 0,65 mm, bety tym razem w ogole nie robilam wiec nie wiem jaka mam. Kolejna wizyta u gina za 2 tygodnie ze wzgledu na poronienia. Zmienilam lekarza, zobaczymy jak sie ten sprawdzi.
    Aga, jakby mi sie ostatnio udalo to bylybysmy na tym samym etapie, a tak znowu zaczynam od poczatku;-)Ja mam mdlosci ale nie jakies gigantyczne, ze dwa razy mialam takie ze az mnie glowa bolala, a tak to raczej czuje ssanie w zoladku. No i w koncu zaczely mnie bolec cycki, bo do tej pory byly zupelnie sflaczale.
    Milego dnia dla wszystkich, a szczegolnie dla tych co maja dola.

Kajaoli, Simba, Mango, Sabina, Bursztyn, Niuta, Kate 75, bliska77, megan8, mysza1975, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czesc Dziewczynki:)
    Paszczak - no stress - nie zdasz w tym cyklu zdasz w nastepnym ;)

Mango, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Myszonek wrote:
    nadrobiłam zaległości w czytaniu :)
    samo życie - ostatnio nic, tylko nadrabiam zaległości -
    idę do pracy - Wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości - Wy milczycie. Wy przychodzicie i piszecie - a ja znów padam na twarz - więc budzę się rano - nadrabiam zaległości - idę do pracy - wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości a wy milczycie .... i tak w koło Macieju :P

echhhhh.....

Ja, gdy juz nadrobie zaleglosci w czytaniu, to z reguly jest po temacie i wtedy ze soba gadam :) i dziwie sie, co tu tak pusto?
    Potem wracam po pracy - a tu 20 stron :)

Viola, Sabina, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Parka, ja jak sie udzialam wczesniej to czesto tak mialam;-)
    Parka wrote:
    Ja, gdy juz nadrobie zaleglosci w czytaniu, to z reguly jest po temacie i wtedy ze soba gadam :) i dziwie sie, co tu tak pusto?
    Potem wracam po pracy - a tu 20 stron :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:09

Parka, Myszonek lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wrażliwe zapraszam na chwilę na kawkę czy inną herbatę, bo będą bluzgi

qrwa mać! i tyle w temacie
    miał być prezent na walentynki ale ch*j bombkę strzelił..

na górze róże, fiołki na dole
    wykres się zje*ał o ja pie*dole

2343330ie0eakbepl.gif

Simba, Parka, Viola, Bozia3, Bursztyn, Niuta, Kate 75, bliska77, megan8, EwaT, Dorka71, Myszonek, mysza1975, anek42, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogole to dzien dobry, udalo mi sie wyjasc na prostą.
    Kate, super ze zaczelas skalpel, ja tez robie ten bez 2, uwazam, ze naprawde ok.

Juz mialam zamawiac ten mikroskop owu, ale chyba wybiore te Afrodyte, bo Dojrzala pisala, ze Donna do bani, dzieki, rozwialas moje watpliwosci co do wyboru :)

Paszczakinku, ja od czasu jak zaczelam obserwowac cykle i robic wykresy na owu, to zauwazylam u siebie cyklicznie powtarzajace sie rozne objawy zmian zachodzacych u mnie w ciagu cyklu. Jednym z nich jest wlasnie pocenie sie przez jedna noc dokladnie na 2 dni przed @ . Sama noc przed nadejsciem @ juz jest ok, ale poprzednia - musze górę od pizamy zmieniac, bo jest cala mokra. Wtedy podejrzewam juz, ze to cykl w ktorym sie nie udalo i po kolejnej nocy juz bez potow jest rano wredota. Mam niereguralne cykle, ale ten objaw z kolei jest bardzo regularny.

Viola, Bursztyn, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No i kurwa Renka dobrze, dalas czadu....nie mozna trzymac zolci, bo nas zaleje....
    Reni wrote:
    wrażliwe zapraszam na chwilę na kawkę czy inną herbatę, bo będą bluzgi

qrwa mać! i tyle w temacie
    miał być prezent na walentynki ale ch*j bombkę strzelił..

na górze róże, fiołki na dole
    wykres się zje*ał o ja pie*dole

2343330ie0eakbepl.gif

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:28

Parka, Mango, Kate 75, bliska77, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Parka Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, kochana, coz moge powiedziec : WELCOME TO HELL!

Kate 75 lubi tę wiadomość

• caffe Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, kuźwa, tak się zastanawiam co u Ciebie jest nie halo? o.O

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam :)
    Myślę Reni, że czas sprawdzić drożność. Strach schowaj gdzieś tam i do roboty....

Paszczakin - nie poddawaj się

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paszczakin wrote:
    Parka, tylko mnie strzela, bo u mnie jest wszytko kurwa PIEKNIE- mialam piekne endo, piekne wyniki badan hormonalnych, piekny sluz owulacyjny, piekne odwirowane plemniki, piekna kurwa inseminacje i wszytko ch**********
    Cykle tez mam regularne.

Tylko, ze tak naprawde to skad ja mam wiedziec, ze ta owulacja byla.. Postanowilam- robie ostatnia IUI w tej klinice (bo nie chce tracic cyklu) i spadam w trakcie do drugiej, gdzie z opisu wszytko mi to powazniej wyglada..

Simba, za chwile Ci sie wbije na priw, bo chcialam sie cos Ciebie zapytac..

Dawaj

a8vSp1.png
  • Iwone Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny :-)

Samira co tak się ociągasz z wpisem,bierzesz nas na przetrzymanie?

Simba, ania.g, Reni, Parka, malgos741, Bursztyn, Kate 75, megan8, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Paszczakin - ja już nie pamiętam o co kogo pytam, więc sorki, jeśli pytałam - sprawdzali Ci drożność przed inseminacją? I jakie masz wyniki męża?

bliska77 lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam wrażenie że ta wiecznie pojawiająca się @ to jakiś przedłużony " dzień świstaka" Paszczak, Reni trzymajcie się <3

Iwone, Simba, malgos741, Niuta, bliska77, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 09:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ania.g wrote:
    Mam wrażenie że ta wiecznie pojawiająca się @ to jakiś przedłużony " dzień świstaka" Paszczak, Reni trzymajcie się <3

Wczoraj akurat sobie odpalilam ten film :)

ania.g lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
‹‹ 2337 2338 2339 2340 2341 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza: niewidzialna choroba, która dotyka miliony Polek

Szacuje się, że w Polsce około 2 miliony kobiet cierpi na endometriozę. W artykule dowiesz się o najnowszych metodach diagnozowania i leczenia endometriozy, a także poznasz osobistą historię Małgorzaty, która walczyła z tą chorobą przez 5 lat, aby wreszcie zobaczyć światło w tunelu na swojej drodze do macierzyństwa.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta Płodności w OvuFriend - jak otrzymać spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności?

Brak śluzu płodnego, endometrioza, nieregularne cykle, a może PCOS? Dieta Płodności w OvuFriend to spersonalizowane zalecenia dietetyczne i przepisy na koktajle płodności dopasowane idealnie do Ciebie i Twoich dolegliwości! Sprawdź instrukcję krok po kroku, jak otrzymać Dietę Płodności i zwiększyć szanse na zajście w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ