X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 15:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    lacze sie z Toba w nienawisci ;)
    Od razu mi lepiej!!!!!

Bursztyn lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Od razu mi lepiej!!!!!
    :) <3

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny jesteście boskie :lol:

Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć ;)

Bursztyn, Myszonek, samira, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć ;)
    U Ciebie bocian tuz tuz!

Sabina lubi tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sabina wrote:

w sensie nieowlosione? jesli tak to fuj! ;)

sjoanka, Mango lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Poradźcie!
    Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?

EwaT, samira, gosia7122, malgos741 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Poradźcie!
    Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!

Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:18

Bursztyn, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mysza1975 wrote:
    Poradźcie!
    Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.

Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Viola Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
    wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
    polarmiś wrote:
    Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.

grosza, polarmiś, mysza1975, samira, megan8, Panda, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

w57vrjjglblign5h.png

b952b8bd28.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!

mysza1975, Bursztyn, polarmiś, Myszonek, Sabina, samira, megan8, Bozia3, gosia7122, malgos741, Parka, paszczakin, Iwone, Panda, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość

a8vSp1.png
  • caffe Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!

ja miałam odstawić, ale tak jak napisałaś, najlepiej niech zdecyduje lekarz.

bliska77 lubi tę wiadomość

• Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aha. Dzień dobry:) czy tam dobry wieczór ;)

a8vSp1.png
  • mysza1975 Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Viola wrote:
    Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
    wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.

Sama się sobie dziwię, ale jakaś spokojna jestem i to nie jest kwestia podejścia. Uznałam, że co ma być to będzie.

Simba, Myszonek, Sabina, samira, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
    super! :) a kiedy masz konkretnie urodziny?

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:39

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?

samira, Andzia33 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja bym
    powtórzyła jutro test ( pewnie ze dwa razy hihi ) i nie odstawiała bromka dopiero jak lekarz każe

mysza1975 wrote:
    Poradźcie!

bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    super! :) a kiedy masz konkretnie urodziny?

11 lutego :)

a8vSp1.png
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?

Bardzo chętnie :) Mam nadzieje, ze obie będziemy na mleku.

Andzia33 lubi tę wiadomość

a8vSp1.png
  • Bursztyn Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Simba wrote:
    11 lutego :)
    to chyba jest jeszcze Wodnik?

megan8 lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Simba Autorytet

Wysłany: 8 lutego 2014, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    to chyba jest jeszcze Wodnik?

Tak, Szuwarek :) a Ty tez może?

a8vSp1.png
‹‹ 2370 2371 2372 2373 2374 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Przygotowanie do porodu - o czym warto pamiętać?

Poród to wyjątkowe przeżycie dla każdej kobiety. Czy można się jakoś do niego przygotować? O czym warto pamiętać, kiedy termin porodu zbliża się wielkimi krokami? Kliknij i przeczytaj nasze sprawdzone sposoby! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ