35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!
hahaha tak tak nie ma sprawy ja wyprobje wszystkie te od Ojczulka i te organiczne z dobrych zrodel moze taka mieszana wlasnie zadzialapolarmiś, Myszonek lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Bo ty też będziesz mleczna
Mleczny bursztyn - ładnie bu taki kamień wyglądał...
gosia7122, malgos741, Myszonek, bliska77 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:eee...chyba nie, nadal zadnych objawow, poza tymi standardowymi zwiastujacymi @. Brzuch mnie tylko wlasnie pobolewa jak na @ i nic wiecej. System daje mi tylko 18% szans na pozytywny test
Bursztyn, Mango, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee...chyba nie, nadal zadnych objawow, poza tymi standardowymi zwiastujacymi @. Brzuch mnie tylko wlasnie pobolewa jak na @ i nic wiecej. System daje mi tylko 18% szans na pozytywny test
Bursztyn, Simba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBursztyn wrote:eee...chyba nie, nadal zadnych objawow, poza tymi standardowymi zwiastujacymi @. Brzuch mnie tylko wlasnie pobolewa jak na @ i nic wiecej. System daje mi tylko 18% szans na pozytywny test
A brzuch też mnie ni to boli ni to ciągnie ni to napina i tak jakbym tam miała jakąś zbroję czy kamien.
A mleczny Bursztyn - to byłby okaz
Mysza przestań się kleić do męża tylko właź do nas - chcemy Ci pogratulowaćBędzie śliczny bobas
Bursztyn, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bozia3 wrote:Tak - no najważniejszy ten system i jego 18 procent..
nie mam podstaw nawet zeby test wykonac. Postanowilam ze poczekam na @, a jesli nie przyjdzie to zatesyuje na nastepny dzien. No bo gdybym testowala w dniu @ ibylby negatywny a ta by pozniej przyszla to test zmarnowany
anek42, Mango, Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn wrote:eee...chyba nie, nadal zadnych objawow, poza tymi standardowymi zwiastujacymi @. Brzuch mnie tylko wlasnie pobolewa jak na @ i nic wiecej. System daje mi tylko 18% szans na pozytywny test
blahahaha Bursztyn rozwalilas mnie ty jeszcze wierzysz w jakies systemy jasne...Bursztyn, Sabina, Myszonek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
no no wiem wiem hahahawidze ze masz cykle jak ja 26 dni wiec to juz tuz tuz na prawde zycze zielonego konca dziewiczego poczatku
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 11:09
Bursztyn, Myszonek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Nie ma to jak współpraca międzynarodowa
polarmiś wrote:Oczywiscie bo jesli ziolka to tylko ojca Sroki! Ja zawioze Pandzie a Panda na wymiane zalatwi jakies miejscowe na rozluznienie emocji!Iwone, Bursztyn, Mango, Simba, Myszonek, Sabina, polarmiś lubią tę wiadomość
-
Witam niedzielnie
Bursztyn, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Bursztyn, Myszonek, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość