35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Lucky wrote:A to za pozno
Obym nie musiala tego robic w nastepnym cyklu
u mnie też późno, bo 12dc ale może zadziałabyłby jaja jak berety
cykl z kolonoskopią w dniu owulacji i wymuszoną zieloną kopką -
może zadziała jak efekt placeboWiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:10
caffe, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyWitajcie
u nas piękne słoneczko, wiosna pełną gębą
z samego rana byłam na pobraniu krwi, tsh i ft4, bo w poniedziałek do gina a we wtorek do endo, ciekawa jestem jak tam moja szanowna tarczyca się ma
dziewczyny, sposób na ciąże to kupić od cholery alkoholu na zapas i zacząć ostro się odchudzać a o ewentualnej ciąży w ogóle nie myśleć
właśnie skończyłam częściowo ogarniać chałupę i chyba zdbyt duże tempo przybrałam bo brzuchol nawala i twardawy, zaraz sie walnę na 30 min relaksu bo potem do mamci na urodzinki spadamy
miłego dniaMyszonek, caffe, Bursztyn, Lucky, Sabina, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Ale mnie chlop dzis wkurwil, piane tocze z pyska ! Najchetniej udusilabym go jego wlasna skarpeta! Nastepnym razem wepchne mu ja do geby i zakleje tasma zeby nie sluchac glupot ktore gada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:09
Lucky, Myszonek, mysza1975, bliska77, malgos741, Sabina, Simba, samira, wenus, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Ale mnie chlop dzis wkurwil, piane tocze z pyska ! Najchetniej udusilabym go jego wlasna skarpeta! Nastepnym razem wepchne mu ja do geby i zakleje tasma zeby nie sluchac glupot ktore gada
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:30
Bursztyn, Myszonek, bliska77, Lucky, malgos741, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie dokladnie to samo, jestesmy zgrane pod tym wzgledem. Problem u mnie taki ze wlasnie nadchodza dnie plodne - b. Teoretycznie ale warto by bylo to wykorzystac a ja na ....pipipipi ( ladniej nie moge) jestem wkurw.... I pewnie niec z tego nie bedzie. Ale jakies pojedyncze dziobanie:-(
cholera, zastanawiam sie czy mi przejdzie....niech to szlag...polarmiś, Mango, Lucky, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:Misiu, pewnie trudno to sobie teraz wyobrazic ale jest szansa ze Ci przejdzie za pare lub parenascie godzin
cholera, zastanawiam sie czy mi przejdzie....niech to szlag...Bursztyn, Mango, Sabina, Reni lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnydziewczyny, współczuję Wam tych facetów, mój też nie jest idealny, wiadomo nikt nie jest idealny ale jak tak czytam to powiem szczerze, że zaczynam mojego doceniać
, nie wiadomo jaki będzie kiedyś, póki co od 96 roku zdaje egzamin
Lucky, Bursztyn, Myszonek, Sabina, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
agafbh wrote:dziewczyny, współczuję Wam tych facetów, mój też nie jest idealny, wiadomo nikt nie jest idealny ale jak tak czytam to powiem szczerze, że zaczynam mojego doceniać
jego najgorsza wada jest to, ze nie przyjmuje krytyki w zadnej formie, nawet jesli zasluzyl. No ale trudno, narazie musze wytrzymac bo przez weekend nie moge sie rozwiesc, dopiero w poniedzialek otwieraja urzedy
Myszonek, Iwone, Sabina, samira, megan8, wenus, Mango, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyagafbh wrote:dziewczyny, współczuję Wam tych facetów, mój też nie jest idealny, wiadomo nikt nie jest idealny ale jak tak czytam to powiem szczerze, że zaczynam mojego doceniać
Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 15:25
Bursztyn, Iwone, Sabina, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Moze masz mniejsze wymagania albo mniej wybuchowy charakter niz ja. Ja jestem trudna bo lubie rządzic a on jest taki sam wiec cieżko komukolwiek isi na kompromis. Żle sie dobraliśmy. Ja jestem zorganizowana i poukladana, lubie funkcjonowac w czystym otoczeniu a jego najlepiej do chlewika wyslac. Ja wszystko zalatwiam fachowcow np.elektrykow, hydraulikow, umawiam sie z mechanikiem samochodowym bo jemu sie nie chce on tylko krytykuje w fazie koncowej. No nic, to taki juz standard w naszym radosnym zyciu. Widzialy galy co braly, wiec nie powinnam narzekac.
i tez wlasciwie powinnam sie przymknac i nie lamentowac
polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość