X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    lacze sie z Toba w nienawisci ;)
    Od razu mi lepiej!!!!!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Od razu mi lepiej!!!!!
    :) <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście boskie :lol:

Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć ;)

Bursztyn, Myszonek, samira, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć ;)
    U Ciebie bocian tuz tuz!

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

w sensie nieowlosione? jesli tak to fuj! ;)

sjoanka, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poradźcie!
    Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?

EwaT, samira, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Poradźcie!
    Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:18

Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Poradźcie!
    Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.

Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
    wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
    polarmiś wrote:
    Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.

grosza, polarmiś, mysza1975, samira, megan8, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!

mysza1975, Bursztyn, polarmiś, Myszonek, Sabina, samira, megan8, Bozia3, gosia7122, malgos741, Parka, paszczakin, Iwone, Panda, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!

ja miałam odstawić, ale tak jak napisałaś, najlepiej niech zdecyduje lekarz.

bliska77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. Dzień dobry:) czy tam dobry wieczór ;)

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
    wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.

Sama się sobie dziwię, ale jakaś spokojna jestem i to nie jest kwestia podejścia. Uznałam, że co ma być to będzie.

Simba, Myszonek, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
    super! :) a kiedy masz konkretnie urodziny?

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym
    powtórzyła jutro test ( pewnie ze dwa razy hihi ) i nie odstawiała bromka dopiero jak lekarz każe

mysza1975 wrote:
    Poradźcie!

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    super! :) a kiedy masz konkretnie urodziny?

11 lutego :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?

Bardzo chętnie :) Mam nadzieje, ze obie będziemy na mleku.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    11 lutego :)
    to chyba jest jeszcze Wodnik?

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to chyba jest jeszcze Wodnik?

Tak, Szuwarek :) a Ty tez może?

a8vSp1.png
‹‹ 2370 2371 2372 2373 2374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Comiesięczne rozczarowanie... Jak radzić sobie z emocjami, gdy kolejny raz pojawia się jedna kreska?

Dla wielu par każdy kolejny miesiąc bez ciąży jest jak utracona szansa. Trudne emocje kłębią się w pierwszych dniach cyklu. Najczęściej jest to żal, smutek, bezsilność, rozczarowanie... Dlaczego kolejny miesiąc się nie udało? Jak sobie radzić z tymi trudnymi emocjami? Podpowiada Psycholog Niepłodności - Anna Wietrzykowska.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza a starania o ciążę - poruszające historie trzech kobiet

Endometrioza jest na tyle niezbadaną jeszcze do końca chorobą, że postawienie prawidłowej diagnozy może zająć lata... A właściwa diagnoza i szybkie podjęcie odpowiedniego leczenia, to najważniejsza kwestia szczególnie w przypadku kobiet, które starają się o dziecko. Trzy kobiety podzieliły się z nami swoimi doświadczeniami w drodze do diagnozy endometriozy i upragnionego macierzyństwa. Przeczytaj historie, które dodają skrzydeł i nadziei, że pomimo trudów będzie dobrze! 

CZYTAJ WIĘCEJ