35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:Cafe ale czas leci... jakies typy z imionami? o ile chcesz jeszcze o tym gadać, bo pewnie każdy pyta

Niby u innych wydaje się, ze czas szybko leci, ale powiem Ci, że u mnie zapier...a
Co do imion to przymierzamy się do Szymona, ale jeszcze nie wiemy na 100% bo nie mamy jakiś ulubionych imion. Dla chłopca to nie tak łatwo wybrac imię, przynajmniej nam
A Ty teraz działaj Lucky, skoro zbliża się godzina zero
Lucky, inessa, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Paszczaku kochany! Przepraszam!paszczakin wrote:zgin, przepadnij maro nieczysta! ja dalej jeszcze w ciazy jestem! zadnych @ u mnie..
pomylilam Cie z Parka! 
bo tez na "P"
tfu tfu tfu przez lewe ramie! 
Takie pomylki szczescie przynosza
bliska77, paszczakin, Lucky, samira, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nie będę się z Toba sprzeczała. masz takie zdanie, ja mam inne i wcale nie jest takim straznikiem ciąży, bo mojej zagrożonej nie uratował, a bralam końskie dawki.Pusurek wrote:Gdzie pisalas?
Progesteron ma za zadanie podtrzymac ciaze, ta 6 tyg i pozniejsza tez, nazywany jest straznikiem ciazy. Jesli sa wskazania mozna go brac do samego konca ciazy.
Lucky lubi tę wiadomość
-
pewnie, i to uzalezniona od wielu rzeczyagafbh wrote:no widać, ze jestes bardzo uzależniona ale najważniejsze że Twój terapeuta sie sprawdza, przynajmniej ten w śnie

wiecej sesji terapetycznych chyba wezme
bliska77, Simba, Lucky, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnycaffe wrote:nie będę się z Toba sprzeczała. masz takie zdanie, ja mam inne i wcale nie jest takim straznikiem ciąży, bo mojej zagrożonej nie uratował, a bralam końskie dawki.
To nie jest moje zdanie, tak dziala organizm kobiety. I ja osobiscie nie mam z tym nic wspolnego.
A Ty bardzo slabo tolerujesz zdanie odmienne od Twojego...
Lucky lubi tę wiadomość
-
bierzemy się Cafe bierzemy
ostatnio miłość kwitnie, serce rośnie i jakoś tak lekko podchodzimy do tematu, to może w końcu urodzę to dziecko, które noszę w sercu już tak dawno
trochę się boję bo M był mocno przeziębiony i nałykał się jakichś prochów w tym czasie, nie wyduszę od niego co brał, bo jemu nic nie jest i zawsze sam się leczy, a potrafi i wtrząchnąć jakiś zapomniany antybiotyk z przerwanej przez siebie w przeszłości kuracji. Więc nie wiem w jakim stanie ma te swoje plemniki
no ale powalczymy. Plan akcji na weekend ale już od jutra golę nogi
Bursztyn, EwaT, Kate 75, ania.g, paszczakin, inessa, caffe, Mango, samira, malgos741, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni, ale przeciez nie ma narazie wskazan do panikiReni wrote:ej noo... rzut okiem w galoty.. bez zmian
wolę już chyba te moje plamienia przynajmniej wiem na czym stoje..
wszystko jest ok
przestan grzebac w majtach 
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:22
Simba, Reni, Kate 75, inessa, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
to jakie Ty masz nogi? jak Yeti, że aż do weekendu będziesz golić??
Lucky wrote:Plan akcji na weekend ale już od jutra golę nogi
Bursztyn, Simba, Kate 75, inessa, Mango, Parka, Niuta, Andzia33, Mega lubią tę wiadomość
-
Pusurek wrote:
Progesteron ma za zadanie podtrzymac ciaze, ta 6 tyg i pozniejsza tez, nazywany jest straznikiem ciazy. Jesli sa wskazania mozna go brac do samego konca ciazy.
Mnie się nie podoba, że piszą bez zrobienia badań tak na wszelki wypadek, i chodzi mi tu głównie o starania, bierze się go miesiącami, na zasadzie lepiej wziąć, nie zaszkodzi, tak jest w moim przypadku, chyba że o czymś nie wiem, co skonsultuje z nowym ginem, co innego dla mnie jest zagrożona ciąża jak mus to mus, brałabym wszystko aby sobie pomóc. Ja w ogóle mam wstręt do brania leków, jak nie widzę konkretnego powodu, tyczy się to też antybiotyku na przeziębienie, innych leków bez recepty na grypę, wolę ziółka wyciąg z bzu, miód i czosnek, no chyba że na zapalenie płuc lub anginę.
Mam bunta tak w ogóle, więc może przesadzam.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:30
Simba, samira, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mówcie co chcecie ja progesteron kocham i jestem od niego uzależniona
czuję się idealnie po nim i nic mnie nie boli (czytaj cycek)
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:29
Kate 75, Bursztyn, Mango, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Lucky wrote:Plan akcji na weekend ale już od jutra golę nogi

To ja powinnam od jutra się strać, a nawet nie zaczęłam golić, masakra jakaś, no chyba, że na dziko spróbuję, może zadziała, w końcu to sama natura
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:40
Bursztyn, Mango, Parka, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Reni wrote:mówcie co chcecie ja progesteron kocham i jestem od niego uzależniona
czuję się idealnie po nim i nic mnie nie boli (czytaj cycek)
A mnie wnerwia, co prawda bóle przed @ mniejsze, ale chyba puchnę po nim, nie jestem obiektywna, mam wstręt
Dupkowi mówię nie i innym dupkom też.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 lutego 2014, 14:36
Bursztyn, Parka lubią tę wiadomość