35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
pociesz się że ja też tak mam jak ty
ostatnio za mało czasu przede wszystkim
Myszonek wrote:nadrobiłam zaległości w czytaniu
samo życie - ostatnio nic, tylko nadrabiam zaległości -
idę do pracy - Wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości - Wy milczycie. Wy przychodzicie i piszecie - a ja znów padam na twarz - więc budzę się rano - nadrabiam zaległości - idę do pracy - wy piszecie - wracam z pracy - nadrabiam zaległości a wy milczycie .... i tak w koło Macieju
echhhhh.....
Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
no laseczki a u mnie wrócił temat polipa
ha znowu się przyplątał h,,, jeden i mam skierowanko na hsterioskopię jutro zgłębię temat czasu oczekiwania na zabieg no więc z czystym sercem nie muszę się starać w tym cyklu
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 19:44
caffe, Kate 75, Sabina, mysza1975, Myszonek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Zrobisz porządek i będzie okgrosza wrote:no laseczki a u mnie wrócił temat polipa
ha znowu się przyplątał h,,, jeden i mam skierowanko na hsterioskopię jutro zgłębię temat czasu oczekiwania na zabieg no więc z czystym sercem nie muszę się starać w tym cyklu
grosza lubi tę wiadomość
-
To całe szczęście, że się spostrzegłaś, bo jakby Ci cały czas paprotki wychodziły, to byś się martwiłaslash wrote:Mądra slash nie w tą stronę baterie włozyła

Swieci
ale pewnie i tak bym nowego nie kupiła nawet gdyby się zepsuł.
Mango, mysza1975, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Ide z 2 przyjaciolkami (jedna z nich przyjechala z PL) do hinduskiej restauracji zjesc cos pikantnego i ploty uprawiac, mam nadzieje ze to ostre zarcie mnie troche rozgrzeje bo jest cholernie zimno i cholernie wilgotno, brrrr. Milego wieczoru kobietki
samira, mysza1975, Kate 75, Simba, megan8, Myszonek, bliska77, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Czytam ale zdechnięta jestem. Małą rozkłada, dużą też.
Aga mam nadzieję że skurcze szybko miną.
Trzymam kciuki za Bozię i jej jutrzejsze badanie i usg.
Małgoś i Parka, powodzenia następnym razem
Miłego wieczoru.
Kate 75, samira, megan8, Myszonek, malgos741, bliska77, Parka, Bozia3, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4
-
A co tu taka cisza ? Bursztyn poszła do knajpy, a reszta razem z nią ?

Wpadłam na chwilę, żeby się pochwalić bo zmierzyłam się z fenomenem Chodakowską. Nigdzie nie mogłam znaleźć tego skalpela 2, więc wzięłam tego skalpela bez 2, gdzie pani jest w żółtych rajtkach, no i nie padłam, dla mnie może być, ale przydała by się wcześniej rozgrzewka bynajmniej dla mnie, na drugi raz tak zrobię, znalazłam taką 5- cio minutową też z fenomenem, no i mogło być trochę więcej ćwiczeń na końcu tych na brzuch, dobre były
P.S. ale jej gadanie lekko wnerwia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:54
mysza1975, samira, Simba, Reni, Myszonek, ania.g, Kajaoli, Parka, Bozia3, Bursztyn, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Podziwiam wszystkie, które ćwiczą w domu. Ja nie mam tyle samozaparcia żeby ćwiczyć z telewizorem albo komputerem, ale 2 razy w tygodniu chodzę do klubu fitness. Dziś ćwiczyłam 2 godziny. Najpierw godzinka na rowerkach, a potem druga z systemami podwieszanymi TRX. Taki wycisk nam dali, że jak po tym wysiłku nie dostanę jutro rano @ tzn. że jestem w ciąży
samira, Simba, Myszonek, ania.g, Kajaoli, Bozia3, Bursztyn, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja tez właśnie z silki wróciłam - trochę pobiegalam i w dodatku spotkałam kumpelke z liceum:)
A teraz jakiś filmik i w kimono! Dobranoc i oby jutro były jakies zielonki!
Kate 75, mysza1975, Myszonek, ania.g, Kajaoli, Parka, Bozia3, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
A ja najbardziej lubię na powietrzu, rower kijki, pływanie, ale niestety jak to mówi nasza minister " sorry taki mamy klimat", jak tylko mogę to wychodzę, przed tv nie lubię, ale tyle było o Chodakowskiej, więc musiałam spróbować, co zacz, a do klubu nie kupuję już karnetów, bo je tylko marnowałam.
Choć kiedyś miałam przygodę z siłownią chyba dwuletnią, czasem myślę żeby może wrócić, łapki podrasować, bo to mój najsłabszy punkt i plecki oj by się coś znalazło.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 21:59
mysza1975, Myszonek, ania.g, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyslash wrote:on bez baterii paprotek nie pokaze
bo bateria działa na diodę i podswietla szkiełko
ja mam Donnę i u mnie to była porażka -zupełnie nic nie widzę, jeśli chcesz mogę ci odstąpić, jeśli pokryjesz koszt wysyłki
Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
slash wrote:Mądra slash nie w tą stronę baterie włozyła

Swieci
ale pewnie i tak bym nowego nie kupiła nawet gdyby się zepsuł.
Slash, cierpliwie poobserwuj cały cykl (może 2) i zobaczysz, czy będą jakieś zmiany w okresie około owulacyjnym. Moja Afro łapie dobrą ostrość prawie pod koniec gwintu - PRAWIE (bo na samym końcu znów jest nieostro). im bliżej owulki tym ciapek # widzę więcej - a najbliżej owulki mam pokryte nimi całe szkiełko ######
###### jakby ktoś pieprz rozsypał
Dla mnie paproć, to rośnie w lesie lub doniczce - więc nie rozumiem czemu ktoś powiedział, że to paprotki akurat ma się zobaczyć
bliska77 lubi tę wiadomość