35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Kate 75 wrote:A mnie wnerwia, co prawda bóle przed @ mniejsze, ale chyba puchnę po nim, nie jestem obiektywna, mam wstręt

Dupkowi mówię nie i innym dupkom też.
ja nigdy nie brałam , tak wiec nie mogę się wypowiadać, ale cycki mnie tak bola że w nocy spać nie mogę, masakra jakaś.
Kate 75, Mango lubią tę wiadomość
-
A ja chcialam powiedziec, ze jestem rowny miesiac na diecie i zauwazylam, ze mialam prawie nieodczuwalny PMS, prawie brak bolu przy @, sama @ mniej obfita i w zasadzie po 4 dniach brak. Same plusy
Z cera tez lepiej, chociaz nie jest to jeszcze efekt wow!
W ten w-end zgodnie z obietnica napilam jednak sie czerwonego wina, ale od dzisiaj powrot do smutnego, zdrowego trybu zycia
Kate 75, inessa, Bursztyn, Pusurek, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Aisab ja mam takie bóle, że oddychać nie mogę. Jak chodzę to je trzymam o bieganiu nie ma mowy.. a ile razy zasyczę jak się przewracam na bok jak śpię..
tak mnie bolą, że czasami łzy same się cisną do oczuAisab wrote:ja nigdy nie brałam , tak wiec nie mogę się wypowiadać, ale cycki mnie tak bola że w nocy spać nie mogę, masakra jakaś.
samira, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Aisab ja mam takie bóle, że oddychać nie mogę. Jak chodzę to je trzymam o bieganiu nie ma mowy.. a ile razy zasyczę jak się przewracam na bok jak śpię..
tak mnie bolą, że czasami łzy same się cisną do oczu
oj , Reni tez tak mam
Reni lubi tę wiadomość
-
Simba wrote:A ja chcialam powiedziec, ze jestem rowny miesiac na diecie i zauwazylam, ze mialam prawie nieodczuwalny PMS, prawie brak bolu przy @, sama @ mniej obfita i w zasadzie po 4 dniach brak. Same plusy
W ten w-end zgodnie z obietnica napilam jednak sie czerwonego wina, ale od dzisiaj powrot do smutnego, zdrowego trybu zycia
Tylko chwalić, ale jak przyjdzie efekt wow, to zdrowy nie będzie już smutny
Bursztyn, Simba, Parka lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:Aisab ja mam takie bóle, że oddychać nie mogę. Jak chodzę to je trzymam o bieganiu nie ma mowy.. a ile razy zasyczę jak się przewracam na bok jak śpię..
tak mnie bolą, że czasami łzy same się cisną do oczu
A kiedy te cycki tak bolą, przed @ czy tak w ogóle ? Bo ja to dziwna jestem nigdy mnie nie bolały, tylko jak teraz się staram to po owulce bolą, ale to beret przesunięty
Parka lubi tę wiadomość
-
na temat progesteronu to też nie jest moje zdanie.Pusurek wrote:To nie jest moje zdanie, tak dziala organizm kobiety. I ja osobiscie nie mam z tym nic wspolnego.
A Ty bardzo slabo tolerujesz zdanie odmienne od Twojego...
A pisząc to, że nie będe się sprzeczała to jest wręcz odwrotnie niż napisałaś i świadczy to o tym, że toleruję, że masz odmienne zdanie i nie będę Ci swojego narzucała, ani też nie musze się z Tobą zgadzać.
Równie dobrze moge napisać, że Ty bardzo słabo tolerujesz czyjeś odmienne zdanie bo już nie pierwszy raz podważasz moje. Tyle, że ja odpuszczam, bo mi to zwisa. -
zaczynają ok owulki tak +-/ dzień po i jadą tak do @
masakra jakaś
dlatego uwielbiam jak mam @ wtedy jest spokój
Kate 75 wrote:A kiedy te cycki tak bolą, przed @ czy tak w ogóle ? Bo ja to dziwna jestem nigdy mnie nie bolały, tylko jak teraz się staram to po owulce bolą, ale to beret przesunięty
Kate 75, Parka lubią tę wiadomość
-
gratuluje wytrwalosciSimba wrote:A ja chcialam powiedziec, ze jestem rowny miesiac na diecie i zauwazylam, ze mialam prawie nieodczuwalny PMS, prawie brak bolu przy @, sama @ mniej obfita i w zasadzie po 4 dniach brak. Same plusy
i ciesze sie ze masz juz efekty
ja poleglam kilka razy, no moze za wyjatkiem slodyczy i cukru- do ust nie wzielam
zato wino niestety tak, pare razy i jakas tam smietanke do kawy, ale caly czas pracuje nad poprawa 
Simba lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej kochane nadgonić Wasze pisanie jest baaaaaaaaardzo trudno

DObrego dnia i tygodnia Wam życze
u nas odwilż i raz słońce a raz pochmurno!
Mnie ostatnio z różnym nasileniem meczą mdłosci bardzo pomaga mi wit B6 ale straciłam apetyt i głównie jem kisielek a obiadu bardzo mało.
Zaczełam wg ovu dziś 3 miesiąc w czwartek ide do gina.
Bozia jak sie czujesz?
Aguś mam nadzieje,ze wszystko CI minie
Buziaki dla każdej
Bursztyn, Reni, Kate 75, Mango, samira, megan8, gosia7122, bliska77, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Kate 75 wrote:A kiedy te cycki tak bolą, przed @ czy tak w ogóle ? Bo ja to dziwna jestem nigdy mnie nie bolały, tylko jak teraz się staram to po owulce bolą, ale to beret przesunięty

mnie po owulce zaraz bolą , ale zauważyłam właśnie że od czasu początku starań to tak jakoś bardziej , poprzedni miesiąc nie był taki zły. No i bóle @ są ostatnio znośne
Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny

Inesska dzięki za pamięć -ale jakoś słabnę z dnia na dzień - pewnie od tego leżenia. W pierwszej ciąży zupełnie mnie nie mdliło - teraz nie mogę wąchać perfum, mięsa i wszystko mnie drażni - komputer też - mdli mnie przez cały dzień i dużo śpię...jak stara ciota
Aga - uważaj na siebie i śmigaj na L4.
Życzę wszystkim zieloności - czytam Was i śmiechu co niemiara.
Samirka - ja Ci już po dupku mówiłam, żebyś nie zaczynała luteiny, bo wydłużysz cykl - ale robisz po swojemu. Odstawienie dupka na 3 dni przed @ nic CI złego nie zrobi, nawet bez bety - a zaczęłabyś szybciej nowy cykl - tym bardziej po negatywnym teście.
Nie wszyscy lekarze na oślep przepisują dupka - moja tego nie robiła - a jak zobaczyła wynik mojego progesteronu, to w ogóle powiedziała, że mowy nie ma - bo nie ma po co go zażywać. Natomiast nie spotkałam się z teorią caffe- że dupka wycofuje się do regulacji cykli i podtrzymywania wczesnych ciąż - bo czym niby mają regulować te cykle? Jeśli chodzi o podtrzymywanie ciąż - to zasada na zachodzie jest taka, że oni w ogóle nie zajmują się ciążą przed 13 tygodniem - a nie, że ją obserwują, tylko nie zalecają dupka. Po prostu tam się nikt taką wczesną ciążą nie interesuje - taki nowy trend, ale jak już wspominałam - jakoś coraz więcej kobiet przylatuje do PL zaraz po pozytywnym teście. Jasne, że dupek nie daje gwarancji na utrzymanie wczesnej ciąży - ale daje szansę - i jeśli kobieta rezygnuje z szansy przy zagrożeniu ciąży - bo nie ma gwarancji - to trochę ma nie tak pod beretem dla mnie...bo co mi się strasznego stanie od tego - że przez miesiąc nafaszeruję się progesteronem?
Miłego dnia dla wszystkich
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 15:24
Bursztyn, inessa, samira, megan8, Iwone, Pusurek, bliska77, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
miałam dokładnie tak samo - beret pewnie plus jakieś wspomagacze?Kate 75 wrote:A kiedy te cycki tak bolą, przed @ czy tak w ogóle ? Bo ja to dziwna jestem nigdy mnie nie bolały, tylko jak teraz się staram to po owulce bolą, ale to beret przesunięty

Kate 75, Mango, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:zaczynają ok owulki tak +-/ dzień po i jadą tak do @
masakra jakaś
dlatego uwielbiam jak mam @ wtedy jest spokój
No nie to pół cyklu do bani,mnie nigdy nie bolały, może trochę pęcznieją, a może moje jakieś nie połączone z odbiornikiem, albo receptorów zabrakło
Parka lubi tę wiadomość
-
nie napisałam, że dupka się wycofuje z regulacji cykluBozia3 wrote:Cześć Dziewczyny

Inesska dzięki za pamięć -ale jakoś słabnę z dnia na dzień - pewnie od tego leżenia. W pierwszej ciąży zupełnie mnie nie mdliło - teraz nie mogę wąchać perfum, mięsa i wszystko mnie drażni - komputer też - mdli mnie przez cały dzień i dużo śpię...jak stara ciota
Aga - uważaj na siebie i śmigaj na L4.
Życzę wszystkim zieloności - czytam Was i śmiechu co niemiara.
Samirka - ja Ci już po dupku mówiłam, żebyś nie zaczynała luteiny, bo wydłużysz cykl - ale robisz po swojemu. Odstawienie dupka na 3 dni przed @ nic CI złego nie zrobi, nawet bez bety - a zaczęłabyś szybciej nowy cykl - tym bardziej po negatywnym teście.
Nie wszyscy lekarze na oślep przepisują dupka - moja tego nie robiła - a jak zobaczyła wynik mojego progesteronu, to w ogóle powiedziała, że mowy nie ma - bo nie ma po co go zażywać. Natomiast nie spotkałam się z teorią caffe- że dupka wycofuje się do regulacji cykli i podtrzymywania wczesnych ciąż - bo czym niby mają regulować te cykle? Jeśli chodzi o podtrzymywanie ciąż - to zasada na zachodzie jest taka, że oni w ogóle nie zajmują się ciążą przed 13 tygodniem - a nie, że ją obserwują, tylko nie zalecają dupka. Po prostu tam się nikt taką wczesną ciążą nie interesuje - taki nowy trend, ale jak już wspominałam - jakoś coraz więcej kobiet przylatuje do PL zaraz po pozytywnym teście. Jasne, że dupek nie daje gwarancji na utrzymanie wczesnej ciąży - ale daje szansę - i jeśli kobieta rezygnuje z szansy przy zagrożeniu ciąży - bo nie ma gwarancji - to trochę ma nie tak pod beretem dla mnie...bo co mi się strasznego stanie od tego - że przez miesiąc nafaszeruję się progesteronem?
Miłego dnia dla wszystkich
-
może źle zrozumiałam...caffe wrote:Ja miałam niski progesteron i w trakcie regulowania cyklu (bo przestałam mieć w którymś momencie @@@) brałam luteinę, bo dupek na mnie nie działał.
Ale jak widzę, to w ogóle sa trendy żeby odejść od takiego progesteronu, nawet przy regulacjach. Kurcze, to co chcą w zamian dawać? Czekać w nieskończoność aż się samo wyreguluje?