X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda zdjęcia naprawdę jak z bajki :)

Panda, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta, a co tu tak pusto ? Czyżby leniwa niedziela :)
    Mysza nie trzymaj w niepewności, powtórzyłaś test ?
    Panda marzy mi się Australia chociaż na wakacje, może się kiedyś uda :)
    Miłego dnia :)

Panda, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej leniwej niedzieli :)

Bursztyn, Panda, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie Mysza i co ....

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta

Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu ;) ) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik :)

Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie? ;)

Mysza, gdzie sikacz?

Iwone, gosia7122, grosza, Simba, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dobry Plan dziewczeta zapraszam zabiore Was na wyprawe w dzikie tereny, zrobimy sobie babski retreat kompiele w oceanie na bezludnych plazach, winka saczenie w winnicach, ziola palenie pod gwiazdami ;) zrobimy sobie maly raj na ziemi :) :) :)

Parka bardzo lubie Twojego avatarka czy to ty w makach? Juz dawno mialam pytac...super zdjecie

Odpowiadam na pytania:

- tak to ja na zdjeciu i dzieki za komplementa ;) nic praktycznie nie widac bo sie ukrywam hahah...taki moj cien cienia ;)

- tak ja mieszkam w Australii od 12 lat

Przepraszam ze tak ogolnie odpowiadam ale nie pamietam ktora pytala tyle tworzycie i tyle nas tutaj jest ze sie zgubilam ;)

Milej niedzieli wszystkim

O zdjecia ja pytalam!
    Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!

Panda, Bursztyn, Iwone, Simba, samira, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu ;) ) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik :)

Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie? ;)

Mysza, gdzie sikacz?
    A mi się śniło że dostałam @, co w moim przypadku można powiedzieć jest snem proroczym w tym cyklu :)

Panda, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn sadze ze nici z Londynu i kaca - chyba Bozia sie zalapie na mleczny zjazd!

Panda, Bursztyn, Sabina, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O zdjecia ja pytalam!
    Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!
    Dziewczynki, czy chodzi Wam o ziółka ojca Grzegorza Sroki? :)

Bursztyn, ania.g, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn sadze ze nici z Londynu i kaca - chyba Bozia sie zalapie na mleczny zjazd!
    Dobre i to - wysączymy se w Londynie mleczko wszystkie :)

Myszonek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    ale dlaczego?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...:)

Bursztyn, Sabina, grosza, malgos741, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale dlaczego?
    Bo ty też będziesz mleczna :) Mleczny bursztyn - ładnie by taki kamień wyglądał...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:47

Bursztyn, polarmiś, Sabina, megan8, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O zdjecia ja pytalam!

tylko ze jak zaciazymy to to bedzimey musialy odroczyc szalenstwa ;) ale tylko do momentu jak odstawimy bejbiki od cycka i pozostwimy w odpowiedzilanych rekach naszych samcow...

a tak na marginesie pijcie duzo mleka staraczki tylko tego prawdziwego bo sprzyja zapylaniu tak mowia :) dojna krowka by sie przydala na szkalanke mleczka z rana dla zdrowia i urody ;)

Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki, czy chodzi Wam o ziółka ojca Grzegorza Sroki? :)
    Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!

Bursztyn, Panda, Sabina, Mango, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...:)
    Mysza nasza przewrotna wpisala temp. dzis w wykresie ale ani slowa o tescie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:46

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!
    przeczytałam, że na rozwolnienie emocji :). Co też mi po głowie chodzi...:)

polarmiś, Panda, Sabina, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

to Mysza zapylona to ja juz moge po cichu gratulowac? Bo tak nie zawsze jestem i mnie omija co nieco...

polarmiś, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mysza nasza przewrotna wpisala temp. dzis w wykresie aleani slowa o tescie ;)
    Napisała komentarz, że test dziś mocniejszy - no ale ona wciąż się zastanawia...;)

Bursztyn, samira, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nalezy spozywac pelny nabial.

bliska77 lubi tę wiadomość

‹‹ 2373 2374 2375 2376 2377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ