35 +
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziewczynki...chyba znowu wymiękam
na wykresie oszukałam jedną temp bo inaczej nie chce wyznaczyć ovu...to już świadczy, no właśnie o czym?Myślę, że natury nie da się oszukać, w sierpniu kończę 43 lata i co z tego, że czuję się świetnie. Któraś tu napisała swego czasu, że dopóki będzie okres to się nie poddajemy, teraz już wiem, że nawet bardzo regularna miesiączka nie pomoże...nie pomoże puder, róż kiedy...itd.
Andzia33 lubi tę wiadomość
-
Myszonek wrote:Oby
Ja przedwczoraj przeszłam na tryb "zielona kropka dla jaj" ale jakoś nie miałam cierpliwości na nim pozostać, bo ciągle wymuszało na mnie forum ciążowe.
Moze to jest mysl - byc na forum ciazowym i przechodzic to wszystko jak w ciazyNo owszem, jest ryzyko urojen, ale...moze to kolejny sposob
Myszonek, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Simba wrote:Moze to jest mysl - byc na forum ciazowym i przechodzic to wszystko jak w ciazy
No owszem, jest ryzyko urojen, ale...moze to kolejny sposob
jednym słowem może nauczy mnie to cierpliwości
tylko jak zakropkuję teraz zielonym, to owulki chyba nie wyznaczy.
A swoją drogą, gdyby mi się udało zaciążyć w tym cyklu, a dzieciątko chciałoby troszkę wcześniej wyjść niż system pokazuje, to byłoby z tego samego zodiaku oraz tego samego znaku chińskiego, co ja
choć oczywiście w horoskopy to nie wierzę ani jedneWiadomość wyedytowana przez autora: 10 lutego 2014, 12:38
Simba, Bursztyn, Kate 75, bliska77, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
Myszonek wrote:hmmm u caffe zadziałało
jednym słowem może nauczy mnie to cierpliwości
tylko jak zakropkuję teraz zielonym, to owulki chyba nie wyznaczy.
A swoją drogą, gdyby mi się udało zaciążyć w tym cyklu, a dzieciątko chciałoby troszkę wcześniej wyjść niż system pokazuje, to byłoby z tego samego zodiaku oraz tego samego znaku chińskiego, co ja
choć oczywiście w horoskopy to nie wierzę ani jedne
A ja wierzeCzyli jestes Koniem? Ja tez
iiiihaaaaaa patataj patataj
Myszonek, Kate 75, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMyszonek wrote:
Czy któraś z Was piła Fortrans? Czytam na necie, że to paskudztwo i niektórzy radzą dodać soku z cytryny, inni soku z grejfruta. Tak się zastanawiam czy wolno. Mam jeszcze trochę czasu,bo ok 14.00 muszę sobie rozrobić 4litry ;( i wypić w ciągu 4godzin.
witam tak ja piłam ,delicje to nie są ale da się wytrzymać ,chociaż chęć zwrócenia górną droga tez jest w pewnych momentach ,a potem leci jak z kranu dolna droga (ale bez żadnych boleści czy skrętu kiszek)
powodzeniaMyszonek, malgos741 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyByłam u endo w piątek jak wiecie
to tak mam potwierdzone hashimoto ,dawka euthyroxu zwiększona z 25 do 75 mam iść na biopsję bo ja niepokoi lewy płat,ale nie powiedziała czy są guzki (jest obszar bardzo bezechowy),chociaż jestem zapisana to się waham czy iść chyba zapisze się jeszcze do innej endo żeby to skonsultować ,biopsje mam mieć tam gdzie chodzę ale wykonuje lekarz patoonkolog.
zapisała mi tez selen i wit. D3 ale ta druga na receptę ,pytałam w aptekach jaka różnica ze na receptę a suplement ,no to się dowiedziałam ze niby jako lek to ma badania i wiadomo ze tyle jest ile pisze a supl. to niby nie,sranie w banie bo selenu nie mam na receptę a widziałam supl. z badaniami.
Kate 75, bliska77, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dorka71 wrote:Dziewczynki...chyba znowu wymiękam
na wykresie oszukałam jedną temp bo inaczej nie chce wyznaczyć ovu...to już świadczy, no właśnie o czym?Myślę, że natury nie da się oszukać, w sierpniu kończę 43 lata i co z tego, że czuję się świetnie. Któraś tu napisała swego czasu, że dopóki będzie okres to się nie poddajemy, teraz już wiem, że nawet bardzo regularna miesiączka nie pomoże...nie pomoże puder, róż kiedy...itd.
Myszonek, bliska77, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyHej pisze z telefonu przepraszam za bledy. U nas cudna pogoda az chce sie wyjsc na spacer. Mysza gratulacje !!! Witaj Efcia na forum
powodzenia !!! Myszonku mozesz dodac do fortransu cytryne lepiej wchodzi wiem bo pilam juz kilk razy. Dziewczyny dobrego dnia i tygodnia.
ja bez zmian tylko mam problem w nocy ze snem a jak zasne to snia mi sie horrory lub straszny bol poronienia. Pamietam o Was
Myszonek, Bursztyn, samira, Kate 75, bliska77, Simba, Iwone, gosia7122, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
inessa wrote:ja bez zmian tylko mam problem w nocy ze snem a jak zasne to snia mi sie horrory lub straszny bol poronienia. Pamietam o Was
bliska77 lubi tę wiadomość
-
Inessa ja też nie mogę spać w nocy. To prawda, że wysypiam się więcej w dzień, ale i tak jestem jakaś przytomna przez większość nocy. Wszystko mnie drażni - zapachy, chrapanie A., łażenie kotów po pokoju i po nas, dodatkowo co godzinę do kibelka. Za to rano jestem nieprzytomna...)
U nas też pięknieA ja w wyrku...
Myszonek, bliska77, Iwone, megan8, malgos741, Andzia33 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny