35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczęta, a co tu tak pusto ? Czyżby leniwa niedziela
Mysza nie trzymaj w niepewności, powtórzyłaś test ?
Panda marzy mi się Australia chociaż na wakacje, może się kiedyś uda
Miłego dniaPanda, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
Dzien dobry Dziewczeta
Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik
Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie?
Mysza, gdzie sikacz?Iwone, gosia7122, grosza, Simba, samira, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPanda wrote:Dobry Plan dziewczeta zapraszam zabiore Was na wyprawe w dzikie tereny, zrobimy sobie babski retreat kompiele w oceanie na bezludnych plazach, winka saczenie w winnicach, ziola palenie pod gwiazdami
zrobimy sobie maly raj na ziemi
Parka bardzo lubie Twojego avatarka czy to ty w makach? Juz dawno mialam pytac...super zdjecie
Odpowiadam na pytania:
- tak to ja na zdjeciu i dzieki za komplementanic praktycznie nie widac bo sie ukrywam hahah...taki moj cien cienia
- tak ja mieszkam w Australii od 12 lat
Przepraszam ze tak ogolnie odpowiadam ale nie pamietam ktora pytala tyle tworzycie i tyle nas tutaj jest ze sie zgubilam
Milej niedzieli wszystkim
O zdjecia ja pytalam!
Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!
Panda, Bursztyn, Iwone, Simba, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:Dzien dobry Dziewczeta
Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik
Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie?
Mysza, gdzie sikacz?Panda, Simba lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:O zdjecia ja pytalam!
Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!
tylko ze jak zaciazymy to to bedzimey musialy odroczyc szalenstwaale tylko do momentu jak odstawimy bejbiki od cycka i pozostwimy w odpowiedzilanych rekach naszych samcow...
a tak na marginesie pijcie duzo mleka staraczki tylko tego prawdziwego bo sprzyja zapylaniu tak mowiadojna krowka by sie przydala na szkalanke mleczka z rana dla zdrowia i urody
Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBozia3 wrote:Dziewczynki, czy chodzi Wam o ziółka ojca Grzegorza Sroki?
Bursztyn, Panda, Sabina, Mango, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:46
Myszonek lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!
. Co też mi po głowie chodzi...
polarmiś, Panda, Sabina, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...
to Mysza zapylona to ja juz moge po cichu gratulowac? Bo tak nie zawsze jestem i mnie omija co nieco...polarmiś, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny