35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyBedziesz na etapie wywalonego cyca mlecznego a to Cie wyklucza z kaca!!!!Bozia3 wrote:o nie nie - proszę się nie umawiać beze mnie
. Poczekajcie kilka miesięcy i na jesień ja się też pisze na wszelkiego rodzaju wspólne kace...
Dziewczyny, ale wywaliło mi bandzioch - wyglądam na 5 miesiąc - aż się boję, co będzie dalej....
Bursztyn, Myszonek, Bozia3, samira, Sabina, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
powaznie 24h na dobe? ale jazda! Super! na bete o kazdej porze dnia i nocy mozna podjechacBozia3 wrote:.
Diagnostyka - Osiedle na Skarpie 66 i Galla 25- czynne 24h przez 7 dni w tygodniu.
jak do Tesco calodobowego 
Simba, Myszonek, malgos741, mysza1975, Bozia3, samira, Sabina, Mango lubią tę wiadomość
-
ja tyżBursztyn wrote:Rak, niestety

Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
sjoanka wrote:A ja wczoraj wypilam goraca czekolade z baileys i jeszcze bym wypila dzisiaj wieczorem.
Ale nie wychodzimy.
Ostatnia szansa jutro.
I tak opijam pewnie poczatek nowego cyklu.
ja tam dziś piję z m białe winko wytrawne
a po nim nie ma kaca
Simba lubi tę wiadomość
01.2015 iui
invicta Gdańska
10.2015 iui
Artemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017
-
nick nieaktualnymysza1975 wrote:Poradźcie!
Sugerować się tym cieniem cienia i odstawić bromergon?
Hej
Bromergon odstawia sie przy dodatnim tescie ciazowym, nie wiem, jak z cieniem cienia, ale jak bedzie juz wyrazny, to odstaw, chyba, ze masz wyrazne zalecenie od endokrynologa ( nie ginekologa ). Nie wiem tez, czemu bierzesz bromegron, masz prolaktynome czynnosciowa? W takiej sytuacji bromergon sie odstawia,bo PRL podtrzymuje prace cialka zoltego, nie trzeba zbijac jej poziomu.
A mialam zalecenie w obu ciazach odstawic ja zaraz po dodatnim tescie, ale zawsze warto skonsultowac z endokrynologiem.
malgos741, mysza1975, Bursztyn, samira lubią tę wiadomość
-
dzidzius ma wzdecie, przejdzieBozia3 wrote:o nie nie - proszę się nie umawiać beze mnie
. Poczekajcie kilka miesięcy i na jesień ja się też pisze na wszelkiego rodzaju wspólne kace...
Dziewczyny, ale wywaliło mi bandzioch - wyglądam na 5 miesiąc - aż się boję, co będzie dalej....
Myszonek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Dobry Plan dziewczeta zapraszam zabiore Was na wyprawe w dzikie tereny, zrobimy sobie babski retreat kompiele w oceanie na bezludnych plazach, winka saczenie w winnicach, ziola palenie pod gwiazdami
zrobimy sobie maly raj na ziemi

Parka bardzo lubie Twojego avatarka czy to ty w makach? Juz dawno mialam pytac...super zdjecie
Odpowiadam na pytania:
- tak to ja na zdjeciu i dzieki za komplementa
nic praktycznie nie widac bo sie ukrywam hahah...taki moj cien cienia 
- tak ja mieszkam w Australii od 12 lat
Przepraszam ze tak ogolnie odpowiadam ale nie pamietam ktora pytala tyle tworzycie i tyle nas tutaj jest ze sie zgubilam
Milej niedzieli wszystkim
grosza, samira, Myszonek, Bursztyn, Sabina, Iwone, megan8, Simba, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość