35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
To ja Tobie też życzę, żeby Ci się jaja zapadałyBursztyn wrote:hahah! no i wlasnie teraz widac to "zapadniete jajo" jak fika koziolki

a co do reszty, to moze masz racje, moze faktycznie lepiej...
Mały rzeczywiście fika koziołki, bo na ostatnim usg gin chciał zbadać serce, przyłożył sprzęt, a tu nagle po kilku sekundach przestało bić. Ja się przez chwilę przestraszyłam, a okazało się ze mały uciekł, więc gin żeby dokończyć badanie musiał włączyć dooplera bo inaczej nie był w stanie prawidłowo ocenić
Bursztyn, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Ja to jeszcze dzień przed testem piłam wino, zrobiłam dodatkowe "wyposażenie" w dwie kolejne flaszki, bo przecież miałam cykl bezowulacyjny

Caffe, dzięki za dobre słowo
i stwierdzam, że muszę się doposażyć - czyli trzeba iść po wino
caffe, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jak zrobisz zapasy, to się okaże, że są niepotrzebneMyszonek wrote:Caffe, dzięki za dobre słowo

i stwierdzam, że muszę się doposażyć - czyli trzeba iść po wino
tak samo zrobiłam z podpaskami
W przedostatnim cyklu kupiłam tak na "styk", a potem stwierdziłam, że mam to gdzieś i kupiłam dwupak
Bursztyn, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
OK - spróbuję tej wersji, bo odwrotna nie zadziałała.caffe wrote:Jak zrobisz zapasy, to się okaże, że są niepotrzebne
tak samo zrobiłam z podpaskami
W przedostatnim cyklu kupiłam tak na "styk", a potem stwierdziłam, że mam to gdzieś i kupiłam dwupak 
Skończyły mi się tamp. i podp. i stwierdziłam, że przez tego mięsniaka za dużo już na ten przemysł wydałam i żeby było sprawiedliwie, to teraz już musze zajść w ciążę. Nie zrobiłam więc zapasu, bo po co. Dobrze, że odnalazłam jeden zapasowy tampon w torebce, bo inaczej nie doszłabym do sklepu jak @ przyszła.Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 11:23
caffe, Lucky, mysza1975, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ja jeszcze zrobiłam tak, może dziewczyny pamiętają, zaraz na początku tego własciwego cyklu bezowulacyjnego zrobiłam sobie na wykresie zieloną kropkęMyszonek wrote:OK - spróbuję tej wersji, bo odwrotna nie zadziałała.
Skończyły mi się tamp. i podp. i stwierdziłam, że przez tego mięsniaka za dużo już na ten przemysł wydałam i żeby było sprawiedliwie, to teraz już musze zajść w ciążę. Nie zrobiłam więc zapasu, bo po co. Dobrze, że odnalazłam jeden zapasowy tampon w torebce, bo inaczej nie doszłabym do sklepu jak @ przyszła.
Myszonek, Lucky, mysza1975, Mango, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobrecaffe wrote:Ja jeszcze zrobiłam tak, może dziewczyny pamiętają, zaraz na początku tego własciwego cyklu bezowulacyjnego zrobiłam sobie na wykresie zieloną kropkę

już w pierwszym dniu ?? to może ja też ją zaznaczę i pokażę wykres mężowi, żeby mi się od bzykoserc nie próbował wykręcić
caffe, Lucky, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Jakoś tak po @ zaznaczyłamMyszonek wrote:Dobre

już w pierwszym dniu ?? to może ja też ją zaznaczę i pokażę wykres mężowi, żeby mi się od bzykoserc nie próbował wykręcić
miało być dla jaj
Myszonek, Lucky, Niuta, bliska77, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
caffe wrote:Jakoś tak po @ zaznaczyłam
miało być dla jaj 
Łeeee, to trzeba było tak od razu mówić!
Że wystarczy "zielona kropka dla jaj"
Myszonek, caffe, Mango, bliska77, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards -
hejka

ale słońce świeci
Cafe, dzięki za wskazówkę, pędzę wkleić kropę na końcu wykresu, zieloną !!!!
tzn muszę wpisać że zrobiłam dodatni ciążowy test?
może wpadnie teściowa, więc idę ogarnąć łazienkę, bo inspekcja sanitarna to przy niej pikuś
aha, no i seksujemy się wg zasady raz albo dwa dziennie w ciągu dni płodnych, bo metoda co drugi dzień się nie sprawdzała, oby tylko facet dał radę
Myszonek, caffe, Mango, bliska77, Bursztyn, Sabina, megan8, paszczakin, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
z tego co zrozumiałam caffe zaznaczyła zieloną kropkę zaraz po @ ale tej odbytej - a nie tej, która ma byćLucky wrote:ej no
nie mogę wpisać kropki, bo gdy wskakuję na dzień z @ to mogę tylko dodać notatkę
fak
zawsze wiatr w oczy
a wstecz można wszystko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 12:14
caffe, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość