35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny przy gorączce i większości antybiotyków można a nawet trzeba karmić piersią.Ja rozumiem,że mając 40 stopni nie da rady,ale jak tylko ciut spadnie to karmimy,takie są teraz trendy.
Niestety co do piersi to czasem tak jest,że dziecko nie ściągnie,a piersi przybierają.Dobrze by było wypozyczyć sobie elektryczny laktator z Medeli(jeśli jest taka możliwość),on ściągnie na 99%.
OKŁADY Z KAPUSTY,KĄPIELE CIEPŁE I ZIMNE I WEDŁUG NOWINEK NIE MASUJEMY PIERSI.
Hejka
Podczytuje WAS i życze samych zielonych kropek i pozytywnych rozwiązań.Mango, polarmiś, Myszonek, megan8, szczęśliwa 2, samira, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyEwaT wrote:która to jest Mysza co ma cień cienia? bo sie pogubiłam
ta która zerwała z chłopakiem i zaraz potem sie zaręczyła?Bursztyn, Iwone, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyMamy już sposób na ciąże w cyklach bezowulacyjnych, cyklach po laparoskopii, suto zakrapianych alkoholem, w cyklach bezalkoholowych, w cyklach - "żegnam Was dziewczyny, mam dosyć tych starań", no i w cyklach "zrywam z nim"!
Simba, Bursztyn, szczęśliwa 2, Sabina, bliska77, Alis, Niuta, Parka, ania.g, samira, wenus, Panda, grosza, Myszonek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
polarmiś wrote:Mamy już sposób na ciąże w cyklach bezowulacyjnych, cyklach po laparoskopii, suto zakrapianych alkoholem, w cyklach bezalkoholowych, w cyklach - "żegnam Was dziewczyny, mam dosyć tych starań", no i w cyklach "zrywam z nim"!
Genialne
dojrzała, bliska77, samira, Myszonek lubią tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mamy już sposób na ciąże w cyklach bezowulacyjnych, cyklach po laparoskopii, suto zakrapianych alkoholem, w cyklach bezalkoholowych, w cyklach - "żegnam Was dziewczyny, mam dosyć tych starań", no i w cyklach "zrywam z nim"!
wniosek z tego taki, ze zawsze mozna zajscSimba, Myszonek lubią tę wiadomość
-
witam kochane
chyba dobrze trafilam +35
w maju skoncze 36 lat, mam juz córcie (16lat) i staram sie o drugie szczescie, za kilka dni sie okaze czy zmajstrowalismy rodzenstwo, chociaz przy 27cs to juz mam coraz wiecej watpliwosci, ale jak to lekarz mi powiedzial "cierpliwosci, jest jedno to bedzie i drugie:
wiec jestem cierpliwa i czekam... czekam ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:42
polarmiś, Iwone, dojrzała, megan8, szczęśliwa 2, Parka, Reni, samira, Panda, Myszonek, Olena, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Megan, Sabina , Ivone i Aga dzieki za życzenia
mam nadzieje ,że nie pominełam nikogo
dobrze z,ze to dopiero 18-te
Megan współczuje bóluz piersi
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 marca 2016, 14:27
Bursztyn, Iwone, Sabina, bliska77, megan8, samira, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
szczęśliwa 2 wrote:Megan, Sabina , Ivone i Aga dzieki za życzenia
mam nadzieje ,że nie pominełam nikogo
dobrze z,ze to dopiero 18-te
Megan współczuje bóluz piersi u mnie tym spsobem laktacja sie skończyła bo bromergon dostałam
Wszystkiego najlepszego Szczesliwa i zebyc byla zawsze szczesliwabliska77, szczęśliwa 2, Myszonek, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
paszczakin wrote:uuu, to ja dzis pije za Ciebie- goscie nam sie odwołali, wiec przymprezowalismy bez nich.. podziele sie z Wami hiciorem mojeo wieczoru:
http://www.youtube.com/watch?v=xe5W9PD0I9c&feature=kp
i mam kapuste kiszona i ogóry na jutro!
I jak sie czujesz? Mnie wczoraj M chcial na izbe przyjec wiezc w pewnym momencie
Bardzo fajna nuta - nie znalam tego. A jak zobaczylam Wonton to myslalam ze to piosenka o zupce chinskiejCzyli na kaca idealna!
Mysmy ostatnio ryli z estonskiej piosenki pt. Asfalt i cement
http://www.youtube.com/watch?v=6FxNTIok4NA
PS Paszczak masz wiadomosc na priv
Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 lutego 2014, 19:56
bliska77 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny