35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
polarmiś wrote:Mysza jeszcze raz gratuluje! Kate- to narobilam wokol Twoich urodzin. Musialam z ktoras pomylic, bo pisala ze 11 ma urodziny:-) i teraz cichutko siedzi:-(
ale października
Polarkuza to towarzystwo się ożywiło
no i było za czyje zdrowie wypić
polarmiś lubi tę wiadomość
-
polarmiś wrote:Mysza jeszcze raz gratuluje! Kate- to narobilam wokol Twoich urodzin. Musialam z ktoras pomylic, bo pisala ze 11 ma urodziny:-) i teraz cichutko siedzi:-(
No tak jakby nie było kierowniczką zamieszania jesteś
Tak Simba pisała, że ma 11 lutego, czyli opijanie można powtórzyć
Jutro życzenia składam -
paszczakin wrote:hej baby
po pierwsze- wszytkim urodzinowym- sto lat!
po drugie pierwsze- mysza- gratulacje! mowilam, ze te bezowulacyjne ostatnio skuteczne sa!
ja dalej zdycham, ale w pracy niestety.. wczoraj jakas deprecha straszna mnie chwycila, ale powoli odpuszcza. Nie wiem juz czy to hormony mi robia zamieszanie, czy serio cos z deklem mam.. Za duzo czasu u lekarzy, w klinikach spedzam, wirusy wszelkie oprocz ciazowych lapie cholera, zanim zaczelismy te cale "starania" bylam okazem zdrowia, a teraz wiecznie cos..
bliska77, Myszonek, Lucky lubią tę wiadomość
-
hej Dziewczynki
Mysza, Ty szczęściaro! wielkie gratulacje, to masz teraz ślub i poród! super, cieszę się razem z Tobą, a pamiętam w jakim byłaś dole gdy było to zamieszanie w M. Jednak po tych chudych krowach przyłażą i tłuste
Szczęśliwa i Kate - Sto Lat i spełnienia marzeń
ja już chyba po owulce, ale jeszcze pomęczę M dzisiaj
smętna pogoda, co?
Paszczakinie i u nas od starań co chwilę ktoś choruje. M kwęczy że to od nadmiaru witamin, bo kiedyś nie brał i nie chorował, a teraz łyka całą garść i non stop cośZdrówka wam życze
Myszonek, Bursztyn, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Czy któraś z Was piła Fortrans? Czytam na necie, że to paskudztwo i niektórzy radzą dodać soku z cytryny, inni soku z grejfruta. Tak się zastanawiam czy wolno. Mam jeszcze trochę czasu,bo ok 14.00 muszę sobie rozrobić 4litry ;( i wypić w ciągu 4godzin.Lucky, samira lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:
Czy któraś z Was piła Fortrans? Czytam na necie, że to paskudztwo i niektórzy radzą dodać soku z cytryny, inni soku z grejfruta. Tak się zastanawiam czy wolno. Mam jeszcze trochę czasu,bo ok 14.00 muszę sobie rozrobić 4litry ;( i wypić w ciągu 4godzin.
Co to jest? Brzmi jak olej napedowy do WartburgaMyszonek, Lucky, Bursztyn, paszczakin, Pusurek, ania.g, Sabina, Kate 75 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Co to jest? Brzmi jak olej napedowy do Wartburga
To lek przeczyszczający o działaniu osmotycznym (kolonoskopia jutro)
oj będzie napędowy(przynajmniej mam taką nadzieję, bo lewatywy w szpitalu przed histeroskopią operacyjna nie działały).
Lucky, Bursztyn, Simba, Sabina, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
mysza1975 wrote:Dziewczyny!
Wiem, że dziwnie się zachowywałam i wystawiałam Waszą cierpliwość na próbę, ale mam taki kocioł w głowie. Radość miesza się z niedowierzaniem i strachem.
Dzisiejszy test sikany nie pozostawia już wątpliwość. Druga krecha (może nie tak wyraźna jak kontrolna), ale jest i to nie tylko w mojej głowie.
Byłam dziś na becie, ale nie w Krakowie, tylko w moim powiatowym mieście, więc wynik dopiero jutro.
Mysza
suuuuuupppeeeeeeeeeerrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr!!!!!!!
gratulacje...eee, może weż lutke na wszelki wypadek wypadków?Andzia33 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo ja slysze? Mysza? Gratulacje! Poszla dziewczyna za ciosem, ustawic faceta do pionu i zaciazyc chwile potem!
Kochana, moze totka jeszcze wyslij, masz dobra passe! I niech trwa dlugo!Myszonek, EwaT, Bursztyn, Mango, Kate 75, Iwone, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Fajnie, fajnie tylko gdzie jest Reni? Moze przeszla na tryb "olewam to" i za chwile przyjdzie tu wymachiwac zielona kropka
Oby!
Ja przedwczoraj przeszłam na tryb "zielona kropka dla jaj" ale jakoś nie miałam cierpliwości na nim pozostać, bo ciągle wymuszało na mnie forum ciążowe.Simba, Kate 75, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bursztyn wrote:Czesc Dziewuszki
Mysza, oficjalnie gratuluje jeszcze raz!
Kate,Zyczen urodzinowych nie wycofuje, za 3 mies.zloze jeszcze raz
U mnie temp. drastycznie spadla, brzuch mnie boli tak jakby @ nie miala nadejsc, ale juz nadeszla. No trudno, nici z tego teoretycznie dobrze zapowiadajacego sie c. Dziekuje Wszystkim za uwage i zapraszam na nastepny odcinek w przyszlym miesiacu
Czy serial o staraniach to nie bylby taki Dr House zmiksowany z RedTubem i Rozmowami w Toku?Myszonek, Bursztyn lubią tę wiadomość
-
Aga - mozesz rozszerzyc te liste, dopisujac wszystkie wkurzajace rzeczy tej malolaty, ktora z Toba pracuje i Ci tak "dobrze radzi"
http://www.edziecko.pl/ciaza_i_porod/56,79331,12260573,12_rzeczy__ktorych_nie_powinienes_mowic_ciezarnej.html#TRNajCzytSSTBursztyn lubi tę wiadomość