35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
wenus wrote:A możecie mi powiedziec jakich najgorszych skutków ubocznych mogę sie spodziewać po tym cło?Bo ja jestem wrażliwa na leki i trochę sie boje.
W ulotce są wypisane skutki uboczne. Ja powiem tak: jak zachodzilam z clo w ciaze z obojgiem moich dzieci, to nie mialam zadnych skutkow ubocznych, w ogole nie odczuwalam ze biore ten lek. Ale gdy bralam go przez 8 cykli z rok i troche wiecej temu (czyli pare lat po tamtych clo) to juz nie bylo tak dobrze: lodowate nogi w nocy, zmeczenie, zle samopoczucie psychiczne w kierunku depresji. Kwestia wieku?
Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Sie ma wieczorem
Nie jestem w stanie nadrobić wszystkiego co stworzyłyscie.
Doczytałam tylko że anna maria będzie mieć Baby Boy a Inessa mogła by wyhaftować obrus na ogromny stółCoś jeszcze mnie ominęło?
W każdym razie w tej chwili oglądam na TLC program o wielodzietnych rodzinach w United Kingdom. I jak dla mnie to jest chore.... Jak można mieć 15 dzieci i z 16 być w ciąży? Do tego, prawie w tym samym czasie, jedna z córek urodziła wnuczkę! Średnio w roku 3 ich dzieci siedzi w pieluchach! i tak co roku! Fajnie mieć dużą rodzinę ale to to już chyba przegięcie...
A tak w ogóle to mnie zawiść zżera że oni mają dzieci na zawołanie a my musimy się z tym tak "męczyć"
malgos741, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
mysza1975 wrote:Jak chcą i mają warunki to niech płodzą, rodzą i wychowują,
Czy mają warunki? Tak średnio . Ale chodzi o to że ta kobieta się wypowiadała o rodzeniu dzieci tak jakby była od tego uzależniona.
I z czysto egoistycznego punktu widzenia i z czystej zawiści wkurza mnie że ktoś ma coś tak łatwo, o co ja muszę tak walczyć. Ale niestety tak to bywa i muszę się z tym pogodzićBursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
Też patrzyłam na ten materiał ale nie na cały. Ja myślę że cyfra 16 dzieci to już nie jest wielodzietność to choroba ja naprawdę rozumiem rodzinki z 7 czy 10 dziećmi ale trzeba mieć jakieś granice
i właśnie komentarz matki jak jej córka l.19 była w ciąży że jej chłopak mógł się spodziewać wczesnej ciąży a chodzili ze sobą 2lata , dla tej matki to uzależnienie i już.
Niuta wrote:Czy mają warunki? Tak średnio . Ale chodzi o to że ta kobieta się wypowiadała o rodzeniu dzieci tak jakby była od tego uzależniona.
I z czysto egoistycznego punktu widzenia i z czystej zawiści wkurza mnie że ktoś ma coś tak łatwo, o co ja muszę tak walczyć. Ale niestety tak to bywa i muszę się z tym pogodzićcaffe, Niuta, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witam w sobotę i spadam do roboty.
Mysza trzymam kciuki.
Co do clo ja żadnych skutków ubocznych nie miałam, a jeśli chodzi o lek na prolaktynę to dostałam z tych lepszych i też nic nie odczuwam.
bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualny
-
grosza wrote:Też patrzyłam na ten materiał ale nie na cały. Ja myślę że cyfra 16 dzieci to już nie jest wielodzietność to choroba ja naprawdę rozumiem rodzinki z 7 czy 10 dziećmi ale trzeba mieć jakieś granice
i właśnie komentarz matki jak jej córka l.19 była w ciąży że jej chłopak mógł się spodziewać wczesnej ciąży a chodzili ze sobą 2lata , dla tej matki to uzależnienie i już.Niuta, bliska77, grosza, Andzia33 lubią tę wiadomość