35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
STO LAT DZIEWCZYNY!!!i co najważniejsze-spełnienia marzeń
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Witam i miłego dnia życzę
Szczęśliwa i Kate wszystkiego naj naj naj, spełnienia marzeńbliska77 lubi tę wiadomość
01.2015 iuiinvicta Gdańska
10.2015 iuiArtemida Olsztyn
ivf Kwiecień punkcja 14.04.2016
kariotypy ok
mutacja MTHFR
ivf listopad Novum co ma być to będzie...transfer 18.11.2017 -
nick nieaktualnywitajcie,
Kate również przyłączam się do życzeń
ja dzis miałam w nocy jakieś koszmary związane z pracą...nawet nie będę pisała żeby sie nie nakręcać, w każdym razie obudziłam sie i musiało minąć kilka chwil zanim uświadomiłam sobie że to TYLKO sen
miłego dnia laskiBursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Witajcie.
Tydzień siedzenia w domu mnie czeka, dzieci chore a moja mama która zawsze ratuje mnie z opresji też się zaraziłai chciał nie chciał mam wolne od pracy. Już nie pamiętam kiedy byłam na zwolnieniu na dziecko. Lenistwa nie będzie bo z małą trzeba robić lekcje na bieżąco a poza tym zawsze się coś znajdzie do roboty.
Miłego dnia dla Tych co w pracy i w domuMyszonek, Bursztyn, Andzia33 lubią tę wiadomość
Matka fantastycznej 4 -
EwaT wrote:może faktycznie coś sie w Myszonku odblokowało, kto wie?
w sumie to odblokuje się dzisiaj, jak wypiję Fortrans.
a pewnie chodziło o myszęWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 08:56
Simba, ania.g, polarmiś, bliska77, Sabina, samira, Mango lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny!
Wiem, że dziwnie się zachowywałam i wystawiałam Waszą cierpliwość na próbę, ale mam taki kocioł w głowie. Radość miesza się z niedowierzaniem i strachem.
Dzisiejszy test sikany nie pozostawia już wątpliwość. Druga krecha (może nie tak wyraźna jak kontrolna), ale jest i to nie tylko w mojej głowie.
Byłam dziś na becie, ale nie w Krakowie, tylko w moim powiatowym mieście, więc wynik dopiero jutro.
Panda, polarmiś, Myszonek, Bozia3, Sabina, Simba, Kate 75, malgos741, samira, Bursztyn, anna maria, Alis, Iwone, ania.g, bliska77, Mango, Lucky, EwaT, Dorka71, DAGI, wenus, slash, gosia7122, Niuta, Viv78, Parka, sjoanka, dojrzała, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza gratulacje ja juz po cichu gratulowalam ale teraz oficjalnie, niedowierzasz bo to szybko sie stalo przeciez, ale zobacz jak super!!! Trzymaj sie zdrowo i pewnie nie tylko ja Ci zazdroszcze tak pozytywnie
Szczesliwa i Kate Sto lat rowniez i odemenie
Milego dnia wszystkimWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 09:48
Myszonek, Iwone, bliska77, Sabina, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Mysza mega gratulacje - dobrze spekulowałam, że jajo się nie zmniejsza, a rośnie. Pewnie pękło to największe, a gin widział już te pozostałe
.
Ale szybko poszło - zrobiłaś rewolucję damsko-męską i od razu efekt..
Sto lat Solenizantki...Myszonek, Bursztyn, bliska77, Mango, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny!
Wiem, że dziwnie się zachowywałam i wystawiałam Waszą cierpliwość na próbę, ale mam taki kocioł w głowie. Radość miesza się z niedowierzaniem i strachem.
Dzisiejszy test sikany nie pozostawia już wątpliwość. Druga krecha (może nie tak wyraźna jak kontrolna), ale jest i to nie tylko w mojej głowie.
Byłam dziś na becie, ale nie w Krakowie, tylko w moim powiatowym mieście, więc wynik dopiero jutro.
Mysza super!!! Takie wiesci!!! Nie mam pytanNie mam slow!
Mango lubi tę wiadomość