X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • Panda Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ja tylko wpadam na chiwlke jak zwykle przytulam wszytkie bo to chyba najlepsze i najzdrowsze i najbardziej dziala na zgryzoty ... i sle slonce z mojej upalnej wyspy co by was naslonecznic jak to ojczulek Sroka wskazal.

u mnie Pani Dokor na urlopie wiec wyniki dopiero 17 lutego do tego czasu luz malina i niech sie dzije wola nieba w pelnym tego slowa znaczeniu.

spokojnego dnia wam wszytkim zycze <3

Bursztyn, mysza1975, Andzia33 lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzymaj się Samira <3

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    Samira ja też dojrzewam do odchudzania i zastanawiam się czy dalej się starać w sensie świadomym ;-)
    nie wiem czy syndrom odstawienia mnie nie zabije ;-)
    ja nawet muszę schudnąć, dwa lata temu ważyłam 62-64 kg w porywach 65 a teraz ważę 78 dla mnie tragedia to przez tarczyce bo mam większy apetyt ale i przez to ze uwielbiam słodkie a przez ostatnie dni bardzo bolał mnie żołądek ,woreczek ,jelita (doprawiłam się zupa cebulowa a cebula jest ciężkostrawna aja ją lubię ),w sumie lubię wszystko to co ze względu na moje dolegliwości nie powinnam jeść.Najgorzej będzie z ćwiczeniami bo mam mega zakwasy a i chory kręgosłup ,ucisk na nerwy i robiąc przez parę dni nawet po 3min. ćwi. rozciągające ,proste ćwicz potem chodzę jak po ciążkiem urazie bo tak mnie wszystko boli i kłuje w mięśniach i stawach .Także Będzie Ciężko. :)

nick nieaktualny, megan8, Iwone, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    eee tam, zadni psychopaci :) cala prawda w formie tortu :)

Jak sie czestuje takim tortem? "Ktory chcesz kawalek? Nozke czy wargi?" "Nie, poprosze loniaki"

Bueee rzygi...tak, wiem, bede chujowa matka...

Bursztyn, Niuta lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dzięki dziewczyny <3

Andzia33 lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Jak sie czestuje takim tortem? "Ktory chcesz kawalek? Nozke czy wargi?" "Nie, poprosze loniaki"

Bueee rzygi...tak, wiem, bede chujowa matka...
    hehehe, strasznie chujowa ;)

Simba, paszczakin, kapturnica lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola, jestem pewna, ze tym razem będzie wszystko ok i ciążę szczęśliwie donosisz ;-)
    Paszczakin, czas tak jest, że wszystko pięknie, wykresy książkowe i nic..., w końcu sie doczekasz, zobaczysz
    Reni będzie prezent na inną okazję, będzie ich całe mnóstwo ;-) (my walentynek np nie obchodzimy - mamy swoje duzo starsze, słowiańskie świeto zakochanych to czemu mamy się amerykanizować)
    Torty zajebiste, właśnie wysłałam link mężowi z dopiskiem "smacznego" ;-)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:29

Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    i kolejna seria słodkości ;-)

http://brzuchatki.pl/blog/niezwykle-torty-na-babyshower/

To dołączam się do grona przyszłych chu...wych matek, ale to jest po prostu popier ..ne, w kur ...ają mnie zwyczaje typu "bejbi" "szałer" "srałer", a to już dodatkowy mega odpał .

nick nieaktualny, ania.g, Niuta, Myszonek, mysza1975, Parka lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate 75 wrote:
    To dołączam się do grona przyszłych chu...wych matek, ale to jest po prostu popier ..ne, w kur ...ają mnie zwyczaje typu "bejbi" "szałer" "srałer", a to już dodatkowy mega odpał .
    dokładnie tak ;-)

Kate 75 lubi tę wiadomość

• Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    no dobra pogrzebałam i znalazłam
    zapisałam się do kliniki leczenia niepłodności w Katedrze i Klinice położnictwa i ginekologi WUM na nfz więc tam dostanę też skierowanie na hsg
    poczekam ale zrobię

nick nieaktualny, Kate 75, Iwone, Simba, Niuta, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    aaa i jeszcze jedno
    mam ze sobą zabrać badanie na stopień czystości pochwy.. ile to kosztuje?

Andzia33 lubi tę wiadomość

2 IUI, 4 IVF ICSI. 70 cs..Naturalsik!!! Mamy Dziedzica! graphics-bees-482908.gifdqpri09ky14nbyvi.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    no dobra pogrzebałam i znalazłam
    zapisałam się do kliniki leczenia niepłodności w Katedrze i Klinice położnictwa i ginekologi WUM na nfz więc tam dostanę też skierowanie na hsg
    poczekam ale zrobię
    super Reni! wiadomo jakie mniej wiecej terminy?

nick nieaktualny, Reni, Kate 75 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    tak mam na 25.03 ;-)

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, no w końcu jakieś konkrety ;-)

Reni lubi tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak w ogóle Dzień Doberek !

Widzę, ze emocje wzrastają, wysyp @ się szykuję, łączę się w bólu, bo mi od ostatniej jeszcze wqurw nie przeszedł. Przytulam wszystkie z @, z przed @ i po @ <3 <3 <3

Renka cóż myślałam, że tym razem będzie trafiony zatopiony i komentarze ciążowe jedyne w swoim rodzaju, przykro mi <3

Samirko, wielka szkoda, fajnie, że chcesz z rzucić parę kilo, ale nie masz wielkiej nadwagi, co by powodowała zaburzenia, moim zdaniem powinnaś zainwestować w tego lekarza, masz problemy z tarczycą i tą torbiel, a tak będziesz się bujać, wiem pieniążki na leżą na ulicy <3

Paszczakin poprostu wnerwiłam się, ściskam i nie poddawaj się <3

Wszystkim nam po mimo naszych różnych nastrojów, życzę spokojnego dnia :)

Bozia trzymam &&&&&&&& !!!!! :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:38

Bursztyn, Reni, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, ania.g, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    tak mam na 25.03 ;-)
    to wcale nie tak zle :)
    dobrze, ze sie zdecydowalas, teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

Reni, nick nieaktualny, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Reni Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    nie mów hop ;-) może się okazać, że terminy na hsg będą na grudzień ;-)
    Bursztyn wrote:
    to wcale nie tak zle :)
    dobrze, ze sie zdecydowalas, teraz trzymam za Ciebie mocno kciuki :)

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni, nie nerwuj się ;-) , najważniejsze, że w ogóle coś sie ruszyło, teraz ze spokojem czekaj na marzec, szybko zleci, zobaczysz, wiem, że łatwo się mówi i tez przez ponad 2,5 roku wkurwiały mnie takie "dobre rady", mimo wszystko trzymam kciuki

Reni, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Kate 75 Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni przecieraj szlaki, bo mnie też prawdopodobnie czeka to tajemnicze HSG, jeszcze nawet nie czytałam o co chodzi w tym wszystkim, super, że dalej działasz podziwiam, bo mnie już po 5 ciu m-cach opadły skrzydlaste i robię przerwę od lekarzy, dupków i reprodukcji, no pewnie się bzyknę tak w okolicy..., ale tak dla fanu :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lutego 2014, 11:42

nick nieaktualny, nick nieaktualny, ania.g, Viv78, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 4 lutego 2014, 11:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Reni wrote:
    nie mów hop ;-) może się okazać, że terminy na hsg będą na grudzień ;-)
    chcialabys! ;) nie beda nie beda :) do Wielkanocy bedziesz miala rury przetkane i pisanki gotowe do poswiecenia ;) :)

nick nieaktualny, Reni, Simba, nick nieaktualny, mysza1975, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2339 2340 2341 2342 2343 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ