35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnywitajcie
ale napłodziłyście
Bozia, wierzę, że jesteś słaba ale mam nadzieje, ze niebawem będziesz mogła wrócić na normalne obroty
Inessa, mdłości prędzej czy później przejdą, uwierz mi
, oszczędzaj sie
u mnie póki co ok, poza ogólnym bardzo średnim samopoczuciem i permanentnym zmęczeniem
miłego dnia
Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnya może pomyśl o wizycie u lekarza, zeby czasem jakieś grypsko Cię nie dopadłopaszczakin wrote:hej baby.. uwaga bluzgi beda..
u mnie dol- w praktycznie kazdym aspekcie..
temeperatura w dol- na bank zwiastuje okres za maks 2 dni
chora jestem coraz bardziej, znowu pol nocy sie budzilam, chlop mowil, ze mokra cala bylam- juz kurwa nie wiem co mi jest.. od lat nie chorowalam, a jak zaczelismy te wszytkie medyczne starania to zdycham prawie co miesic..
wiec dzisiaj pierdole.. do pracy poszlam, bo jak se narobie zaleglosci to sie nie wygrzebie, wiec pewnie wieczorem bede zdychac jeszcze bardziej..
no nic, ide zobaczyc co u was.. -
Hej Dziołszki, widze ze u jednych lepiej u innych ciut gorzej z samopoczuciem, ale efekt w koncu bedzie taki sam u wszystkich!!!

Ja jestem po pierwszej wizycie wczoraj. 4w5d, pecherzyk ma wymiar 0,65 mm, bety tym razem w ogole nie robilam wiec nie wiem jaka mam. Kolejna wizyta u gina za 2 tygodnie ze wzgledu na poronienia. Zmienilam lekarza, zobaczymy jak sie ten sprawdzi.
Aga, jakby mi sie ostatnio udalo to bylybysmy na tym samym etapie, a tak znowu zaczynam od poczatku;-)Ja mam mdlosci ale nie jakies gigantyczne, ze dwa razy mialam takie ze az mnie glowa bolala, a tak to raczej czuje ssanie w zoladku. No i w koncu zaczely mnie bolec cycki, bo do tej pory byly zupelnie sflaczale.
Milego dnia dla wszystkich, a szczegolnie dla tych co maja dola.
Kajaoli, Simba, Mango, Sabina, Bursztyn, Niuta, Kate 75, bliska77, megan8, mysza1975, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:nadrobiłam zaległości w czytaniu

samo życie - ostatnio nic, tylko nadrabiam zaległości -
idę do pracy - Wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości - Wy milczycie. Wy przychodzicie i piszecie - a ja znów padam na twarz - więc budzę się rano - nadrabiam zaległości - idę do pracy - wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości a wy milczycie .... i tak w koło Macieju
echhhhh.....
Ja, gdy juz nadrobie zaleglosci w czytaniu, to z reguly jest po temacie i wtedy ze soba gadam
i dziwie sie, co tu tak pusto?
Potem wracam po pracy - a tu 20 stron
Viola, Sabina, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Parka, ja jak sie udzialam wczesniej to czesto tak mialam;-)
Parka wrote:Ja, gdy juz nadrobie zaleglosci w czytaniu, to z reguly jest po temacie i wtedy ze soba gadam
i dziwie sie, co tu tak pusto?
Potem wracam po pracy - a tu 20 stron
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:09
Parka, Myszonek lubią tę wiadomość
-
wrażliwe zapraszam na chwilę na kawkę czy inną herbatę, bo będą bluzgi
qrwa mać! i tyle w temacie
miał być prezent na walentynki ale ch*j bombkę strzelił..
na górze róże, fiołki na dole
wykres się zje*ał o ja pie*dole
Simba, Parka, Viola, Bozia3, Bursztyn, Niuta, Kate 75, bliska77, megan8, EwaT, Dorka71, Myszonek, mysza1975, anek42, Andzia33, kapturnica lubią tę wiadomość
-
Tak w ogole to dzien dobry, udalo mi sie wyjasc na prostą.
Kate, super ze zaczelas skalpel, ja tez robie ten bez 2, uwazam, ze naprawde ok.
Juz mialam zamawiac ten mikroskop owu, ale chyba wybiore te Afrodyte, bo Dojrzala pisala, ze Donna do bani, dzieki, rozwialas moje watpliwosci co do wyboru
Paszczakinku, ja od czasu jak zaczelam obserwowac cykle i robic wykresy na owu, to zauwazylam u siebie cyklicznie powtarzajace sie rozne objawy zmian zachodzacych u mnie w ciagu cyklu. Jednym z nich jest wlasnie pocenie sie przez jedna noc dokladnie na 2 dni przed @ . Sama noc przed nadejsciem @ juz jest ok, ale poprzednia - musze górę od pizamy zmieniac, bo jest cala mokra. Wtedy podejrzewam juz, ze to cykl w ktorym sie nie udalo i po kolejnej nocy juz bez potow jest rano wredota. Mam niereguralne cykle, ale ten objaw z kolei jest bardzo regularny.
Viola, Bursztyn, Kate 75, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
No i kurwa Renka dobrze, dalas czadu....nie mozna trzymac zolci, bo nas zaleje....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 09:28
Parka, Mango, Kate 75, bliska77, Myszonek, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:Parka, tylko mnie strzela, bo u mnie jest wszytko kurwa PIEKNIE- mialam piekne endo, piekne wyniki badan hormonalnych, piekny sluz owulacyjny, piekne odwirowane plemniki, piekna kurwa inseminacje i wszytko ch**********
Cykle tez mam regularne.
Tylko, ze tak naprawde to skad ja mam wiedziec, ze ta owulacja byla.. Postanowilam- robie ostatnia IUI w tej klinice (bo nie chce tracic cyklu) i spadam w trakcie do drugiej, gdzie z opisu wszytko mi to powazniej wyglada..
Simba, za chwile Ci sie wbije na priw, bo chcialam sie cos Ciebie zapytac..
Dawaj