35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście boskie :lol:
Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzećBursztyn, Myszonek, samira, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnySabina wrote:Dziewczyny jesteście boskie :lol:
Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzećSabina lubi tę wiadomość
-
Sabina wrote:Dziewczyny jesteście boskie :lol:
Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzećsjoanka, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Poradźcie!
Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:18
Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Poradźcie!
Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
polarmiś wrote:Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.grosza, polarmiś, mysza1975, samira, megan8, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
mysza1975, Bursztyn, polarmiś, Myszonek, Sabina, samira, megan8, Bozia3, gosia7122, malgos741, Parka, paszczakin, Iwone, Panda, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!
ja miałam odstawić, ale tak jak napisałaś, najlepiej niech zdecyduje lekarz.bliska77 lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
Sama się sobie dziwię, ale jakaś spokojna jestem i to nie jest kwestia podejścia. Uznałam, że co ma być to będzie.
Simba, Myszonek, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
a kiedy masz konkretnie urodziny?
Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySimba wrote:Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?
Bardzo chętnieMam nadzieje, ze obie będziemy na mleku.
Andzia33 lubi tę wiadomość