X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Odpowiedz

35 +

Oceń ten wątek:
  • grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda zdjęcia naprawdę jak z bajki :)

Panda, Iwone, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

0bfca738c07d15d024deec4f02710b8b.png
  • ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczęta, a co tu tak pusto ? Czyżby leniwa niedziela :)
    Mysza nie trzymaj w niepewności, powtórzyłaś test ?
    Panda marzy mi się Australia chociaż na wakacje, może się kiedyś uda :)
    Miłego dnia :)

Panda, gosia7122, Andzia33 lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Miłej leniwej niedzieli :)

Bursztyn, Panda, Iwone, gosia7122 lubią tę wiadomość

• grosza Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 09:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A no właśnie Mysza i co ....

Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzien dobry Dziewczeta

Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu ;) ) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik :)

Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie? ;)

Mysza, gdzie sikacz?

Iwone, gosia7122, grosza, Simba, nick nieaktualny, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Panda wrote:
    Dobry Plan dziewczeta zapraszam zabiore Was na wyprawe w dzikie tereny, zrobimy sobie babski retreat kompiele w oceanie na bezludnych plazach, winka saczenie w winnicach, ziola palenie pod gwiazdami ;) zrobimy sobie maly raj na ziemi :) :) :)

Parka bardzo lubie Twojego avatarka czy to ty w makach? Juz dawno mialam pytac...super zdjecie

Odpowiadam na pytania:

- tak to ja na zdjeciu i dzieki za komplementa ;) nic praktycznie nie widac bo sie ukrywam hahah...taki moj cien cienia ;)

- tak ja mieszkam w Australii od 12 lat

Przepraszam ze tak ogolnie odpowiadam ale nie pamietam ktora pytala tyle tworzycie i tyle nas tutaj jest ze sie zgubilam ;)

Milej niedzieli wszystkim

O zdjecia ja pytalam!
    Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!

Panda, Bursztyn, Iwone, Simba, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• ania.g Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Dzien dobry Dziewczeta

Snilo mi sie ze mialam zrobic test ciazowy i poszlam do jakiejs toalety- chyba w miejscu publicznym, i kiedy mialam juz nasikiwac (A. Miauczynski nie powstydzilby sie tego neologozmu ;) ) to ciagle mi ktos wchodzil do kibla- ze sie tak kolokwialnie wyraze. No i nic, nie wiem jaki wynik :)

Samira, czy Ty sie odewalas po tej wiycieu endo, czy dalej starym zwyczajem bierzesz nas na przetrzymanie? ;)

Mysza, gdzie sikacz?
    A mi się śniło że dostałam @, co w moim przypadku można powiedzieć jest snem proroczym w tym cyklu :)

Panda, Simba lubią tę wiadomość

Matka fantastycznej 4 :)
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn sadze ze nici z Londynu i kaca - chyba Bozia sie zalapie na mleczny zjazd!

Panda, Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O zdjecia ja pytalam!
    Australia, bezludne plaze, szum oceanu, ciepelko, wino, ziolka i babskie towarzystwo - jade!!!!!!
    Dziewczynki, czy chodzi Wam o ziółka ojca Grzegorza Sroki? :)

Bursztyn, ania.g, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Bursztyn sadze ze nici z Londynu i kaca - chyba Bozia sie zalapie na mleczny zjazd!
    Dobre i to - wysączymy se w Londynie mleczko wszystkie :)

Myszonek lubi tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    ale dlaczego?

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...:)

Bursztyn, nick nieaktualny, grosza, malgos741, Myszonek, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    ale dlaczego?
    Bo ty też będziesz mleczna :) Mleczny bursztyn - ładnie by taki kamień wyglądał...:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:47

Bursztyn, nick nieaktualny, nick nieaktualny, megan8, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    O zdjecia ja pytalam!

tylko ze jak zaciazymy to to bedzimey musialy odroczyc szalenstwa ;) ale tylko do momentu jak odstawimy bejbiki od cycka i pozostwimy w odpowiedzilanych rekach naszych samcow...

a tak na marginesie pijcie duzo mleka staraczki tylko tego prawdziwego bo sprzyja zapylaniu tak mowia :) dojna krowka by sie przydala na szkalanke mleczka z rana dla zdrowia i urody ;)

Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Dziewczynki, czy chodzi Wam o ziółka ojca Grzegorza Sroki? :)
    Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!

Bursztyn, Panda, nick nieaktualny, Mango, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość

• Bursztyn Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:
    Mysza sobie leci w kulki - podziwiam ją za cierpliwość. Ma dziś test już wyraźniejszy i wciąż się waha czy jest w ciąży - ma se nerwy dziopka...:)
    Mysza nasza przewrotna wpisala temp. dzis w wykresie ale ani slowa o tescie ;)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 10:46

Myszonek lubi tę wiadomość

477706bb5ioid7xx.jpg
  • Bozia3 Autorytet

Wysłany: 9 lutego 2014, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    polarmiś wrote:
    Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!
    przeczytałam, że na rozwolnienie emocji :). Co też mi po głowie chodzi...:)

nick nieaktualny, Panda, nick nieaktualny, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• Panda Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bozia3 wrote:

to Mysza zapylona to ja juz moge po cichu gratulowac? Bo tak nie zawsze jestem i mnie omija co nieco...

nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny lubią tę wiadomość

• Bozia3 Autorytet

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bursztyn wrote:
    Mysza nasza przewrotna wpisala temp. dzis w wykresie aleani slowa o tescie ;)
    Napisała komentarz, że test dziś mocniejszy - no ale ona wciąż się zastanawia...;)

Bursztyn, nick nieaktualny, Myszonek, nick nieaktualny, Andzia33 lubią tę wiadomość

FZuMp1.png

• nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak nalezy spozywac pelny nabial.

nick nieaktualny lubi tę wiadomość

‹‹ 2373 2374 2375 2376 2377 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Testy hormonalne w leczeniu niepłodności

Problemy hormonalne są jedną z najczęstszych przyczyn trudności z zajściem w ciążę. Jakie testy hormonalne warto wykonać podczas diagnostyki i leczenia problemów z płodnością?

CZYTAJ WIĘCEJ