35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziewczyny jesteście boskie :lol:
Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć
Bursztyn, Myszonek, nick nieaktualny, megan8, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyU Ciebie bocian tuz tuz!Sabina wrote:Dziewczyny jesteście boskie :lol:
Idzie wiosna - dziś jak jechaliśmy na zakupy widziałam młodego faceta jak szedł w bluzie i krótkich spodenkach! Nogi miał gołe! Tylko bocianów patrzeć
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
w sensie nieowlosione? jesli tak to fuj!Sabina wrote:Dziewczyny jesteście boskie :lol:
sjoanka, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyJa w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!mysza1975 wrote:Poradźcie!
Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?Wiadomość wyedytowana przez autora: 8 lutego 2014, 17:18
Bursztyn, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMasz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.mysza1975 wrote:Poradźcie!
Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?
Bursztyn, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
polarmiś wrote:Masz wykres bardzo pozytywny, cien cienia jest, ja bym juz zrobila piec testow w dniu dzisiejszy,, plus jutro rano kolejnych piec. Kwestia podejscia. Ja lubie byc pewna. Nie lubie sie piescic.
grosza, nick nieaktualny, mysza1975, nick nieaktualny, megan8, Panda, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
mysza1975, Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Bozia3, gosia7122, malgos741, Parka, paszczakin, Iwone, Panda, Niuta, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Ja w ciazy z moim synem bralam bromergon jeszcze miesiac dwa od zajscia w ciaze. Przeciez jesli teraz jestes w ciazy a ciagle masz wysoka prolaktyne to w momencie jej odstawienia, w ciazy mozesz za chwile nie byc. Bromergon odstawi Ci lekarz a nie ty sama!
ja miałam odstawić, ale tak jak napisałaś, najlepiej niech zdecyduje lekarz.
nick nieaktualny lubi tę wiadomość
-
Viola wrote:Dokladnie!!! To samo mialam napisać. ....dziołcha jak ty w ogole fukcjonujesz dzisiaj... przy takiej radosnej wiesci, to ja polecialam do apteki po nastepne testy i testowalabym, ale tak jak napisal Polarmis to jest kwestia podejścia albo masz nerwy ze stali. A po drugie jak jest cien cienia to raczej sie nie zdaza zeby pojawiła sie druga kreska a ciazy nie ma! Hormon HCG
wystepuje tykko u kobiet w ciazy. A co fo bromergonu to niestety nie jestem zorientowana.
Sama się sobie dziwię, ale jakaś spokojna jestem i to nie jest kwestia podejścia. Uznałam, że co ma być to będzie.
Simba, Myszonek, nick nieaktualny, nick nieaktualny, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
super!Simba wrote:Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
a kiedy masz konkretnie urodziny?
Myszonek lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMusimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?Simba wrote:Z okazji moich zbliżających sie urodzin, oraz tego ze nie jestem aktualnie w ciąży, tak wczoraj z kumpelka zabalowalysmy, ze dzisiaj mam kac stulecia. Moge śmiało powiedzieć, ze takiego masakrycznego kaca miałam do tej pory dwa razy w życiu. Pie.dole nie pije!
nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Musimy sie spotkac, za pare miesiecy planuje spedzic kilka dni w Bxl - jade na moule z frytami wiec powtorzymy tego mega kaca, no chyba ze zakwitniesz wiosennie- ta ja przykacuje a Ty na mleku. Simba ty w Bxl? Kurde moze pomylilam sie?
Bardzo chętnie
Mam nadzieje, ze obie będziemy na mleku.
Andzia33 lubi tę wiadomość