X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak wstawiłam tak przy zwykłym zaznaczeniu temperatury :P test ciążowy na plus, jeśli dobrze pamiętam ;)

Myszonek, bliska77, Lucky lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lucky wrote:
    A to za pozno :(
    Obym nie musiala tego robic w nastepnym cyklu :D

u mnie też późno, bo 12dc ale może zadziała ;) byłby jaja jak berety ;)
    cykl z kolonoskopią w dniu owulacji i wymuszoną zieloną kopką -
    może zadziała jak efekt placebo ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 13:10

caffe, Lucky, Sabina lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie
    u nas piękne słoneczko, wiosna pełną gębą ;-)
    z samego rana byłam na pobraniu krwi, tsh i ft4, bo w poniedziałek do gina a we wtorek do endo, ciekawa jestem jak tam moja szanowna tarczyca się ma ;-)
    dziewczyny, sposób na ciąże to kupić od cholery alkoholu na zapas i zacząć ostro się odchudzać a o ewentualnej ciąży w ogóle nie myśleć ;-)
    właśnie skończyłam częściowo ogarniać chałupę i chyba zdbyt duże tempo przybrałam bo brzuchol nawala i twardawy, zaraz sie walnę na 30 min relaksu bo potem do mamci na urodzinki spadamy
    miłego dnia

Myszonek, caffe, Bursztyn, Lucky, Sabina, megan8, Parka, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh - dobrze mówi, dać jej wódki - eeeeee nie może - no to zbieram flaszki i jak już nie będziesz ciążyć, odstawisz od cyca i inne - to Ci wszystkie wyślę :) jak zadziała na mnie :)

caffe, Lucky, bliska77, megan8, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Myszonek Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 13:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a swoją drogą to fakt,
    jak się o tym nie myśli, to wydaje się, że szybciej czas leci, bo uwaga skupiona na czymś innym.

Lucky lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mnie chlop dzis wkurwil, piane tocze z pyska ! Najchetniej udusilabym go jego wlasna skarpeta! Nastepnym razem wepchne mu ja do geby i zakleje tasma zeby nie sluchac glupot ktore gada :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:09

Lucky, Myszonek, mysza1975, bliska77, malgos741, Sabina, Simba, samira, wenus, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Ale mnie chlop dzis wkurwil, piane tocze z pyska ! Najchetniej udusilabym go jego wlasna skarpeta! Nastepnym razem wepchne mu ja do geby i zakleje tasma zeby nie sluchac glupot ktore gada :)
    Nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie dokladnie to samo, jestesmy zgrane pod tym wzgledem. Problem u mnie taki ze wlasnie nadchodza dnie plodne - b. Teoretycznie ale warto by bylo to wykorzystac a ja na ....pipipipi ( ladniej nie moge) jestem wkurw.... I pewnie niec z tego nie bedzie, może jakies pojedyncze dziobanie:-(

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 14:30

Bursztyn, Myszonek, bliska77, Lucky, malgos741, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Nie wiem jak to sie dzieje ale u mnie dokladnie to samo, jestesmy zgrane pod tym wzgledem. Problem u mnie taki ze wlasnie nadchodza dnie plodne - b. Teoretycznie ale warto by bylo to wykorzystac a ja na ....pipipipi ( ladniej nie moge) jestem wkurw.... I pewnie niec z tego nie bedzie. Ale jakies pojedyncze dziobanie:-(
    Misiu, pewnie trudno to sobie teraz wyobrazic ale jest szansa ze Ci przejdzie za pare lub parenascie godzin :)
    cholera, zastanawiam sie czy mi przejdzie....niech to szlag...

polarmiś, Mango, Lucky, Sabina, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misiu, pewnie trudno to sobie teraz wyobrazic ale jest szansa ze Ci przejdzie za pare lub parenascie godzin :)
    cholera, zastanawiam sie czy mi przejdzie....niech to szlag...
    W takich chwilach gdybym miala do sądu blisko to bym zlozyla paiery rozwodowe, ch....j piep.......ny!

Bursztyn, Mango, Sabina, Reni lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    W takich chwilach gdybym miala do sądu blisko to bym zlozyla paiery rozwodowe, ch....j piep.......ny!
    dokladnie!!!!
    ch...j je....ny! :)

polarmiś, Mango, bliska77, megan8, Reni lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Misku, czy u Ciebie tez tak jest, ze on sie pozniej podlizuje? :)
    staje sie usluzny i przemily ;)

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Misku, czy u Ciebie tez tak jest, ze on sie pozniej podlizuje? :)
    staje sie usluzny i przemily ;)
    Nie nic z tych rzeczy, niestety.

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jest chamem od poczatku do konca. Slowo przepraszam nie istnieje. Zaczyna sie po jakims czasie zachowywac jakby nic sie nie stalo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 15:15

Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dziewczyny, współczuję Wam tych facetów, mój też nie jest idealny, wiadomo nikt nie jest idealny ale jak tak czytam to powiem szczerze, że zaczynam mojego doceniać :-), nie wiadomo jaki będzie kiedyś, póki co od 96 roku zdaje egzamin ;-)

Lucky, Bursztyn, Myszonek, Sabina, grosza, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    dziewczyny, współczuję Wam tych facetów, mój też nie jest idealny, wiadomo nikt nie jest idealny ale jak tak czytam to powiem szczerze, że zaczynam mojego doceniać :-), nie wiadomo jaki będzie kiedyś, póki co od 96 roku zdaje egzamin ;-)
    to nie to, ze ja mojego nie doceniam, tylko czasem jak mnie wkurwi to chcialabym go zabic :) jego najgorsza wada jest to, ze nie przyjmuje krytyki w zadnej formie, nawet jesli zasluzyl. No ale trudno, narazie musze wytrzymac bo przez weekend nie moge sie rozwiesc, dopiero w poniedzialek otwieraja urzedy :)

Myszonek, Iwone, Sabina, samira, megan8, wenus, Mango, bliska77, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Jest chamem od poczatku do konca. Slowo przepraszam nie istnieje. Zaczyna sie po jakims czasie zachowywac jakby nic sie nie stalo.
    hmm...no to ciezki orzech do zgryzienia...

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agafbh wrote:
    Moze masz mniejsze wymagania albo mniej wybuchowy charakter niz ja. Ja jestem trudna bo lubie rządzic a on jest taki sam wiec cieżko komukolwiek isc na kompromis. Żle sie dobraliśmy. Ja jestem zorganizowana i poukladana, lubie funkcjonowac w czystym otoczeniu a jego najlepiej do chlewika wyslac. Ja wszystko zalatwiam fachowcow np.elektrykow, hydraulikow, umawiam sie z mechanikiem samochodowym bo jemu sie nie chce on tylko krytykuje w fazie koncowej. No nic, to taki juz standard w naszym radosnym zyciu. Widzialy galy co braly, wiec nie powinnam narzekac.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 15:25

Bursztyn, Iwone, Sabina, samira, megan8, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale chuja dzisiaj nienawidze .

Bursztyn, Sabina, paszczakin, wenus, Mango lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Moze masz mniejsze wymagania albo mniej wybuchowy charakter niz ja. Ja jestem trudna bo lubie rządzic a on jest taki sam wiec cieżko komukolwiek isi na kompromis. Żle sie dobraliśmy. Ja jestem zorganizowana i poukladana, lubie funkcjonowac w czystym otoczeniu a jego najlepiej do chlewika wyslac. Ja wszystko zalatwiam fachowcow np.elektrykow, hydraulikow, umawiam sie z mechanikiem samochodowym bo jemu sie nie chce on tylko krytykuje w fazie koncowej. No nic, to taki juz standard w naszym radosnym zyciu. Widzialy galy co braly, wiec nie powinnam narzekac.
    no w sumie u mnie tez galy widzialy... :) i tez wlasciwie powinnam sie przymknac i nie lamentowac ;)

polarmiś, Sabina lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ale chuja dzisiaj nienawidze .
    lacze sie z Toba w nienawisci ;)

polarmiś, Sabina, Simba lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
‹‹ 2369 2370 2371 2372 2373 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kwasy Omega-3 - ważny składnik w diecie przyszłej mamy

Kwasy omega-3 są bardzo istotnym składnikiem w diecie, o którym warto pomyśleć już na etapie starań o dziecko. Idealnie, aby po konsultacji z lekarzem, suplementować kwasy już od pierwszych dni ciąży. Dlaczego są takie ważne? Jaką pełnią rolę? Jak wybrać odpowiedni suplement? 

CZYTAJ WIĘCEJ